نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: migration در yii (حل شد)

  1. #1

    Question migration در yii (حل شد)

    سلام من تازه دارم با مفهوم migration در yii آشنا میشم بعد از اینکه با دستور php yiic migrate create create_news_table یه فایل migration ساختم
    توی تابع up دستورات اسکیوال برای ساخت جدول رونوشتم حالا وقتی دستورphp yiic migrate up را وارد میکنم با خطای زیر مواجه میشم ممنون میشم اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنماییم کنه
    C:\Users>cd C:\xampp\htdocs\Yii Project\migration\protected

    C:\xampp\htdocs\Yii Project\migration\protected>php yiic migrate up

    Yii Migration Tool v1.0 (based on Yii v1.1.13)

    Total 1 new migration to be applied:
    m141107_194416_create_project_table

    Apply the above migration? (yes|no) [no]:yes
    *** applying m141107_194416_create_project_table
    > create table tbl_project ...exception 'CDbException' with message 'CDbComm
    and failed to execute the SQL statement: CDbCommand failed to prepare the SQL st
    atement: SQLSTATE[HY000]: General error: 1 near "ENGINE": syntax error. The SQL
    statement executed was: CREATE TABLE 'tbl_project' (
    "id" integer PRIMARY KEY AUTOINCREMENT NOT NULL,
    "name" varchar(255) NOT NULL,
    "description" text NOT NULL,
    "create_time" datetime DEFAULT NULL,
    "create_user_id" int(11) DEFAULT NULL,
    "update_time" datetime DEFAULT NULL,
    "update_user_id" int(11) DEFAULT NULL
    ) ENGINE=InnoDB' in C:\xampp\htdocs\framework\db\CDbCommand.php:357
    Stack trace:
    #0 C:\xampp\htdocs\framework\db\CDbCommand.php(1321): CDbCommand->execute()
    #1 C:\xampp\htdocs\framework\db\CDbMigration.php(228) : CDbCommand->createTable('
    tbl_project', Array, 'ENGINE=InnoDB')
    #2 C:\xampp\htdocs\Yii Project\migration\protected\migrations\m141107_194 416_cre
    ate_project_table.php(15): CDbMigration->createTable('tbl_project', Array, 'ENGI
    NE=InnoDB')
    #3 C:\xampp\htdocs\framework\cli\commands\MigrateComm and.php(385): m141107_19441
    6_create_project_table->up()
    #4 C:\xampp\htdocs\framework\cli\commands\MigrateComm and.php(109): MigrateComman
    d->migrateUp('m141107_194416_...')
    #5 [internal function]: MigrateCommand->actionUp(Array)
    #6 C:\xampp\htdocs\framework\console\CConsoleCommand. php(172): ReflectionMethod-
    >invokeArgs(Object(MigrateCommand), Array)
    #7 C:\xampp\htdocs\framework\console\CConsoleCommandR unner.php(67): CConsoleComm
    and->run(Array)
    #8 C:\xampp\htdocs\framework\console\CConsoleApplicat ion.php(91): CConsoleComman
    dRunner->run(Array)
    #9 C:\xampp\htdocs\framework\base\CApplication.php(16 9): CConsoleApplication->pr
    ocessRequest()
    #10 C:\xampp\htdocs\framework\yiic.php(33): CApplication->run()
    #11 C:\xampp\htdocs\Yii Project\migration\protected\yiic.php(7): require_once('C
    :\xampp\htdocs...')
    #12 C:\xampp\htdocs\Yii Project\migration\protected\yiic(4): require_once('C:\xa
    mpp\htdocs...')
    #13 {main}

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: migration در yii

    سلام
    فایل migration برای create_project_table رو قرار بدید.
    با این حال احتمالا مشکل از 'ENGINE=INNODB' هستش.
    اینو به 'Engine=InnoDB' تغییر بدید ببینید درست می شه یا نه.

  3. #3

    نقل قول: migration در yii

    سلام

    این کار رو هم انجام دادم ولی درست نشد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: migration در yii

    معمولا وقتی این ارور میاد مشکلی توی درست نوشتن کلمات هست شما کد php رو بزار که بگیم مشکل کجاست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: migration در yii


  6. #6

    نقل قول: migration در yii

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. بروز خطا بعد از Migrating به C++‎‎ Builder 2009
    نوشته شده توسط hkiani در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 10:38 صبح
  2. MySQL Migration Toolkit
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 13:00 عصر
  3. UNIX Application Migration Guide
    نوشته شده توسط Inprise در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 00:34 صبح
  4. Solaris to Linux Migration: A Guide for System Administrators
    نوشته شده توسط Inprise در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1384, 22:13 عصر
  5. Delphi 2005 Studio component migration list
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 12:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •