نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص شناسه ملی اشخاص حقوقی

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    تشخیص شناسه ملی اشخاص حقوقی

    سلام دوستان
    تو این لینک نحوه ی تشخیص صحت شناسه ملی اشخاص حقوقی اومده
    http://daneshjooyar.glxweb.ir/post/5...C%20%7D%7D.htm
    اما راستش نتونستم با سی شارپ بنویسمش
    کسی قبلأ اینو نوشته در اختیار ما هم قرار بده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    من تا یه جایی پیش رفتم یکی چک کنه ببینه درسته :)

    double s = 0, r; int[] num = {1,0,3,8,0,2,8,4,7,9,0};


    int[] zarib = {29,27,23,19,17,29,27,23,19,17};


    for (int i = 0; i < 10; i++)
    s += (num[i] + 11) * zarib[i];


    r = (s % 11 == 10) ? 0 : s % 11;


    if (num[10] == r)
    Console.WriteLine("is Correct");
    else
    Console.WriteLine("is not Correct");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 13 آذر 1393 در 16:57 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تشخیص شناسه ملی اشخاص حقوقی

    با delphi این شکلیه .net کردنش با خودتون

    var L,C,D,S,I : Integer;
    flag : Boolean;
    begin


    flag := (Code = '00000000000') or (code = '11111111111') or (code = '22222222222') or (code = '33333333333');
    flag := (Code = '44444444444') or (code = '55555555555') or (code = '66666666666') or (code = '77777777777') or flag;
    flag := (Code = '88888888888') or (code = '99999999999') or flag;
    if not flag then
    begin
    if Code = '' then
    ShMeli:= False
    else
    if Length(Code) < 11 then
    ShMeli := False
    else
    begin
    C:= StrToInt(Code[11]); // شناسايي رقم كنترل
    L:=Length(Code); // محاسبه طول كد
    D:= StrToInt(Code[10])+2; /// محاسبه دهگان +2


    S := 0; //1- براي محاسبه رقم کنترل از روي ساير ارقام ، هر رقم را با رقم
    // دهگان کد +2 کرده و سپس در ضريب آن ضرب مي کنيم و حاصل را با هم جمع مي کنيم.
    S := s + ((d+StrToInt(Code[1]))*29);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[2]))*27);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[3]))*23);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[4]))*19);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[5]))*17);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[6]))*29);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[7]))*27);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[8]))*23);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[9]))*19);
    S := s + ((d+StrToInt(Code[10]))*17);
    S := s mod 11; //2- مجموع بدست آمده از مرحله يک را بر 11 تقسيم مي کنيم
    if s = 10 then //3- اگر باقيمانده برابر 10 باشد ، باقيمانده را برابر 0 قرار مي دهيم
    s := 0
    else
    if s = c then //4-اگر رقم کنترل برابر باقيمانده باشد شناسه ملي صحيح فرض مي شود
    ShMeli := True;
    end;
    end
    else ShMeli := False; //در غير اين صورت شناسه ملي مورد نظر صحيح نمي باشد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 13 آذر 1393 در 16:58 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: تشخیص شناسه ملی اشخاص حقوقی

    این کد را امتحان کن به زبان #C هست خودم تست کردم جواب داد


    string strcode = textBoxX1.Text; // code shenase melli
    int D = int.Parse(strcode[9].ToString()) + 2;
    int[] Zarib = new int[] { 29, 27, 23, 19, 17 };
    int zc = 0;
    int sum = 0;
    if (strcode != "00000000000" || strcode != "11111111111" || strcode != "22222222222" ||
    strcode != "33333333333" || strcode != "44444444444" || strcode != "55555555555" ||
    strcode != "66666666666" || strcode != "77777777777" || strcode != "88888888888" ||
    strcode != "99999999999")
    {
    for (int i = 0; i < strcode.Length - 1; i++)
    {
    if (zc > 4) zc = 0;
    sum += (D + int.Parse(strcode[i].ToString())) * Zarib[zc];
    listBox1.Items.Add((D + int.Parse(strcode[i].ToString())) * Zarib[zc]);
    zC++‎‎‎;


    }
    if (sum % D == int.Parse(strcode[10].ToString()))
    {
    MessageBox.Show("صحیح است");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("صحیح نیست");
    }
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("صحیح نیست");
    }


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تشخیص شناسه ملی اشخاص حقوقی

    این هم یه امتحانی بکن ضرر نداره

    public static Boolean checkLegalNationalCode(String nationalCode)
    {

    if (nationalCode.Length < 11 || int.Parse(nationalCode) == 0)
    return false;

    if (int.Parse(nationalCode.Substring(3, 9)) == 0)
    return false;

    int c = int.Parse(nationalCode.Substring(10, 11));
    int d = int.Parse(nationalCode.Substring(9, 10)) + 2;
    int[] z = new int[] { 29, 27, 23, 19, 17 };
    int s = 0;

    for (byte i = 0; i < 10; i++)
    s += (d + int.Parse(nationalCode.Substring(i, i + 1))) * z[i % 5];

    s = s % 11;

    if (s == 10)
    s = 0;

    return (c == s);
    }

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: تشخیص صحت شناسه ملی اشخاص حقوقي
    نوشته شده توسط saeedjaihoni در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1394, 09:51 صبح
  2. سوال: ارسال اطلاعات حقوقی برای بانک ملی
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 23:32 عصر
  3. سوال: ارسال اطلاعات حقوقی برای بانک ملی
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 08:49 صبح
  4. مقاله: تشخیص صحت کد ملی با استفاده از php
    نوشته شده توسط P.H.P. در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1389, 16:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •