نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل این کوئری کجاست که فقط یک رکورد بر میگردونه؟؟؟

  1. #1

    مشکل این کوئری کجاست که فقط یک رکورد بر میگردونه؟؟؟

    با سلام دوستان میخواستم بدونم این کد من کجاش مشکل داره که فقط یک کوئری رو توی دراپ دون لیست نشون میده و بقیه رو نشون نمیده و هر کدوم اوله همون رو نشون میده؟
                    <label for="uni"> دانشگاه: </label>
    <?php include "config.php";
    $Query = mysql_query("SELECT * FROM `tbl_uni` ");
    $row_link = mysql_fetch_array($Query);
    ?>
    <select name="uni" class="form" >
    <option><?php echo $row_link['uni']; ?></option>

    </select>


    این کدم یه نگا بندازین ببینین کجاش مشکل داره ممنون دوستان لطف میکنید اگه راهنماییم کنید.
    <?php
    if ( isset($_POST['go']) && ($_POST['go'] == "add") )
    {
    include "config.php";
    $add = mysql_query ("INSERT INTO `tbl_users` VALUES ('', '".$_POST['namberstu']."', '".$_POST['password']."', '".$_POST['name']."', '".$_POST['tel']."', '".$_POST['uni']."', '".$_POST['moadel']."', '".$_POST['maghta']."')");
    if ( $add )
    {
    $status = '<div class="ok">کاربرجدید با موفقیت ثبت شد.</div>';
    }
    else { $status = '<div class="error">متاسفانه مشکلی در ثبت کاربر جدید وجود دارد.</div>'; }
    }
    elseif ( isset($_POST['go']) && ($_POST['go'] == "edit") )
    {
    include "config.php";
    $edit = mysql_query ("UPDATE `tbl_users` SET `namberstu` = '".$_POST['namberstu']."', `password` = '".$_POST['password']."', `name` = '".$_POST['name']."', `tel` = '".$_POST['tel']."', `uni` = '".$_POST['uni']."', `moadel` = '".$_POST['moadel']."', `maghta` = '".$_POST['maghta']."' WHERE `user_id` = '".$_POST['user_id']."' LIMIT 1");
    if ( $edit )
    {
    $status = '<div class="ok">کاربر مورد نظر با موفقیت ویرایش شد</div>';
    }
    else { $status = '<div class="error">متاسفانه مشکلی در ویرایش کاربر بوجود آمده است</div>'; }
    }؟>

    میزنه مشکلی در ثبت کاربر وجود دارد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: مشکل این کوئری کجاست که فقط یک رکورد بر میگردونه؟؟؟

    mysql_fetch_array رو حلقه بذار دوست عزیز

  3. #3

    نقل قول: مشکل این کوئری کجاست که فقط یک رکورد بر میگردونه؟؟؟

    اینجور نوشتم درست شد مرسی دوست من
                    <label for="uni"> دانشگاه: </label>
    <select name="uni" class="form" >
    <?php include "config.php";
    $Query = mysql_query("SELECT * FROM `tbl_uni` ");
    while ( $row_link = mysql_fetch_array($Query) ) {
    ?>


    <option><?php echo $row_link['uni']; ?></option>
    <?php }?>
    </select>

    ممنون از اینکه جواب دادی.
    کد پایینی چه مشکلی داره؟؟ویرایش کاربر به درستی کار میکنه اما تو اضافه کردن کاربر مشکل داره

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کوئری کجاست که فقط یک رکورد بر میگردونه؟؟؟

    چرا تاپیک رو توی بخش Zend ایجاد کردین؟ این بار انتقال میدم ولی دفعه بعد تاپیک حذف خواهد شد. لطفاً به محل ایجاد تاپیکتون دقت کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این کوئری که میخوام از دو تا جدول رکورد بخونم چیه؟
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1393, 18:37 عصر
  2. مشکل این کوئری که میخوام از دو تا جدول رکورد بخونم چیه؟
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1393, 18:37 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:24 عصر
  4. سوال: مشکل این برنامه کجاست
    نوشته شده توسط evilboy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1387, 08:52 صبح
  5. میتونید بگید مشکل این Query کجاست
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 16:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •