نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نحوه استعلام وجه از درگاه بانک ملت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    Question مشکل در نحوه استعلام وجه از درگاه بانک ملت

    من میخوام ی قسمت تو پروژم انجام بدم که کاربر بتونه با وارد کردن شنایه پرداخت و شماره درخواستی که پس از پرداخت وجه با درگاه بانک ملت داره چک کنه ببینه آیا وجه واریز شده به حساب یانه

    تو سمپل بانک ملت نوشته


    خوب من چطوری باید این کار رو انجم بدم میشه کد کاملش رو برام بدین
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_computer3 : دوشنبه 12 آبان 1393 در 14:11 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نحوه استعلام وجه از درگاه بانک ملت

    کدت باید اینجوری باشه


    <html>
    <head>
    <title>BP PGW Test</title>
    <link href="Css/Style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function postRefId (refIdValue)
    {
    var form = document.createElement("form");
    form.setAttribute("method", "POST");
    form.setAttribute("action", "https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat");
    form.setAttribute("target", "_self");
    var hiddenField = document.createElement("input");
    hiddenField.setAttribute("name", "RefId");
    hiddenField.setAttribute("value", refIdValue);
    form.appendChild(hiddenField);
    document.body.appendChild(form);
    form.submit();
    document.body.removeChild(form);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form name="form1" method="post" preservedata="true">
    <table class="MainTable" cellspacing="5" cellpadding="1" align="center">
    <tr class="HeaderTr">
    <td colspan="2" align="center" height="25">
    <span class="HeaderText">Inquiry Request Method Call</span>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="LabelTd">
    <span>OrderId</span>
    </td>
    <td>
    <input type="text" name="InquiryOrderId" value="<?php echo $_POST['InquiryOrderId'] ?>">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="LabelTd">
    <span>SaleOrderId</span>
    </td>
    <td>
    <input type="text" name="InquirySaleOrderId" value="<?php echo $_POST['InquirySaleOrderId'] ?>">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="LabelTd">
    <span>SaleReferenceId</span>
    </td>
    <td>
    <input type="text" name="InquirySaleReferenceId" value="<?php echo $_POST['InquirySaleReferenceId'] ?>">
    </td>
    </tr>
    <tr class="HeaderTr">
    <td colspan="2" align="center">
    <input type="submit" CssClass="PublicButton" name="InquiryRequestButton" value="Inquiry"/>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    <?php
    require_once("lib/nusoap.php");
    //curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    //$page = curl_exec ($ch);
    $client = new soapclient('https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
    $namespace='http://interfaces.core.sw.bps.com/';
    ///////////////// INQUIRY REQUEST
    if (isset($_POST['InquiryRequestButton']))
    {
    $terminalId = '';
    $userName = '';
    $userPassword = '';
    $orderId = $_POST['InquiryOrderId'];
    $inquirySaleOrderId = $_POST['InquirySaleOrderId'];
    $inquirySaleReferenceId = $_POST['InquirySaleReferenceId'];
    $callBackUrl="http://www.youradress.com/callback.php";
    // Check for an error
    $err = $client->getError();
    if ($err) {
    echo '<h2>Constructor error</h2><pre>' . $err . '</pre>';
    die();
    }

    $parameters = array(
    'terminalId' => $terminalId,
    'userName' => $userName,
    'userPassword' => $userPassword,
    'orderId' => $orderId,
    'saleOrderId' => $inquirySaleOrderId,
    'saleReferenceId' => $inquirySaleReferenceId,
    );
    // Call the SOAP method
    $result = $client->call('bpInquiryRequest', $parameters, $namespace);
    // Check for a fault
    if ($client->fault) {
    echo '<h2>Fault</h2><pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    die();
    }
    else {
    $resultStr = $result;

    $err = $client->getError();
    if ($err) {
    // Display the error
    echo '<h2>Error</h2><pre>' . $err . '</pre>';
    die();
    }
    else {
    // Update Table, Save Inquiry Status
    // Note: Successful Inquiry means complete successful sale was done.
    echo "<script>alert('Inquiry Response is : " . $resultStr . "');</script>";
    echo "Inquiry Response is : " . $resultStr;
    }// end Display the result
    }// end Check for errors
    }
    ?>
    </html>


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: مشکل در نحوه استعلام وجه از درگاه بانک ملت

    کدتون قرار دام ولی خطای زیر رو میده

    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] Function ("getError") is not a valid method for this service in /home3/hsco/public_html/bank/default.php:81 Stack trace: #0 /home3/hsco/public_html/bank/1/default.php(81): SoapClient->__call('getError', Array) #1 /home3/hsco/public_html/bank/default.php(81): SoapClient->getError() #2 {main} thrown in /home3/hsco/public_html/bank/default.php on line 81



    مربوط به خط زیر هست

    کد HTML:
    $err = $client->getError();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل: درگاه بانک ملت با nusoap و دریافت خطا
    نوشته شده توسط Cyletech در بخش PHP
    پاسخ: 51
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 08:25 صبح
  2. سوال: مشکل در استفاده از کد نمونه درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط siamakb در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 اردیبهشت 1393, 10:48 صبح
  3. سوال: مشکل در ارتباط با درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط zahrashoja در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 19:41 عصر
  4. مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت با کد زیر
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:49 عصر
  5. مشکل با Verify کردن تراکنش ها (درگاه بانک سامان)
    نوشته شده توسط amirssh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 23:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •