نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حرکت در خطوط یک فایل متنی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    124

    حرکت در خطوط یک فایل متنی

    سلام دوستان
    تصور کنید ما یک فایل متنی رو داریم میخونیم. در یک مرحله نیاز هست و تا ریدر برگرده و ۲ خط قبل رو از دوباره بخونه.
    مثلا الان خط سوم رو داره میخونه. ولی میخوام که برگرده و خط اول رو بخونه و از همون خط اول دوباره ادامه بده...


    به نظرتون به چه شکلی میشه این کار رو انجام داد؟؟
    در ضمن نمیخوام از یه استریم ریدر دیگه هم استفاده کنم...

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: حرکت در خطوط یک فایل متنی

    سلام اگه فایلت ثابته می تونی یه کار بکنی!!!
    اولش همش رو بریز تو یه آرایه بعد هر کار خواستی بکنی از آرایه استفاده بکن
    string[]Line=File.ReadAllLines(file_Text)

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن خطوط فایل متنی به سورس کمبو
    نوشته شده توسط behrad110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1393, 14:28 عصر
  2. سوال: حذف یک کاراکتر از آخر خطوط فایل متنی.
    نوشته شده توسط nina_rahmani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 21:11 عصر
  3. جابه جایی بین خطوط یک فایل متنی در C#‎
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 15:13 عصر
  4. export در quick report به یک فایل متنی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 09:22 صبح
  5. ایجاد فایل متنی یونیکد
    نوشته شده توسط majid_n در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 18:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •