نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: وب سرویس در ویندوز فون

  1. #1

    وب سرویس در ویندوز فون

    سلام
    من یک وب سرویس نوشتم ک تو محیط ویندوز میتونم باهاش کار کنم ولی تو ویندوز فوت ب انتهای همه تابع هام کلمه "Async" اومده
    و موقع استفاده میگه ک تابع مقداری رو برنمیگردونه
    دلیلش چیه؟
    پیشاپیش تشکرمیکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: وب سرویس در ویندوز فون

    به دلیل اینکه ویندوز فون فقط از سیستم غیر هم زمان در مکالماتش بین وب سرور و کلاینت استفاده میکنه.
    هر تابعی که فراخوانی می کنی یک event هم داره وقتی نتیجه دریافت شد رخ میده و برای هر تابع باید event handler ش رو هم ایجاد کنی.
    هر تابع که داری یه ایونت هم به همون نام + Completed هست.

    مثال :


    void btn_click()
    {
    service.getNumber();
    service.getNumberCompleted = getnumCompleted;
    }

    void getnumCompleted(object sender, getNumberCopletedEventArg e)
    {
    // e.Result...
    }

  3. #3

    نقل قول: وب سرویس در ویندوز فون

    با تشکر
    فقط مقداری که میده رو چطوری میشه گرفت


    _________________

    ممنون متوجه شدم

تاپیک های مشابه

  1. سرویس های ویندوز و SQL
    نوشته شده توسط sheida-peyravi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 10:01 صبح
  2. سرویس های ویندوز
    نوشته شده توسط Mehrdad Tehrani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 16:48 عصر
  3. طریقه ایجاد یک برنامه به عنوان سرویس در ویندوز ؟؟
    نوشته شده توسط mk53853 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 10:43 صبح
  4. اجرای سرویس های ویندوز
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 29 آبان 1383, 23:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •