نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

  1. #1

    ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    سلام. من گوگل رو سرچ کردم و فقط تونستم نحوه عضویت در درگاه payline رو یاد بگیرم. اما لپ مطلب رو می خوام بدونم.این هایی که درگاه پرداخت تو سایت هاشون دارند و انواع اقسام کارت های بانکی هم شامل میشه چه طوری این درگاه رو تو سایتشون پیاده سازی می کنند؟ بالاخره اون ها هم از یک جایی یاد گرفتند.از دوستان کسی نیست که در این مورد تجربه ای داشته باشه. ممنون.

  2. #2

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    یه اسکریپت هست توی خود سایت پی لاین ( بعد از این که api از پی لاین گرفتی) برو اونو نصب کن رو هاستت

  3. #3

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    یک سوال دیگه ام برام پیش اومده.الان مثلا دیتابیسی رو ساختیم واسکریپت رو import کردیم.و در نهایت اسکریپت پی لاین تو هاست تنظیم شد.الان موضوع اینجاست که با تگ <a> چه طور یک نوشته رو لینک بدیم تا وارد پی لاین شود؟ مثلا متن این باشه:"خرید انلاین" و بخواهیم که این نوشته ما رو لینک بده به درگاه.اینجا باید چه کار کرد؟

  4. #4

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکهمحتوای صفحه اول درگاه پرداخت هر سایتی با سایت دیگه فرق می کنه.مثلا این سایت های قندشکن رو وقتی از اونها خرید می کنیم در هر سایتی گزینه ها و نوشته های متفاوتی وجود داره؟این تغییرات رو چگونه ایجاد می کنند؟ ممنون.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    خوب لینکش بده به جایی که اسکریپت آپلود شده !

  6. #6

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    در رابطه با سوال اول خیلی از جواب هام رو گرفتم ولی خب چون حالت تئوری هست یک کم گیج زدم.اما یک سوال دیگه هم در بالا کردم که اگه دوستان محبت کنند پاسخ بدهند و اون هم تغییر محتوای صفحه اول درگاه بانکی.

  7. #7

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    لطفا اگه ممکنه پاسخ این سوال هم بدهید:
    راستش قصدم اسپم دادن نیست چون فکر می کنم این سوال رو می توانند دوستان پاسخ بدهند:
    چه طور می شود اون صفحه اول درگاه پرداخت رو که میاریم اون محتویات و نوشته هاش رو تغییر بدیم؟ مثلا اون تکست ایمیل رو سمت راست ببریم و اون تکست شماره تلفن رو سمت چپ!!!!!

  8. #8

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    با ویرایش کد ها دیگه :|

  9. #9

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    در واقع شما می فرمایید که اون صفحه اول درگاه پرداخت رو خودمون مانند صفحات دیگر سایت طراحی می کنیم و تنها توسط تگ <a> اون لینک اسکریپت رو برای مثلا گزینه " انجام خرید" وارد می کنیم.ایا درست متوجه شدم؟ حتما به من بگویید.مثلا تو همون صفحه اول درگاه پرداخت علایم همه ی بانک ها هم دیده می شود در واقع ان طور که من از صحبت های شما متوجه شدم اون تصویر عکس ها هم توسط برنامه نویس در صفحه قرار داده شده و نه توسط اون اسکریپتی که دانلود کردیم. ایا درست متوجه شدم؟

  10. #10

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    سلام بر اقای محمد ترابی. لطفا من رو در زمینه صفحه اول درگاه پرداخت راهنمایی کنید.اقا دانیال زحمت کشیدن و گفتند که اسکریپت رو از کجا دانلود کنم.حالا صحبتم تو اون صفحه اول درگاه پرداخت است.شما درگاه پرداخت هر سایتی رو که نگاه کنید می بیند متونی که در اون صفحه وجود داره با سایت های دیگه فرق می کنه.مثلا هرکس اومده ایملش رو در زیر صفحه اول پرداخت قرار داده.بعدش اقا دانیال گفتند که خب با کدنویسی می تونم این تغییرات رو انجام بدم.حالا کل سوال من اینه که تمام اون صفحه اول درگاه پرداخت توسط برنامه نویس وب طراحی میشه و اون اسکریپتی که قبلا دانلود کردیم نقشی در به وجود اوردن طراحی صفحه اول درگاه نداره؟ و فقط کار اون اسکریپت لینک دادن به جایی است که پی لاین برای ما در نظر گرفته است؟ این سوال رو هر کی حدافل یکبار تجربه ساختن سایت رو داره میدونه چیه.من فکر می کنم دوستان سوال من رو خوب متوجه نشدند.

  11. #11

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    سلام بر اقای محمد ترابی. لطفا من رو در زمینه صفحه اول درگاه پرداخت راهنمایی کنید.اقا دانیال زحمت کشیدن و گفتند که اسکریپت رو از کجا دانلود کنم.حالا صحبتم تو اون صفحه اول درگاه پرداخت است.شما درگاه پرداخت هر سایتی رو که نگاه کنید می بیند متونی که در اون صفحه وجود داره با سایت های دیگه فرق می کنه.مثلا هرکس اومده ایملش رو در زیر صفحه اول پرداخت قرار داده.بعدش اقا دانیال گفتند که خب با کدنویسی می تونم این تغییرات رو انجام بدم.حالا کل سوال من اینه که تمام اون صفحه اول درگاه پرداخت توسط برنامه نویس وب طراحی میشه و اون اسکریپتی که قبلا دانلود کردیم نقشی در به وجود اوردن طراحی صفحه اول درگاه نداره؟ و فقط کار اون اسکریپت لینک دادن به جایی است که پی لاین برای ما در نظر گرفته است؟ این سوال رو هر کی حدافل یکبار تجربه ساختن سایت رو داره میدونه چیه.من فکر می کنم دوستان سوال من رو خوب متوجه نشدند.
    سلام ؛

    سوالت رو اصلا متوجه نمیشم ! به هر حال فکر میکنم مشکلت در درک ارتباط اسکریپت و درگاهی هستش که جدا از اسکریپت شما عمل میکنه بنا براین به صورت زیر :

    صفحه اول طراحی مربوط به درگاه آنلاین هرچیزی باشه یک معرف میتونه باشه نه بیشتر ! که توسط طراح و یا خود شما قابل تعییرات و توسعه هستش و در مراحل بعدی چون فرم و طرح اصلی اسکریپت پرداخت در انحصار اسکریپت درگاه بانک مورد نظر هستش شما نمیتونید هیچ تغییراتی در اون بدین فوق فوقش میتونید لوگو و نام شرکت یا شخص صاحب حساب رو به بانک بدین تا در درگاهی که وظیفه اون دریافت اطلاعات , پردازش و واریز و حتی اعلام وضعیت برگشتی هستش تنظیم کنند و سپس بعد از بررسی تراکنش موفقیت آمیز شما میتونید اطلاعات بازگشتی از طریق درگاه رو به هر صورتی که میخواهید روی سایت خودتون ازش استفاده کنید.

    بنابراین شما هر طرحی رو طراحی کنید کافیه لینکش رو برای ادامه مراحل هماهنگ کنید با آدرس درگاه اینترنتی سایتتون مثلا به صورت زیر...



    <a href="https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/changeTab.bm /">ورود به بخش خدمات اینترنتی بانک ملت</a>

  12. #12

    نقل قول: ایجاد درگاه پرداخت در طراحی سایت

    خیلی خیلی از شما اقا کامبیز بابت پاسخ شفافی که ارائه دادید ممنون هستم.دقیقا متوجه شدید که من در فهم چه موضوعی مشکل پیدا کردم و به زیبایی هر چه تمام تر مرا راهنمایی کردید. جا دارد که از اقا دانیال عزیز هم بابت پاسخشون تشکر کنم زیرا که ایشون در مورد وجود اسکریپت در پی لاین مرا مطلع کردند.به هر حال بابت طولانی شدن موضوع از دوستان عذرخواهی می کنم و با کمک شما مشکلم برطرف شد.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ایجاد درگاه پرداخت
    نوشته شده توسط mahsa6811 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1401, 14:40 عصر
  2. ایجاد درگاه پرداخت الکترونیکی برای سایت html ?
    نوشته شده توسط vb8334 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1393, 08:06 صبح
  3. ایجاد درگاه پرداخت الکترونیک
    نوشته شده توسط MJG1287 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 21:47 عصر
  4. نحوه ایجاد درگاه پرداخت با واحد پول دلار
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 13:36 عصر
  5. حرفه ای: ایجاد درگاه پرداخت آنلاین کلیه بانک ها
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •