نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل فایل های .js در وردپرس

  1. #1

    مشکل فایل های .js در وردپرس

    نمی دونم تاپیک به اینجا مربوطه یا نه
    ولی اگه کسی درباره wordpress تخصص داره کمک کنه
    چرا وردپرس من با جاوا و جی کوئری مشکل داره و مثلاً منوهایی که از این روش ها ساخته شده اند نشون داده نمیشن؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل فایل های .js در وردپرس

    قطعا در سمت کلاینت یک خطایی رخ داده که باعث میشه منوها ایجاد نشن. مثلا Conflict بین جی کوئری ها. مثلا ممکنه کتابخونه جی کوئری دو بار یا بیشتر در سایت لود شده باشه. برای اطلاع دقیق تر میتونین از Inspector مرورگرتون استفاده کنین تا ببینین چه خطایی رخ داده.

  3. #3

    نقل قول: مشکل فایل های .js در وردپرس

    نقل قول نوشته شده توسط Rejnev مشاهده تاپیک
    قطعا در سمت کلاینت یک خطایی رخ داده که باعث میشه منوها ایجاد نشن. مثلا Conflict بین جی کوئری ها. مثلا ممکنه کتابخونه جی کوئری دو بار یا بیشتر در سایت لود شده باشه. برای اطلاع دقیق تر میتونین از Inspector مرورگرتون استفاده کنین تا ببینین چه خطایی رخ داده.
    ممنون. بذارید بیشتر توضیح بدم
    من خودم شروع کردم به ساختن یک پوسته برای وردپرس. خودم فکر می کنم جایی باید کدی می نوشتم که ننوشتم.
    اون منوهایی که گفتم ایجاد میشن ولی قالب ندارن. یعنی خیلی ساده به صورت لینک نشون داده میشن. در صورتی که ذاتاً داری رنگ و فرم هستند.
    شما می دونید چه کار باید کرد؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل فایل های .js در وردپرس

    من دقیقا متوجه نشدم، منوها ساخته میشن، اما قالب و شکلی که میخواین نیستند؟
    بخش جاوا مشکل داره یا بخش css؟
    اگه از بخش css باشه، احتمالا شکل منو داره توسط کلاسها و استایلهای خود وردپرس تغییر پیدا میکنه و بقول معروف استایل شما رو override کرده که برای رفع مشکلش میتونید به کلاسهای منو یک فضای نام بدین و کلاسهای اسم استایلشون رو تغییر بدین.

  5. #5

    نقل قول: مشکل فایل های .js در وردپرس

    نقل قول نوشته شده توسط Rejnev مشاهده تاپیک
    من دقیقا متوجه نشدم، منوها ساخته میشن، اما قالب و شکلی که میخواین نیستند؟
    بخش جاوا مشکل داره یا بخش css؟
    اگه از بخش css باشه، احتمالا شکل منو داره توسط کلاسها و استایلهای خود وردپرس تغییر پیدا میکنه و بقول معروف استایل شما رو override کرده که برای رفع مشکلش میتونید به کلاسهای منو یک فضای نام بدین و کلاسهای اسم استایلشون رو تغییر بدین.
    ممنون. مشکل حل شد. 2 تا اشکال داشتم. یکی آدرس دهی فایل های جاوا که درستش کردم. یکی دیگه هم مربوط می شد به کدهای ضروری فایل header.php که اونم درست شد. این کدها رو میذارم که بقیه هم ببینند.


    <!-- شروع: کدهای زیر برای وردپرس ضروری اند -->
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" /> <link rel="alternate" type="text/xml" title="RSS .92" href="<?php bloginfo('rss_url'); ?>" /> <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 0.3" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" /> <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" /> <?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?> <?php wp_head(); ?>
    <!-- پایان: کدهای بالا برای وردپرس ضروری اند -->

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی مستقیم به فایل های پلاگین در وردپرس [فوری]
    نوشته شده توسط abolfazl-z در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 13:27 عصر
  2. سوال: مشکل فایل های فارسی در دایرکتوری
    نوشته شده توسط nsco_nsco در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 16:19 عصر
  3. سوال: مشکل فایل های تصویری png در بعضی مرورگرها
    نوشته شده توسط kamranafshar33 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 01:15 صبح
  4. مشکل در نمایش فایل های PDF در دلفی
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 19:31 عصر
  5. مشکل ذخیره سازی فایل های این سایت
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •