نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی

  1. #1

    نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی

    سلام
    چطور می شود اعراب متون عربی رو تغییر داد مثل عکس زیر ؟

    عکس :
    http://dl1.uncocoder.com/answers/use...6b70743bde.png


    البته تو سایت uncocoder پستی راجع بهش هست ولی بنده عضوش نیستم(اگر کسی عضو هست ، پاسخش رو به اشتراک بزاره) :
    لینک :
    http://answers.uncocoder.com/questio...85%D8%AA%D9%86
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی

    با یه تحلیل ساده میشه فهمید که این اعراب ها به هر حال کاراکتر هستن. و خیلی ساده با parse کردن رشته میتونی اونا رو تشخیص بدی و رنگیشون کنی این که کار سختی نیست و راحته

  3. #3

    نقل قول: نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    با یه تحلیل ساده میشه فهمید که این اعراب ها به هر حال کاراکتر هستن. و خیلی ساده با parse کردن رشته میتونی اونا رو تشخیص بدی و رنگیشون کنی این که کار سختی نیست و راحته
    اتفاقا همین روش شما به ذهنم رسید ولی موقعی که یک حرف (منظورم غیر اعراب) رو پارس میکنی اون حرف رو متاسفانه جدا میکنه و کلمه رو بهم میریزه .... ولی اعراب رو امتحان نکردم ....
    روشی هست که این بهم خوردگی رو جبران کنه ؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی

    حرف رو وقتی که parse میکنی باید حواست باشه که حرفاتی مثل یـ رو ی ننویسه یه خورده دقت میخواد. یعنی تو جدا کردنشون باید حواست باشه.

  5. #5

    نقل قول: نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی

    بنده روش زیر رو امتحان کردم که شماره ایندکس کاراکتر رو درست پیدا می کنه (در کلمه با اعراب "الرَّحيمِ" ) ولی انگار کاراکتر اعراب رو حذف می کنه یا بی رنگ می کنه در صورتی که بقیه حروف عادی رو به درستی رنگ می کنه ! به نظر شما ایراد کار کجاست؟
    کد :


    TextView ctv0 = (TextView)findViewById(R.id.tv0);

    String M=getString(R.string.besm);//کلمه با اعراب بسم الله الرحمن الرحیم

    String E=getString(R.string.E);// کاراکتر اعراب


    SpannableStringBuilder builder = new SpannableStringBuilder(M);

    int StartIndex=M.indexOf(E);

    builder.setSpan(new ForegroundColorSpan(Color.RED) , StartIndex , StartIndex+1 , Spannable.SPAN_EXCLUSIVE_EXCLUSIVE);
    ctv0.setText(builder);




تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه تغییر رنگ تم سایت؟
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 04:48 صبح
  2. سوال: نحوه تغییر رنگ Highlight متن انتخاب شده در تکست باکس چگونه است
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 06:17 صبح
  3. سوال: تغییر رنگ اعراب از متن اصلی در متن قرانی
    نوشته شده توسط csharp2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 07:46 صبح
  4. نحوه تغییر رنگ نوشته رکوردها بصورت یکی در میان (فوری)
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 آبان 1386, 00:22 صبح
  5. مشکل در تغییر رنگ اعراب ها در یک متن عربی.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •