نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    تو این تاپیک میخاستم مودم های ارزون قیمتی که با kylix sms راحت کار میکنند رو معرفی کنم

    گفته میشه بهترین مودم wavecom serial هست اما قیمتش گرونه

    از همه دوستان خواهش میکنم مودم هایی که با هاشون به جواب رسیدند رو درج کنند تر جیحا با عکس

    مواردی که رو این مودم ها تیت شده ارسال ، دریافت ، گزارش دریافت هستش


    لیست مودم های تست شده

    at & t aircard 305 usb
    Aircard305_8.jpg

    turbo chip 3g
    turbo.jpg




    لیست مودم های مشکل دار


    dlink gsm 3g همون مدل دارای بادی سفید رنگ

    dlink.jpg
    در این مودم کامپوننت نمیتونه مقدار smsc رو درست بخونه و به صورت حروف ناخوانا میاره و ارسال نمیکنه در صورت ست کردن درست مقدار هم همین مشکل مجددا تکرار میشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    بله دقیقا" من هم چنین مشکلی دارم .
    kylix ocx 5.5 اصلا" نمی تونه با مودم
    dlink gsm 3g ارتباط برقرار کنه . و دقیقا" نمی تونه شماره مرکز پیام را روی این مدل GSM modem ست کنه و خودش هم درست نمیده .
    ای کاش میشود command ست کردن را خودمان اجرا کنیم .
    مثلا" :
    axKylixSMS1.Command("AT+CSCA=+989200000920", "AT+CSCA=+989200000920", 300);


    ولی متاسفانه این هم جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    لطفا یک مودم GSM ارزان قیمت برای ارسال پیامک از طریق برنامه نویسی معرفی کنید.
    Huawei چطوره؟

  5. #5

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    همه این
    3G USB Modem
    های برای کار شما خوب است و قیمتش هم حدود 65.000 است .
    (Solar یک نمونش)

  6. #6

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    نقل قول نوشته شده توسط pezhvakco مشاهده تاپیک
    همه این
    3G USB Modem
    های برای کار شما خوب است و قیمتش هم حدود 65.000 است .
    (Solar یک نمونش)

    با تشکر از پاسخ شما

    بعضی از مدل ها ظاهرا مشکل دارند و توسط کامپوننتها درست کار نمی کنند مانند dlink gsm 3g که در پست اول گفته شده.
    یک مدل می خوام که دوستان استفاده و نتیجه گرفته باشند و قیمت بالایی هم نداشته باشد و USB باشد.

  7. #7

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    نوشتم :

    3G USB Modem Solar

  8. #8

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    منظورتون این مودمه ؟ D-Link DWM-156 3G HSUPA USB Adapter

  9. #9

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    نقل قول نوشته شده توسط sitema مشاهده تاپیک
    منظورتون این مودمه ؟ D-Link DWM-156 3G HSUPA USB Adapter
    من با این مدل کار نکردم ولی با توجه مشخصات که در نام است باید کار کنه .

    منظور مودم با این نام است : 3G USB Modem Solar

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    بسته به کامپوننتی داره کهدارید استفاده می کنید . اینجا بحث سر kylix هست . ولی درکل به یه نتیجه رسیدم که کار با کامپوننت کار زیاد جالبی نیست و فقط بدرد برنامه های دم دستی و کوچک میخورد ... خدا را شکر منبع برای نوشتن برنامه sms ونوشتن کامپوننت خودتون زیاد هست . وشما به راحتی میتونید حتی با dlink gsm 3g هم ارتباط برقرار کنید .

  11. #11

    نقل قول: مودم ها سازگار با کامپوننت kylix sms

    نقل قول نوشته شده توسط Afshin160 مشاهده تاپیک
    بسته به کامپوننتی داره کهدارید استفاده می کنید . اینجا بحث سر kylix هست . ولی درکل به یه نتیجه رسیدم که کار با کامپوننت کار زیاد جالبی نیست و فقط بدرد برنامه های دم دستی و کوچک میخورد ... خدا را شکر منبع برای نوشتن برنامه sms ونوشتن کامپوننت خودتون زیاد هست . وشما به راحتی میتونید حتی با dlink gsm 3g هم ارتباط برقرار کنید .
    دوست عزیز سلام من برای ی پروژه ی بزرگ دارم از این کامپوننت استفاده میکنم و از این بهتر گیر نیوردم هر چند مشکلاتی دارم مثلا نمونه ش استعلام شارژ و پاک کردن پیام ها جواب نمیده اگر راه بهتری میدونید ممنون میشم بگید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با کامپوننت Kylix SMS
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 04 مهر 1393, 16:48 عصر
  2. سوال: درخواست کامپوننت kylix sms
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 16:18 عصر
  3. سوال: مشکل با کامپوننت Kylix SMS در هنگام دریافت SMS
    نوشته شده توسط hojabreyas در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 23:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •