نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majid.ostadi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    103

    درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction

    با سلام خدمت دوستان
    من یه کلاس می خوام که داخلش یه notifaction داشته باشه. اما میخوام این notifaction به صورت سفارشی شده باشه یعنی آیکون و متن های داخلش رو بتونم شخصی سازی کنم.
    منظور از شخصی سازی اینه که میخوام روزهای هفته رو برگردونه و متن خاص، یعنی واسه هر روز از هفته، یه آیکون و یه متن مجزا
    امیدوارم که منظورم رو واضح و روشن بیان کرده باشم.
    اکه از دوستان اموزش یا لینک مناسب داره دریغ نکنه
    ممنون از همه

  2. #2

    نقل قول: درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction


    NotificationCompat.Builder mBuilder = new NotificationCompat.Builder(context)
    .setSmallIcon(R.drawable.ic_launcher) // notification icon
    .setContentTitle("اس ام اس باز") // title for notification
    .setContentText("پیامک جدید از : ") // message for notification
    .setAutoCancel(true); // clear notification after click
    Intent smsintent = new Intent(context, MainActivity.class);
    PendingIntent pi = PendingIntent.getActivity(context,0,smsintent,Inte nt.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
    mBuilder.setContentIntent(pi);
    NotificationManager mNotificationManager = (NotificationManager) context.getSystemService(Context.NOTIFICATION_SERV ICE);
    mNotificationManager.notify(0, mBuilder.build());

    context ها رو دستکاری کردم چون تو کلاس رسیور بود این.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majid.ostadi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    103

    نقل قول: درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction

    نقل قول نوشته شده توسط Amin-rz مشاهده تاپیک

    NotificationCompat.Builder mBuilder = new NotificationCompat.Builder(context)
    .setSmallIcon(R.drawable.ic_launcher) // notification icon
    .setContentTitle("اس ام اس باز") // title for notification
    .setContentText("پیامک جدید از : ") // message for notification
    .setAutoCancel(true); // clear notification after click
    Intent smsintent = new Intent(context, MainActivity.class);
    PendingIntent pi = PendingIntent.getActivity(context,0,smsintent,Inte nt.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
    mBuilder.setContentIntent(pi);
    NotificationManager mNotificationManager = (NotificationManager) context.getSystemService(Context.NOTIFICATION_SERV ICE);
    mNotificationManager.notify(0, mBuilder.build());

    context ها رو دستکاری کردم چون تو کلاس رسیور بود این.
    ممنون دوست خوبم. میخوام که ایکون و title و text این ها رو بسته به انتخاب کاربر عوض بشه. مشکل من اینه

  4. #4

    نقل قول: درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction

    نقل قول نوشته شده توسط majid.ostadi مشاهده تاپیک
    ممنون دوست خوبم. میخوام که ایکون و title و text این ها رو بسته به انتخاب کاربر عوض بشه. مشکل من اینه
    خب تو همین کد اول از کاربر اطلاعات رو بگیر بعد notifaction رو ایجاد کن.
    یا اینکه میخوای بعد از اینکه ایجاد کردی تغییرشون بدی؟

  5. #5

    نقل قول: درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction

    ایشون مشکلشون استفاده از دیتابیس و تنظیمات هستش. بهتره یه مطالعه ای تو زمینه prefrences ها داشته باشن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majid.ostadi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    103

    نقل قول: درخواست لینک یا آموزش ساخت کلاس smart notifaction

    اطلاعات خاصي نميخوام داشته باشه،هفت روز هفته رو ميخوام بذارم و ايکون مخصوص خودشو

تاپیک های مشابه

  1. آموزش ساخت Setup با نرم افزار Smart Install Maker
    نوشته شده توسط Mbt925 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 12:07 عصر
  2. درخواست آموزش ساخت Username و password و صفحه ی ورودی در ASP.net ؟
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 20:47 عصر
  3. سوال: درخواست آموزش ساخت مدول کلاس
    نوشته شده توسط saeedmontazer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 00:26 صبح
  4. درخواست آموزش ساخت Username و password و صفحه ی ورودی در ASP.net ؟
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 12:26 عصر
  5. آموزش ساخت Dll - لینک بروز شد.
    نوشته شده توسط Mbt925 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •