نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

  1. #1

    انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    سلام به همه ی دوستان .

    برنامه نمونه یه تقویم نوشته شده در jquery که از وبسایت http://hasheminezhad.com/datepicker دانلود کرده ام رو باز میکنه

    Java_Calender.part04.rarJava_Calender.part03.rarJava_Calender.part02.rarJava_Calender.part01.rar


    Sample.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله ariopax : چهارشنبه 07 آبان 1393 در 22:48 عصر

  2. #2

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    سلام . اگه می شه سورس برنامه یا یک راهنما در مورد کارتون بذارید
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    باسلام .

    چند وقت پیش که من دنبال شمسی کردنش بودم توضیحات رو توی این تاپیک (تاریخ شمسی در اینتراوب)داده ام .واما توضیحات بیشتر:

    در یونیت ServerController تمامی فایلها رو در رخداد OnCreate لود کنید باین دستور

      ContentFiles.Add('cupertino/jquery-ui-1.10.0.custom.min.css');


    وسپس در ادیت موردنظر با استفاده از دستوراتی که در سایت http://hasheminezhad.com/datepicker گذاشته شده بصورت زیر در رخداد OnCreate فرم کدنویسی کنید

    TIWJQueryWidget.OnReady.Text := '$(''.cal'').datepicker();';


    البته قبل از این یک شی TIWJQueryWidget روی فرم بگذارید .درضمن Css ادیت را باتوجه به دستورات جاوا اسکریپت تنظیم کنید.

    یک مثال نمونه در دموهای اینتراوب 14 به بالا هست با این نام jQueryDatePicker میتونید اون رو هم باز کرده و همه ی اینها رو اونجا ملاحظه بفرمائید .البته چند روز آینده سورس خودمم هم میگذارم .(چون خیلی کدهای اضافه رو اونجا تست کرده ام وباید شسته رفته تحویل دوستان بدم)

    باتشکر از بذل توجه دوستان

  4. #4

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    سلام
    منم همه مراحل را رفتم
    فقط برای صدا زدن تابع دقیق همین کد هم برای تاریخ شمسی نیاز است ؟
    TIWJQueryWidget.OnReady.Text := '$(''.cal'').datepicker();';

    با این کد کار نمی کنه . اگر کد دیگه ای برای فراخواندن توسط سازنده تعریف شده و شما استفاده کردید بگید .
    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    سلام
    در سایت http://hasheminezhad.com/datepicker در قسمت مثالها ملاحظه بفرمائید... اگر هر کدام را بخواهیدقسمت Css عوض میشود وهیچ مشکلی نیست .اگر هم بهمین صورت کد را بنویسید حالت پیشفرض باز میشود .پیشنهاد بنده اینستکه مثال اینتراوب را باز کرده و فایلهائی که در پوشه مثال بنده موجود است را جایگزین کرده و آنها را فراخوانی کنید وبه هیچ قسمت دیگه ائی دست نزنید .من هم سعی میکنم ظرف دوسه روز آینده سورس رو مرتب کنم وبرای استفاده دوستان بگذارم .

    با احترام

  6. #6

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    من همان کار را کردم اما نشد
    به نظر من مشکل در فرا خواندن تابع با این کد است
    jQuery.OnReady.Text := '$(''.cal'').datepicker();';

    شما دقیفا با همین دستور فراخوانی کردید

  7. #7

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    سلام

    بنده عرض کردم .همون مثال اینتراوب را باز کنید.وفقط فایلها را جایگزین کرده ودر برنامه نیز فراخوانی کنید .درمثال هم همین دستور استفاده شده ...

  8. #8

    سورس برنامه

    سلام به همه


    این هم سورس برنامه (دلفی XE2 و اینتراوب 14.0.32 استفاده شده .- البته فایلهای DCU اینتراوب 14.0.32 همراه برنامه هست )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    دستتون درد نکنه درست شد . اما تاریخ ها را بر غکس می نویسه . مشکل از کد جاوا است یا تو دلفی باید تغییرش داد؟

  10. #10

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    سلام

    خصوصیت RightToLeft فرم رو False بگذارید.ویا یک فایل CSS ایجاد نموده کد زیر زا داخل آن کپی کرده و در برنامه لود کنید



    div, p, textarea, td, span

    }
    ; unicode-bidi: bidi-override
    ; direction: rtl


    {
    آخرین ویرایش به وسیله ariopax : شنبه 10 آبان 1393 در 22:27 عصر

  11. #11

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    اگه ممکنه برای راست به چپ تاریخ هم یه مثال بگذارید . با تشکر

  12. #12

    نقل قول: انتخاب تاریخ شمسی در اینتراوب بااستفاده از( DatePicker در jQuery)

    با سلام

    اون هم حل شد از تابع زیر استفاده کنید


    $(".datepicker3").datepicker({
    dateFormat: 'yy/mm/dd'
    });



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 28
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1395, 18:13 عصر
  2. سوال: انتخاب تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط hassanzanjani1374 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 11:44 صبح
  3. سوال: انتخاب تاریخ شمسی درج تاریخ میلادی در بانک
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 00:02 صبح
  4. حرفه ای: کامپوننتی برای انتخاب تاریخ شمسی توسط کاربر
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 09:08 صبح
  5. سوال: انتخاب تاریخ شمسی از تقویم
    نوشته شده توسط amir65gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1390, 13:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •