نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در خروجی گرفتن apk در دریم ویور cs5.5 در برنامه نویسی اندروید با فون گپ (phonegap)

  1. #1

    مشکل در خروجی گرفتن apk در دریم ویور cs5.5 در برنامه نویسی اندروید با فون گپ (phonegap)

    شاید اینجا محل طرح مشکل این چنینی نباشه اما متاسفانه تالار مناسبی برای این مشکل پیدا نکردم، به هر حال :

    بنده می خواستم که یک برنامه اندروید و آی او اس بسازم به وسیله ی فون گپ ، jdk جاوا رو نصب کردم ، sdk android رو دانلود و نصب کردم و بوسیله sdk manager هم اندروید 4.2 رو دانلود کردم ، این sdk رو به دریم ویور 5.5 معرفی کردم ، اما وقتی میخوام ازش خروجی بگیرم (buid) ، خروجی بهم میده ، یه سری پوشه و ... اما هیچ فایل apk بهم نمی ده ، پوشه bin هم در کار نیست ، به نظرتون چی کار باید بکنم؟
    البته در مسیر خروجی در فایل buildlog.log یه خطایی نوشته ، بدین صورت:

    Cloning seed app for Android
    <DW>
    ____________________
    set ANT_HOME=D:\PROGRA~1\Adobe\ADOBED~2.5\CONFIG~1\NAT IVE~1\APACHE~1
    set ANDROID_HOME=C:\PROGRA~1\Android\ANDROI~1
    set JAVA_HOME=D:\PROGRA~1\Adobe\ADOBED~2.5\JDK
    set PATH=%JAVA_HOME%\bin;%PATH%
    cd C:\DOCUME~1\Ibo\Desktop\SAVEAN~1\COMCOM~1.MYT
    C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /u /c D:\PROGRA~1\Adobe\ADOBED~2.5\CONFIG~1\NATIVE~1\DWP HON~1\android\scripts\droidGap.bat "D:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CS5.5\Configuration\NativeAppFramework\DWPhoneGap\ android\PhoneGapApp" "mytest" com.company.mytest 0.1 "C:\Program Files\Android\android-sdk" undefined
    ____________________
    </DW>

    C_ERROR: Cannot copy phonegap files. Terminating.java.io.FileNotFoundException: com.company.mytest\src\com\company\mytest\DefaultA ctivity.java (The system cannot find the path specified)

    ERROR: Clone failed


    اینکه میگه Cannot copy phonegap files منظورش چیه؟فون گپ که به طور پیش فرض نصبه رو دریم ویور 5.5 ، تازه وقتی پروژه سیو میکنی همرا پروژه فون گپ هم کپی میشه!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن apk در دریم ویور cs5.5 در برنامه نویسی اندروید با فون گپ (phonegap)

    بهتره از command های خوده فون گپ برای ساختن خروجی برنامه استفاده کنین
    تا جایی ک من میدونم و با فون گپ کار کردم برای ios نیاز ب ی سیستم عامل لینوکسی دارید تا بتونه platform رو دانلود کنه (ویندوز اینکار نمیکنه، منظورم اینه ک برای دانلود platform مخصوص ios باید لینوکس رو داشته باشید) و بوسیله اون ازش استفاده کنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن apk در دریم ویور cs5.5 در برنامه نویسی اندروید با فون گپ (phonegap)

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    بهتره از command های خوده فون گپ برای ساختن خروجی برنامه استفاده کنین
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین؟

    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: مشکل در خروجی گرفتن apk در دریم ویور cs5.5 در برنامه نویسی اندروید با فون گپ (phonegap)

    ببیند فون گپ ی سری command داره
    مثلا:
    phonegap add platform android

    این command پلتفرم اندروید رو ب پژوه اضافه میکنه ک شما بتونید با command:
    phonegap build android

    یا
    phonegap install android

    خروجی apk برنامه رو بگیرید

    حالا شما اگ بخاید خروجی ios رو بگیرید باید با command:
    phonegap add platform ios

    پلتفرم ios رو ب پروژه اتون add کنین
    و بعد هم با command:
    phonegap build ios

    خروجی مناسب برای ios رو بگیرید
    اما تا جایی ک من کار کردم برای خروجی گرفتن ios نیاز ب ی پلتفرم لینوکسی دارید
    تا بتونید باهاش platform رو add کنین و بعد هم خروجی بگیرید
    البته شاید توی document های جدید phonegap بشه برای ios روی ویندوز خروجی گرفت
    زحمت ی سرچ رو خودتون بکشید دیگ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 11:17 صبح
  2. سوال: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 10:54 صبح
  3. مشکل در خروجی گرفتن از یکی از جداول بانک
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 13:54 عصر
  4. سوال: مشکل در خروجی گرفتن اکسل از برنامه
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 14:55 عصر
  5. مشکل در خروجی گرفتن در stimule report
    نوشته شده توسط aghayex در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •