نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

  1. #1

    مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    سلام دوستان.یه صفحه که با استفاده از ajaxمقادیر رو میفرسته طراحی کردم که در تمام مرورگرها اجرا میده بجز ie!!حالا چک کردم دیدم که مقادیر رو ارسال نمی کنه با POST!!!سرچ زدم دیدم که این مشکل برای خیلی ها رخ داده و از ضعف های ie هستش و در stackoverflow راه کارهایی برای رفع این مشکل ارایه دادن که من راستش نفهمیدم دقیقا باید چیکار کنم!!!کسی از دوستان میتونه به زبانی ساده و روان کمک کنه این مشکل حل شه!!بسیار ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    سلام.

    شما کدتون رو بذارید اینجا تا بررسی کنیم. ajax هیچ مشکلی تو IE نداره!

  3. #3

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery



    $.ajax({
    type: "POST",
    url : "blog/insert",
    data : dataString,
    dataType : 'json',
    success : function(data){
    alert(data);
    }

    },"json");

    هر کاری که بگین رو انجام دادم ولی همچنان ie مقاومت می کنه که اجرا بده!!!بعد همونطور که گفتم خیلی ها این مشکل براشون پیش اومده ولی من دقیقا نفهمیدم راه حل رفع این مشکل چیه!!در همه مرورگرها اجرا میده الی ie.بسیار ممنون دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    سلام

    کد HTML:
    $.ajax({
         type: "POST",
         url : "blog/insert",
         data : dataString,
         dataType    : 'json'
          
     }).done(function (data) {
        alert(data);
    });
    تو dataString رو با چه فرمتی ارسال میکنید؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    هر فرمتی که فکر می کنید فرستادم.حتی مقدار ثابت بهش دادم ولی همچنان ie باز مقاومت می کنه برای فهمیدن داده ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    هر فرمتی که نمیشه فرستاد یا باید آرایه باشه یا json. به اینصورت:
    کد HTML:
    {key: value}

  7. #7

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    اره خب.دقیقا این دو روش انجام دادم بازم نشد.واسه همین هر روشی دیگه ای که پیشنهاد دادن در stackoverflow انجام دادم بازم نشد.یه نمونه که رو ie ج بده ندارین دوست عزیز!!!!ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    نقل قول نوشته شده توسط Hamed Beyranvand مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.یه صفحه که با استفاده از ajaxمقادیر رو میفرسته طراحی کردم که در تمام مرورگرها اجرا میده بجز ie!!حالا چک کردم دیدم که مقادیر رو ارسال نمی کنه با POST!!!سرچ زدم دیدم که این مشکل برای خیلی ها رخ داده و از ضعف های ie هستش و در stackoverflow راه کارهایی برای رفع این مشکل ارایه دادن که من راستش نفهمیدم دقیقا باید چیکار کنم!!!کسی از دوستان میتونه به زبانی ساده و روان کمک کنه این مشکل حل شه!!بسیار ممنون


    این به <head> </head> اضافه کنید ببیند درست میشه
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE9" >


    کدتونم به این صوورت ویرایش کنید

    $.ajax({
    type: "POST",
    url : "blog/insert",
    data : dataString,
    cache: false,
    async: false,
    dataType:'json',
    success: function(result) {
    alert(data);
    }
    });

  9. #9

    نقل قول: مشکل مرورگر ie در ارسال مقادیر با متد POST در تابع ajax jquery

    باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    واقعا ممنونم.من این خط رو ده ها بار گذاشتم ولی ج نمی داد.

    <meta http-equiv="x-ua-compatible" content="IE=10" >

    واقعا ممنونم!!!!

تاپیک های مشابه

  1. ارسال مقادیر به سورت post در تابع header
    نوشته شده توسط mhabat در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1392, 18:14 عصر
  2. مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST
    نوشته شده توسط diba.kheirkhah در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 14:47 عصر
  3. سوال: مشکل در تخصیص دهی dynamic مقادیر double با استفاده از تابع malloc
    نوشته شده توسط pckho0r در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 08:38 صبح
  4. ارسال مقادیر فرم به دیتابیس و یه مشکل
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 20:05 عصر
  5. مشکل ارسال مقادیر فارسی
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1383, 23:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •