نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    سلام دوستان با کد های زیر در یک پروژه دیگه راحت میتونم جمع یک ستون از گرید رو بدست بیارم ولی در یکی از پروژه هایی که الان مشغولم خطا میده احتیاج به راهنمایی دارم واقعا ضروریه



    کد ها :



    int sum = 0;


    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    sum += int.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString());


    }
    label1.Text = sum.ToString();




    متن خطا : Input string was not in a correct format.



    1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    ضمنا نمیدونم چرا مجموع یک ستون که در خود فایل اکسل آورده شده رو در گرید نشون نمیده اصل فایل اکسل تصویریه که براتون میزارم

    3.jpg

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    دوست عزیز بنا به احتمال زیاد در ستون مجموع فرمول نوشته شده و اکسل جمع رو انجام میده و نمایش میده!! شما یه breakpoint بزار و ببین از فایل اکسل چی می خونه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    41

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    با سلام مشکل شما در این کد مربوط می شه به ستون F5 چون 5 سلول اول دارای رشته ی Null می باشد و در این صورت وقتی روی اون عملیات تبدیل انجام می دی با یه استثنا روبرو می شی به نظر بنده به جای کد توی حلقه ی For این کد رو جاگذاری کن تا مشکلت رفع بشه

    int i = 0;
    if(int.TryParse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString(), out i))
    {
    sum += int.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString());
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط fakhradin مشاهده تاپیک
    با سلام مشکل شما در این کد مربوط می شه به ستون F5 چون 5 سلول اول دارای رشته ی Null می باشد و در این صورت وقتی روی اون عملیات تبدیل انجام می دی با یه استثنا روبرو می شی به نظر بنده به جای کد توی حلقه ی For این کد رو جاگذاری کن تا مشکلت رفع بشه

    int i = 0;
    if(int.TryParse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString(), out i))
    {
    sum += int.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString());
    }

    با عرض تشکر از توجه همه دوستان کد شما رو هم تست کردم کلا میره توی کما ( not reponding )

    ولی به احتمال زیاد همون برخورد با NULL بودن چند سلول اوله راهی وجود نداره حتی اونا رو هم چک میکنم خروجی ندارم

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید



    long tmp;
    var x = (from q in MainDgv.Rows.Cast<DataGridViewRow>().AsEnumerable( )
    select long.TryParse((q.Cells[1].Value == null ? "" : q.Cells[1].Value.ToString()), out tmp) ? tmp : 0).Sum();



    x میشه مقدار جمع

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    41

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    با عرض تشکر از توجه همه دوستان کد شما رو هم تست کردم کلا میره توی کما ( not reponding )

    ولی به احتمال زیاد همون برخورد با NULL بودن چند سلول اوله راهی وجود نداره حتی اونا رو هم چک میکنم خروجی ندارم
    شرمنده کد رو به شکل زیر در بیار تا از سلول های NULL بگذزه
    int i = 0;
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value != NULL && dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString(), out i))
    {
    sum += int.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString());
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: عدم نمایش جمع یک ستون از دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک


    long tmp;
    var x = (from q in MainDgv.Rows.Cast<DataGridViewRow>().AsEnumerable( )
    select long.TryParse((q.Cells[1].Value == null ? "" : q.Cells[1].Value.ToString()), out tmp) ? tmp : 0).Sum();



    x میشه مقدار جمع

    فقط 0 بر میگردونه کلی راه های دیگه هم امتحان کردم با یه ترفند دیگه فعلا دارم کار میکنم مشکل از فایل هایی هست که دانلود میشه روی بقیه فایل ها براحتی جواب میده در هر صورت از همه بچه بابت این تایپیک ممنون

تاپیک های مشابه

  1. چطوری میتونم اعداد یک ستون از دیتا گرید رو باهم جمع بکنم ؟؟!
    نوشته شده توسط iranian-pc در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 14:30 عصر
  2. عدم نمایش تاریخ اکسس 2007 در دیتا گرید
    نوشته شده توسط monboy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 12:07 عصر
  3. نمایش ندادن یک ستون در دیتا گرید
    نوشته شده توسط forozeshfard در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 19:43 عصر
  4. جمع یک ستون در دیتا گرید
    نوشته شده توسط reza1944 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 02:24 صبح
  5. جمع ستون یک دیتا گرید
    نوشته شده توسط Dr.Bronx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 21:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •