نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Could not parse stylesheet of object 0x22fe4c

  1. #1

    Could not parse stylesheet of object 0x22fe4c

    با سلام. من میخوام یک عکسی را به عنوان بک گراند mainwindow قرار بدم که وقتی دستور
    this.setStyleSheet("MainWindow{background-image:url(F:/pic.PNG)");

    را اجرا میکنم پیغام زیر را میده و بک گراند، ست نمیشه:

    Could not parse stylesheet of object 0x22fe4c

    حالا باید چیکار کنم؟ با تشکر




  2. #2

    نقل قول: مفهوم این پیغام چیست؟


    this.setStyleSheet("background-image:url(F:/pic.PNG);");

  3. #3

  4. #4

    نقل قول: Could not parse stylesheet of object 0x22fe4c

    با تشکر. متاسفانه تمام پشت زمینه ی کار تغییر نمیکنه و فقط بعضی از قسمتها تصویرش عوض میشه. آیا راه حل دیگه ای برای ست کردن بک گراند کل صفحه وجود داره؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: The Microsoft Jet database engine could not find the object 'MsysDb'
    نوشته شده توسط nemat2000 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1396, 10:50 صبح
  2. سوال: خطای Could not allocate space for object
    نوشته شده توسط Maryam.J در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1392, 13:08 عصر
  3. سوال: دلیل این ارور چیه؟ Object of class Login could not be converted to string
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 19:45 عصر
  4. The procedure entry point@sysutils@checkwin32version$qqrii could not be located in the dynamic link
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1389, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •