نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی ایونت کامبوباکس

  1. #1

    فراخوانی ایونت کامبوباکس

    با سلام
    چطور می تونم ایونت SelectedIndexChanged کامبوباکس رو بصورت دستی فراخوانی کنم این روش رو امتحان کردم جواب نمی ده.
     this.cmb2.SelectedIndexChanged += new System.EventHandler(cmb2_SelectedIndexChanged);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: فراخوانی ایونت کامبوباکس

    مگه میشه جواب نده این متد رو تو سازنده فرم یا کلاست بزار بعد ازش استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی ایونت کامبوباکس

    منظور از دستی همون توی کدینگ ایونت نوشتن هست دگ

    منظور از چواب نمی ده؟

    this.cmb2.SelectedIndexChanged += cmb2_SelectedIndexChanged;

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی ایونت کامبوباکس

    در واقع قصد دارم کدی رو که در ایونت SelectedIndexChanged نوشتم در ایونت دیگه ای مثل dateTimePicker1_ValueChanged فراخوانی کنم . موارد بالا جواب ندادن.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1393, 12:59 عصر
  2. استفاده از تابع Onblur و فراخوانی ایونت کلیک یک باتن
    نوشته شده توسط bad_lucky در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 20:59 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:21 عصر
  4. چگونگی فراخوانی فیلدهای تصویری توسط asp از access
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 01:12 صبح
  5. فراخوانی عکس از بانک اکسس ( با MSADO یا همان mdac)
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •