نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

  1. #1

    راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    سلام
    معلم ما برای پروژه گفته باید
    بازی مارپله را طراحی کنید دوستان سورس نمیخوام میخوام راهنمایی کنید چطوری باید پیاده سازی کنم ؟
    حرکت مهره و..

    و بازی معمای 8 هم گفته که اصلا نفهمیدم منظورش چی بود

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    سلام. من قبلا مارو پله رو نوشتم، البته با vb6. الان نمی دونم کجاست.
    شما استارت کار رو بزن. هر جا مشکل داشتی بگو توضیح بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:57 صبح

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    مشکل کار توی حرکت مهره هست
    چطوری مهره رو حرکت بدم ؟
    مثلا با تابع رندوم بین 1 تا 6 یک عدد تصادفی ایجاد کردم..
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:57 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    سلام خدمت دوست عزیز . ابتدا یه صفحه طراحی میکنی ( آرایه ای از اشیا مثلا لیبل یا ایمیج و ... ) سپس اندیس خانه ها چون به ترتیب 1-100 و یا .... هست باید به صورت ستر و ستون در بیاری . بعد خیلی راحت میکنی اون جدول رو کنترل کنی . و نوشتن بازی هم شبیه همون بازی روی کاغذ هست :)

    و اما معمای 8 ( یعنی بازی 8 وزیر توی شطرنج ) باید ویزیر ها رو جوری بزاری که همدیگرو نزنن که اینم باز شبیه همون منچ هست با این تفاوت که اینجا با قطر های اصلی هم سرو کار داری . از اونجایی که صفحه شطرنج 8 × 8 هست یعنی مربع هست خیلی راحت میتونی قطر ها رو بدست بیاری :)


    در ضمن برای جلوگیری از تکراری نبودن اعداد هنگام تاس ریختن قبل از عمل رندم از تابع رندومایز استفاده کن ...

    موفق و سربلند باشی ... یا علی

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    یه متغیر بگیر که شماره مکان جاری رو داشته باشه. مثلا 90. حالا با کد زیر مهر رو ببر به اون خونه.
     mohre1.Left = lblBase(mohreLocation).Left
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:58 صبح

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    تا اینجا پیشرفتم ولی گیر کردم
    میخوام طوری تعریف کنم که تاس قبلی بازیکن از بین نره
    پروژه رو Attach کردم لطفا سورس اضافه کردید یک کامنت براش بزارید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:58 صبح

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    من رو سیستمم vb6 رو ندارم.
    خب یه جا ذخیرش کن. این همه جا. دیتابیس، آرایه، متغیر رشته ای
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:58 صبح

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    VB6پرتابل 5 مگ بیشتر نیست

    امکانش هست نگاهی بهش بنداز
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:59 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    سلام
    شما میتونی فرضا مقدار c رو بصورت static تعریف کنی تا از بین نره و در هر مرحله باید مقدار a رو با اون c قبلی جمع کنی.مثلا کدت یه همچین چیزی میشه:
    Private Sub Command2_Click()
    Static c As Byte
    Command2.Enabled = False
    Command1.Enabled = True
    Randomize
    a = Int(Rnd * 6) + 1
    c = a + c
    Label4.Caption = a
    Shape3.Top = Label1(c).Top + 190
    Shape3.Left = Label1(c).Left
    End Sub


    البته نحوه تولید عدد تصادقی رو هم یکم تغییر دادم :)

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    فقط یک مشکل داره به صورت رندوم همش 5 تولید میکنه چرا ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 10:59 صبح

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    یه randomize اوله ایونت بنویس. پایینه Command2_Click()

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    بخوایم یک شیپ روی عکس قرار بگیره نره زیر عکس باید چیکار کنیم ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    یا بجای picturebox از image استفاده کن و یا شیپ ها تو داخل picturebox بذار نه داخل فرم

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    نقل قول نوشته شده توسط ASedJavad مشاهده تاپیک
    یا بجای picturebox از image استفاده کن و یا شیپ ها تو داخل picturebox بذار نه داخل فرم
    قصد دارم روی لیبل های که گذاشتم یک عکس با فتوشاپ طراحی کردم بزارم !
    وقتی میزارم شیپ ها میرن زیرش :(

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    اگر بخوایم مثلا
    if a=2 then
    بقیه برنامه کدهای نوشته شده توی این کامند اجرا نشه باید جی بنویسیم ؟
    end if

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    باید اینو بنویسی

    Exit sub

  17. #17

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    یک مشکل دیگه
    اگر بخوای طرف با کامپیوتر بازی کنه باید چیکار کنیم ؟

  18. #18

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    نقل قول نوشته شده توسط vb1249 مشاهده تاپیک
    یک مشکل دیگه
    اگر بخوای طرف با کامپیوتر بازی کنه باید چیکار کنیم ؟
    اون موقع دیگه وارد مباحث پیشرفته ی هوش مصنوعی میشیم که هر کسی بلد نیست.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    اون موقع دیگه وارد مباحث پیشرفته ی هوش مصنوعی میشیم که هر کسی بلد نیست.
    بازی مارپله است ها! این دیگه هوشش کجا بود؟ شطرنج که نیست. کلا همه چیش رندمه!
    برا این که بخوای با کامپیوتر بازی کنی، باید از اون دو تا دکمه ای که طراحی کردی، هی یک بار یکیشو کاربر بزنه و دفعه بعد اون یکی دکمه ازطریق خود برنامه فراخونده بشه. همین

  20. #20

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    نقل قول نوشته شده توسط ASedJavad مشاهده تاپیک
    سلام


    بازی مارپله است ها! این دیگه هوشش کجا بود؟ شطرنج که نیست. کلا همه چیش رندمه!
    برا این که بخوای با کامپیوتر بازی کنی، باید از اون دو تا دکمه ای که طراحی کردی، هی یک بار یکیشو کاربر بزنه و دفعه بعد اون یکی دکمه ازطریق خود برنامه فراخونده بشه. همین
    عزیز شوخی کردم. شما چرا باور می کنی. کلا این بازی یه تاس داره دیگه

  21. #21

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    عزیز شوخی کردم. شما چرا باور می کنی. کلا این بازی یه تاس داره دیگه
    دو عدد تاس داره

  22. #22

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    چرا دو تا؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 11:07 صبح

  23. #23

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    برای هر پلیر یک تاس گذاشتم ...
    بگذریم مار و پله تموم شد !
    اما انچه باقیست پازل هست ..
    یک مقداری دوستان کمک کنند این پازل هشت تایی ( به صورت عدد باید باشه 1 تا 8 )
    چطوری حرکت ها , یک مقداری سورس , و.. ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 10 دی 1393 در 11:07 صبح

  24. #24

    نقل قول: راهنمایی در ساخت بازی مارپله و معمای 8

    سلام میشه تمامی کد های بازه مار پله رو بهم بدی ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای ساخت بازی
    نوشته شده توسط amir6268 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1393, 22:59 عصر
  2. درخواست راهنمایی در ساخت بازی های بسیار ساده
    نوشته شده توسط yasser93 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1392, 08:58 صبح
  3. سوال: راهنمایی ساخت بازی مرورگر
    نوشته شده توسط ali_gharibi در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 12:38 عصر
  4. پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 12:29 عصر
  5. مبتدی: راهنمایی ساخت بازی در محیط کنسول شی شارپ
    نوشته شده توسط jennifer10 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •