نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل مکانبندی سایدبار سمت چپ

  1. #1

    مشکل مکانبندی سایدبار سمت چپ

    باسلام
    دراین قالب به مشکلای برخوردم که سایدربارسمت چپ پایینترازبقیه مکان ها قرار می گیره بااینکه فضا وجود داره و میتونه بیاد بالاتر خیلی اوقات با این مشکل برخورد میکنم به نظرشما چیکارباید بکنم؟تکنیک یا راه حل خاصی هست که بهش راه حل این مشکل راپیدا کرد چون توی موارد مختلفی به این مشکل بر میخورم.فایل های Index و Style رو هم قرار دادم.لطفا درصورتی که راه حلی برای پیدا کردن این مشکل وجود داره عنوان کنید چون زیاد به این مشکل میخورم.درضمن درمورد کدنویسی به نظرتون مشکلاتم کجاست؟کدوم قسمت ها استانداردنیستند.
    ممنون
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
        <title>name-blog | description-blog</title>
        <meta name="generator" content="Hsdn"/>
        <meta http-equive="ContentType" content="text/html;charset=utf-8">
        <meta http-equive="content-Language" content="fa">
        <meta name="description" content="description-blog">
        <meta name="keyword" content="keyword-blog ,hsdn">
        <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="blog-name" href="linkrss-blog>" />
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="Style.css">
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper"> 
            <div id="header">
                <a href="blog-url"><img  id="header" src="images/Bg-header.gif"/></a>
            </div>
            <div id="nav">
                <div id="ads"><a href="#"><img src="images/ads-us.gif"/></a></div>
            </div>
            <div id="sidebar-right">
                <div class="subject">
                    <div class="space-subject"></div>
                    <div class="subject-header"><p>موضوعات</p></div>
                    <div class="Subject-content">
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                    </div>
                </div>
                <div class="subject">
                    <div class="space-subject"></div>
                    <div class="subject-header"><p>تست </p></div>
                    <div class="Subject-content">
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                    </div>
                </div>
                <div class="subject">
                    <div class="space-subject"></div>
                    <div class="subject-header"><p>موضوعات</p></div>
                    <div class="Subject-content">
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div id="center">
                <div class="center-header">
                    <div class="post-title"><a href="post-title">تست عنوان</a></div>
                    <div class="post-author">نویسنده : <a href="post-aouther-link">تست</a></div>
                </div>
                <div class="content-content">
                    <p>این یک متن آزماشی می باشداین یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشاین یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشداین یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باشد این یک متن آزماشی می باش</p>
                </div>
                <div class="content-footer">
                    <div class="content-keyword">موضوعات :<a href="#">تست 1</a><a href="#">تست 1</a><a href="#">تست 1</a></div>
                    <div class="comment">
                        <div class="comment-circle"><a hreF#‎‎‎>2</a></div>
                        <div class="comment-title">نظرات</div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div id="last-content">
                <div id="last-content-header"><img src="images/last-content.png" /> آخرین مطالب</div>
                <div class="last-content-index"><a href="#">تست عنوان</a></div>
            </div>
            <div id="sidebar-left">
                <div class="sidebar-left-subject">
                    <div class="sidebar-left-space-subject"></div>
                    <div class="sidebar-left-subject-header"><p>موضوعات</p></div>
                    <div class="sidebar-left-Subject-content">
                        <div class="sidebar-left-subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="sidebar-left-subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="sidebar-left-subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="sidebar-left-subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="sidebar-left-subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                        <div class="sidebar-left-subject-content-link"><a href="#" >تست</a></div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div id="footer"></div>
        </div>
    </body>
    </html>

    @font-face{font-family: 'Byekan';src:url('images/BYekan.eot');src:url('images/BYekan.ttf');src:url('images/BYekan.woff');}
    html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, embed, figure, figcaption, footer, header, hgroup, menu, nav, output, ruby, section, summary, time, mark, audio, video {
    font-size: 100%;font: inherit;vertical-align:baselinebaseline;outline: none;-webkit-box-sizing: border-box;-moz-box-sizing: border-box;box-sizing: border-box;}
    body{margin: 0;padding: 0;font-family: 'Byekan';font-size: 18px;background: #E8F3FE;}
    *{margin: 0;padding: 0;}
    #wrapper{background: #E6E6E6;width: 1024px;height:auto;}
    #header{width: 100%;height: auto;}
    #nav{width: 100%;height:155px;background-image: url("images/ads.gif");background-repeat: no-repeat;float: right;border-bottom: 3px solid #0048FF;}
    #ads{float: right;margin-right: 150px;margin-top: 3px;}
    #sidebar-right{float: right;width: 250px;height: 100%;margin-top: 20px;margin-right: 10px;}
    .subject{width: 100%;height: auto;border:3px solid #C600FF;margin-bottom: 20px;}
    .subject-header{width: 100%;height: 50px;direction: rtl;background:#C600FF;}
    .subject-header p{color: #fff;margin-right: 60px;font-family: 'Byekan';font-size: 24px;}
    .space-subject{width: 0;height: 0;border:solid;border-width: 50px 50px 0 0;border-color: #E6E6E6 transparent transparent transparent;position: absolute;margin-top: -3px;margin-left: -3px;}
    .Subject-content{text-align: right;}
    .Subject-content a{direction: rtl;text-decoration: none;color: #000;margin-right: 5px;}
    .subject-content-link{background: #FFC600;border:1px solid #000;margin: 4px;}
    .subject-content-link:hover{background: #C600FF;}
    #center{width: 500px;height: auto;border:#0782FF solid 2px;float: right;margin-right: 30px;margin-top: 40px;}
    .center-header{width: 100%;height: 50px;direction: rtl;background: #0066FF;}
    .post-title{margin-top: 5px;margin-right: 10px;width: 200px;float: right;}
    .post-title a{color: #fff;text-decoration: none;font-size: 22px;}
    .post-author{float: left;margin-left: 140px;margin-top: 5px;font-size: 20px;}
    .post-author a{color: #fff;text-decoration: none;font-size: 22px;}
    .content-content{margin: 10px;text-align: justify;direction: rtl;}
    .content-content p{font-size: 16px;}
    .content-footer{float: right;margin-top: 40px;margin-bottom: 20px;}
    .content-keyword{float: right;margin-right: 5px;}
    .content-keyword a{padding: 2px 4px 2px 4px;background: #0065FF;margin-right: 5px;text-decoration: none;color: #fff}
    .comment{float: left;margin-right: 250px;}
    .comment-circle{width: 48px;height: 40px;background: url('images/comment.png');text-align: center;color: #fff;}
    #last-content{float: right;width: 500px;height: auto;direction: rtl;margin-right: 30px;margin-top: 20px;border: 2px solid #0065FF }
    #last-content-header{background: #0065FF;color: #fff;height: 50px;width: 100%;padding-right: 5px;font-size: 24px;}
    #last-content-header img{margin-top: 5px;}
    .last-content-index{background: #FFD800;margin: 5px;}
    .last-content-index a{text-decoration: none;color: #000;margin: 2px 5px 2px 5px;}
    #sidebar-left{float: left;width: 200px;height: 100%;margin-top: 20px;margin-left: 10px;}
    .sidebar-left-subject{width: 100%;height: auto;border:3px solid #C600FF;margin-bottom: 20px;}
    .sidebar-left-space-subject{width: 0;height: 0;border:solid;border-width: 0 0 50px 50px;border-color: #E6E6E6 transparent transparent transparent;position: absolute;margin-bottom: -3px;margin-right: -3px;}
    .sidebar-left-subject-header{width: 100%;height: 50px;direction: rtl;background:#C600FF;}
    .sidebar-left-subject-header p{color: #fff;margin-right: 50px;font-family: 'Byekan';font-size: 24px;}
    .sidebar-left-Subject-content{text-align: right;}
    .sidebar-left-Subject-content{direction: rtl;text-decoration: none;color: #000;margin-right: 5px;}

  2. #2

    نقل قول: مشکل مکانبندی سایدبار سمت چپ

    این مشکل یعنی راه حلی نداره؟چطور میشه منشا مشکل را پیدا کرد؟خیلی به این مشکل بر میخورم اشکال از کدنویسی من هست؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: مشکل مکانبندی سایدبار سمت چپ

    سلام قسمت last-content رو بذار داخل div با آی دی center درست می شه

  4. #4

    نقل قول: مشکل مکانبندی سایدبار سمت چپ

    نقل قول نوشته شده توسط tooka123 مشاهده تاپیک
    سلام قسمت last-content رو بذار داخل div با آی دی center درست می شه
    ممنون ازشما ممکنه دلیل این مشکل را هم بگید؟چرا باید حتما داخل Center مقداردهی شود؟من با خاصیت float مقداردهی کردم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: مشکل مکانبندی سایدبار سمت چپ

    بهتره اول قسمت های سایت رو مشخص کنیم و بعد داخل اون بخش المنت های خودتون رو بذارید مثل نمونه زیر
    کد HTML:
    <style>
    .body{}
    .left{float:left; width:20%;}
    .center{float:left; width:60%;}
    .right{float:left; width:20%;}
    </style>
    <div class="body">
    
        <div class="left">
            <div class="section1">
                <h5>title</h5>
                <div>body</div>
            </div>
            <div class="section2">
                <h5>title</h5>
                <div>body</div>
            </div>
        </div>
        
        <div class="center">
            <div class="section1">
                <h5>title</h5>
                <div>body</div>
            </div>
            <div class="section2">
                <h5>title</h5>
                <div>body</div>
            </div>
        </div>
        
        <div class="right">
            <div class="section1">
                <h5>title</h5>
                <div>body</div>
            </div>
            <div class="section2">
                <h5>title</h5>
                <div>body</div>
            </div>
        </div>
        
    </div>

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Validate سمت کلاینت
    نوشته شده توسط SianiD در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 01:25 صبح
  2. سوال: مشکل در Paging سمت سرور....؟!
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 07:51 صبح
  3. مشکل نمایش منوها در سمت چپ
    نوشته شده توسط mohammadpo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 14:34 عصر
  4. مشکل در فارسی شدن در سمت سرور در جاوا
    نوشته شده توسط mojtaba_java در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 20:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •