نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اشکال در اجرای یک stored procedure

  1. #1

    اشکال در اجرای یک stored procedure

    سلام دوستان
    من وقتی دستورات ذیل رو اجرا میکنم جواب میگیرم
    [ USE [MB5
    GO
    [alter PROCEDURE [dbo].[test
    AS
    begin
    select id from ACCyear

    end
    ولی وقتی همین دستورات رو به شکل زیر در sp مینویسم جواب نمیده




    [USE [MB5
    GO
    [ALTER PROCEDURE [dbo].[myproc
    AS
    begin
    ;(DECLARE @SPname VARCHAR(4000


    +(set @SPname= 'use [MB5]'+ char(10)+'GO'+char(10)+'alter PROCEDURE [dbo].[test]'+char(10
    ;'AS'+char(10)+'begin'+char(10)+'select id from ACCyear'+char(10)+'end'


    ;(EXEC(@SPname
    end




    وبعد از اجرای sp فوق پیغام خطای زیر نشون داده میشه
    Msg 102, Level 15, State 1, Line 2
    Incorrect syntax near 'GO'.
    Msg 111, Level 15, State 1, Line 5
    'CREATE/ALTER PROCEDURE' must be the first statement in a query batch.



    ممنون میشم راهکار بدید

  2. #2

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    نمیدونم چرا همچین کد دستوری نوشتین (= ویرایش یک SP از داخل SP دیگر اون هم به این روش)

    ولی شاید این باشه
    IF EXISTS (SELECT * FROM sys.objects WHERE object_id = OBJECT_ID(N'test') AND type in (N'P', N'PC'))
    DROP PROCEDURE [dbo].[test]
    GO
    create PROCEDURE [dbo].[test]
    AS
    BEGIN
    select * from mytable
    END
    GO
    کمی در روش خودتون بازنگری داشته باشین و جستجو هم در بین همه داشته باشین

  3. #3

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    حقیقتش موضوع اینه که من میخوام تمام sp هام رو با کد کپی کنم به یک دیتابیس جدید برای همین هم اول Sp هارو کپی میکنم داخل یک آرایه شبیه کاری که بالا انجام دادم sp داخل یک رشته ریخته شده بعدا در دیتابیس جدید اون رشته رو اجرا میکنم . به این ترتیب sp ها در دیتابیس جدید ساخته میشن

    آیا این مساله راه دیگه ای داره؟

  4. #4

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    اجرای رشته حاوی دستورات اس کیو ال توسط پروسیجر sp_executesql امکان پذیره:

    exec sp_executesql N'drop table x; create table y(name nvarchar(100))'

  5. #5

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط s-soleimani مشاهده تاپیک
    حقیقتش موضوع اینه که من میخوام تمام sp هام رو با کد کپی کنم به یک دیتابیس جدید
    آیا این مساله راه دیگه ای داره؟
    همیشه راه دیگری هست =>
    از پایگاه داده فعلی یک خروجی اسکریپت (Generate Scripts) بسازید و ان را برای پایگاه داده جدید اجرا نمایید .

  6. #6

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط pezhvakco مشاهده تاپیک
    همیشه راه دیگری هست =>
    از پایگاه داده فعلی یک خروجی اسکریپت (Generate Scripts) بسازید و ان را برای پایگاه داده جدید اجرا نمایید .
    خوب نمی خوام دستی ایجاد کنم. این پروسه قراره هر زمانی که کاربر پروژه، بخواد سال جدیدی ایجاد کنه اجرا بشه. یعنی دیتابیس جدید براش ساخته بشه. پس به اختیار من نیست!!!!

    باید کد بنویسم که خودکار این کار انجام بشه. نه با
    Generate Scripts

  7. #7

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط s-soleimani مشاهده تاپیک
    یعنی دیتابیس جدید براش ساخته بشه
    برای ساخت یک پایگاه داده از روی پایگاه داده دیگه، روش دیگری هم است = Backup And Restore

    نقل قول نوشته شده توسط s-soleimani مشاهده تاپیک
    باید کد بنویسم که خودکار این کار انجام بشه. نه باGenerate Scripts
    همین Script ، کد دستور است .
    یعنی چی خودکار اجرا بشه = فرمان اجرای کد دستور های این Scripts رو می دهید .

  8. #8

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط pezhvakco مشاهده تاپیک
    برای ساخت یک پایگاه داده از روی پایگاه داده دیگه، روش دیگری هم است = Backup And Restore


    همین Script ، کد دستور است .
    یعنی چی خودکار اجرا بشه = فرمان اجرای کد دستور های این Scripts رو می دهید .
    سلام ببخشید چطور از پایگاه داده فعلی یک خروجی اسکریپت بسازم (منظورم رو متوجه شدید!!! با کد می خوام این خروجی ساخته بشه نه بصورت دستی!!!!! )
    میشه راهنمایی کنید چطور یک خروجی اسکریپت بسازم و برای دیتابیس جدید اجراش کنم؟؟؟

    ضمن تشکر از توجه شما

  9. #9

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    سلام
    اینجا رو ببینید

  10. #10

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    سلام آقای صادقیان من میخوام توی SQL SERVER این کارو انجام بدم نه توی سی شارپ و .....

  11. #11

    نقل قول: اشکال در اجرای یک stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط s-soleimani مشاهده تاپیک
    من میخوام توی SQL SERVER این کارو انجام بدم
    در SQL می توانید از : پایگاه داده ، جدول ها، رویه ها، تریگر ها و یا هر کدام از اشیا دیگر یک فایل Script بسازید (یک فایل متنی است) و هر جا (سیستم دیگر) که خواستین با هر برنامه ای اجرا بزنید تا همه اشیا مورد نظر شما ساخته بشه .

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در اجرای یک stored propcedure
    نوشته شده توسط vahid_vzc در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1390, 09:01 صبح
  2. سوال: خطا در هنگام اجرای یک Stored Procedure
    نوشته شده توسط reuonis در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 11:51 صبح
  3. تفاوت اجرای یک Stored Procedure در Sql 2000 و Sql 2005
    نوشته شده توسط Touska در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 22:45 عصر
  4. اجرای یک Stored Procedure از هر یک ثانیه
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 22:56 عصر
  5. مشکل با اجرای بعضی stored procedure ها
    نوشته شده توسط vjp در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •