نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    با سلام.
    دوستان آیا کسی اطلاع داره کهچطور میشه روش زیر را در جی کوئری پیاده کرد؟؟
    اگر یک تکست باکس در فرم داشته باشیم و یک span چطور میشه اگر کارکترهای فارسی در تکست باکس تایپ شد و به 70 کارکتر رسید span برابر با 2 بشه ، ولی اگر کل کارکترها در تکست باکس لاتین بود یا کارکترهای کیبورد بود مقدار span بشه 1.
    دقیقا میخوام سیستم شمارنده کارکتر گوشی رو با جی کوئری پیاده سازی کنم!
    باتشکر!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    سلام اینو امتحان کن فکر کنم درست باشه
    $(".content").keyup(function(){
    var val=$(this).val();
    if(val.match(/^[\u0600-\u06FF\.\s0-9]+$/)){
    if(val.length>=70)
    $('span.number').html(2);
    }
    else{
    if(val.length>=160)
    $('span.number').html(1);
    }
    });


    کد HTML:
    <textarea class="content"></textarea>
    <span class="number"></span>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    نقل قول نوشته شده توسط tooka123 مشاهده تاپیک
    سلام اینو امتحان کن فکر کنم درست باشه
    $(".content").keyup(function(){
    var val=$(this).val();
    if(val.match(/^[\u0600-\u06FF\.\s0-9]+$/)){
    if(val.length>=70)
    $('span.number').html(2);
    }
    else{
    if(val.length>=160)
    $('span.number').html(1);
    }
    });


    کد HTML:
    <textarea class="content"></textarea>
    <span class="number"></span>
    سلام.
    متاسفانه عمل نمیکنه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    var myLength = $("#myTextbox").val().length;


    http://www.stjerneman.com/portfolio/maxlength-jquery

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    var myLength = $("#myTextbox").val().length;


    http://www.stjerneman.com/portfolio/maxlength-jquery
    سلام.
    با شمارش کلمات مشکل ندارم!
    برادر میخوام تشخیص بدم که کلمه فارسی آیا در متن وجود دارد خیر!و اگر وجود دارد مثل تلفن همراه شما هر 70کارکتر یونیکد را یک پیام و هر 160 کارکتر لاتین را یک پیام محاسبه کند....

  6. #6

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    سلام،

    $('#test').keyup(function(e){
    var s = $(this).val();
    var ss = s.slice(-1); //آخرین حرف تایپ شده
    var result = '';

    // پیدا کردن حروف غیر انگلیسی
    //مراجعه به
    //http://stackoverflow.com/a/150078/2506043
    if(ss.search(/[^\x00-\x7E]/) != -1) result = 'farsi'; else result = 'en';

    $('#showResult').html(result);
    });


    دمـــو

    فقط کافیه حداکثر تعداد مجاز کاراکترها رو در حالتی که حرف فارسی پیدا کرد تغییر بدید و تعداد حروف تایپ شده رو از اون عدد کم کنید...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    نقل قول نوشته شده توسط Javidhb مشاهده تاپیک
    سلام،

    $('#test').keyup(function(e){
    var s = $(this).val();
    var ss = s.slice(-1); //آخرین حرف تایپ شده
    var result = '';

    // پیدا کردن حروف غیر انگلیسی
    //مراجعه به
    //http://stackoverflow.com/a/150078/2506043
    if(ss.search(/[^\x00-\x7E]/) != -1) result = 'farsi'; else result = 'en';

    $('#showResult').html(result);
    });


    دمـــو

    فقط کافیه حداکثر تعداد مجاز کاراکترها رو در حالتی که حرف فارسی پیدا کرد تغییر بدید و تعداد حروف تایپ شده رو از اون عدد کم کنید...
    سلام.
    دستتون درد نکنه.
    دقیقا همینو میخوام ولی وقتی توی asp به اینصورت استفاده میکنم،اصلا عمل نمیکنه:
                $('#<%= txtMessege.ClientID %>').keyup(function () {                var s = $(this).val();
    var ss = s.slice(-1); //آخرین حرف تایپ شده
    var result = '';


    // پیدا کردن حروف غیر انگلیسی
    //مراجعه به
    //http://stackoverflow.com/a/150078/2506043
    if (ss.search(/[^\x00-\x7E]/) != -1) result = 'پارسی'; else result = 'en';


    $('#countMessage').html(result);
    });

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    کسی اطلاعی نداره در این مورد؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: شمارش کارکترهای یک تکست باکس با جی کوئری و نمایش آن در span(عین شمارنده پیامک)

    همچنان در انتظاریم!

تاپیک های مشابه

  1. کار با کارکترهای یک تکست باکس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 31
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 13:47 عصر
  2. سوال: انتخاب کل کارکترهای یک تکست باکس با کلیک بر روی آن
    نوشته شده توسط nazanin_90 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 12:13 عصر
  3. پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 13:22 عصر
  4. شمارش کاراکتر در تکست باکس
    نوشته شده توسط Mohandes2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 16:38 عصر
  5. سوال: کنترل طول کارکترهای در تکست باکس
    نوشته شده توسط HRC123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •