نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

  1. #1

    قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    سلام به همه

    اگر بخوایم تو سی شارپ برای کامپیوتر رمز قرار بدیم و رمز فعلی اون کامپیوتر رو بدست بیاریم چطوری باید عمل کنیم ؟

    اصلاً امکان همچین کاری وجود داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    اگر منظورتون تغییر پسورد است که اگرهم بشه با دستورات cmd این کار را کرد باید پسورد فعلی را داشته باشید که به دست آوردن پسورد ویندوز کار ساده ای نیست یا شاید اگر بخوام بهتربگم غیر ممکن
    اگر هم ممکن باشد زبان های دات نتی این توانایی را ندارند
    این نکته را هم در نظر بگیرید پسورد ویندوز با الگوریتم خاصی ذخیره میشود

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    اگر منظورتون تغییر پسورد است که اگرهم بشه با دستورات cmd این کار را کرد باید پسورد فعلی را داشته باشید که به دست آوردن پسورد ویندوز کار ساده ای نیست یا شاید اگر بخوام بهتربگم غیر ممکن
    اگر هم ممکن باشد زبان های دات نتی این توانایی را ندارند
    این نکته را هم در نظر بگیرید پسورد ویندوز با الگوریتم خاصی ذخیره میشود
    چن وقت پیش یه بد افزار رو امتحانی روی کامپیوتر خودم امتحان کردم به صورت رندم روی کامپیوتر یک رمز قرار داد و دسترسی به کامپیوتر رو گرفت
    گفتم شاید بشه با سی شارپ هم همچین کاری رو انجام داد

    تغییر پسوورد هم اگه نشد که هیچ !
    ولی میشه با سی شارپ رمز گذاشت ؟

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    سلام
    دوست عزیز با cmd میشه بــــدون داشتن پسورد فعلی رمز رو عوض کنید
    به لینک زیر مراجعه کنید :
    http://videolearning.rozblog.com/For...ost/193/Page/1

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    من تا حالا این را تست نکردم
    به دید تغییر پسورد به صورت گرافیکی گفتم که باید پسورد قبلی را داشت
    آخرین ویرایش به وسیله abdullah20 : جمعه 16 آبان 1393 در 19:43 عصر

  6. #6

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز با cmd میشه بــــدون داشتن پسورد فعلی رمز رو عوض کنید
    به لینک زیر مراجعه کنید :
    http://videolearning.rozblog.com/For...ost/193/Page/1
    داخل سی ام دی میدونم مسیله داخل سی شارپه

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Csharp مشاهده تاپیک
    داخل سی ام دی میدونم مسیله داخل سی شارپه
    این که دیگه خیلی ساده است ، با 5 خط کد میتونید سی شارپ و cmd رو به هم لینک کنید

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    این که دیگه خیلی ساده است ، با 10 خط کد میتونید سی شارپ و cmd رو به هم لینک کنید
    تا حالا امتحان نکردم اگه میشه یه نمونه بذار

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Csharp مشاهده تاپیک
    تا حالا امتحان نکردم اگه میشه یه نمونه بذار
    http://videolearning.rozblog.com/For...ost/194/Page/1

  10. #10

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    اگر بخوایم نام کامپیوتر فرد رو بدست بیاریم چیکار کنیم ؟؟

     proc.StandardInput.WriteLine(@"net user رمز عبور  نام کامپیوتر میزبان");


    نام کامپیوتر منظورم User Account

    پ.ن : در ضمن کد ها در cmd نمایش داده نمی شوند !! دلیلش چیه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mr.Csharp : یک شنبه 18 آبان 1393 در 20:30 عصر

  11. #11
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر


  12. #12

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    با اجازه از @Mr.Csharp .

    net user administrator 12345
    با استفاده از دستور بالا میشه پسورد گذاشت اما یک سوال.اگر وسط کنار یا هرجا پسورد یک space داشت چطوری میشه پسورد تو cmd وارد کرد ؟
    مثلآ پس این باشه : irani rr

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: قرار دادن رمز برای کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط clacki مشاهده تاپیک
    با اجازه از @Mr.Csharp .

    net user administrator 12345
    با استفاده از دستور بالا میشه پسورد گذاشت اما یک سوال.اگر وسط کنار یا هرجا پسورد یک space داشت چطوری میشه پسورد تو cmd وارد کرد ؟
    مثلآ پس این باشه : irani rr
    با سلام
    هر چند که در این تالار جاش نیست ولی به این شکل میشه
    net user administrator "irani rr"

    کد سی شارپش هم به شکل زیر
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd", "/c net user administrator \"irani rr\"");

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: قرار دادن رمز برای mysql
    نوشته شده توسط mahmoud_monfaredi در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 22:41 عصر
  2. قرار دادن عکس برای LinkButton
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 00:25 صبح
  3. قرار دادن loading برای ابتدای سایت
    نوشته شده توسط magicsara در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 13:24 عصر
  4. قرار دادن password برای روی database مانند برنامه access
    نوشته شده توسط asgari2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 14:29 عصر
  5. قرار دادن validation برای کنترل های داخل datagrid
    نوشته شده توسط rainynight در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •