نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

  1. #1

    Question نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

    سلام
    اگه بخوایم الگوریتم مرتب سازی رو پیاده سازی کنیم و لیست مرتب شده آرایه مون رو در چیزی مثل TextView نشون بدیم ، به چه صورت هستش؟


    public int[] insertSort(int[] A){
    for(int i = 1; i < A.length; i++){
    int value = A[i];
    int j = i - 1;
    while(j >= 0 && A[j] > value){
    A[j + 1] = A[j];
    j--;
    }
    A[j + 1] = value;

    }
    return A;
    }




  2. #2

    نقل قول: نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

    دوستان کسی نمیدونه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

    میتونید تو یه listview درست کنید و تویه اداپترش نتایج سرچ رو نمایش بدید

  4. #4

    نقل قول: نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

    میتونید تو یه listview درست کنید و تویه اداپترش نتایج سرچ رو نمایش بدید
    نشون دادن توی لیست ویو مشکل نیست ، دوستان اگه میشه الگوریتم رو عملی کنن و یه آرایه مرتب از اعداد رو خروجی بگیرن ازش (که آرایه رو تو لیست ویو بشه نشان داد)

  5. #5

    نقل قول: نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

    کسی نمیدونه؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه پیاده سازی عملی الگوریتم مرتب سازی لیست( با حلقه ) در eclipse

    سوال شما را درست نفهمیدم ولی اگه منظورتون اینه که مقادیر موجود در یک آرایه را می خواهید مرتب کنید؟ خوب خودتون تابعش را نوشتید

    ولی حالا می خواهید مقادیر آن آرایه را در یک TextView نمایش دهید می توانید بصورت زیر انجام دهید


    int[] a=new int[10];
    String s="";
    for(int i=0;i<a.length;i++)
    s += "\n" + a[i].toString();

    tv.settext(s);


تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: برنامه ای که دو الگوریتم مرتب سازی در آن پیاده سازی شده
    نوشته شده توسط user18 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 01:25 صبح
  2. سریعترین الگوریتم مرتب سازی
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 01:32 صبح
  3. سوال: مشکل در این برنامه(الگوریتم مرتب سازی)
    نوشته شده توسط ba_1980 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 16:16 عصر
  4. الگوریتم مرتب سازی لانه کبوتری
    نوشته شده توسط zahra11 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 11:03 صبح
  5. الگوریتم مرتب سازی سریع(quick sort)
    نوشته شده توسط zahra11 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 22:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •