نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا نکردن المنت مورد نظر ؟؟

  1. #1

    پیدا نکردن المنت مورد نظر ؟؟

    سلام
    وق بخیر
    در حال برنامه نویسی jQuery و php که به این مشکل برخوردم که المنت مورد را پیدا نمی کنه !!

    به فرض مثال من در جی کوئری بخش اجکس مقداری را ارسال می کند به فایل php و مقداری را از سمت php مورد نظر ارسال می کند
    حالا مشکل من این هست که المنتی که داخل دیتای دریافت شده است را توسط جی کوئری پیدا نمی کند ؟

    مثلا در هدر سایت نوشته ام

    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function (){
    $('.com').click(function(){
    alert('ok');
    });
    });
    </script>


    اما وقتی میام این کد را در فایل php که دیتا را ارسال می کنه ولی مشکل داره
    مثلا اگر 10 مورد المنت com داشته باشد آلارت 10 بار پیغام میده !!!!!!!!!!!!!! که بزرگترین مشکل من این بخش هست
    من می خوام از رویدادی که می خوام یک بار آلارم بگیرم

    لطفا اگر امکانش هست راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: پیدا نکردن المنت مورد نظر ؟؟

    سلام

    اگر منظورتون رو ازین جمله "المنتی که داخل دیتای دریافت شده است را توسط جی کوئری پیدا نمی کند" درست متوجه شده باشم، احتمالا شما با المنتی که بعد از انجام ajax اون رو داخل صفحه قرار میدید مشکل دارید و نمیتونید اون رو دریافتش کنید،

    اگر منظورتون این بود کافیه که همین دستوری که بالای صفحه نوشتید رو بعد از اجرای ajax یک بار دیگه هم فراخوانیش کنید تا دوباره برای المنت های جدید هم این دستور فراخوانی و اجرا بشه.

    نوی دستور done همین دستورات رو کپی بفرمایید.

    امیدوارم منظورتون رو خوب فهمیده باشم.
    وب سایت ما :http://clicksite.ir

  3. #3

    نقل قول: پیدا نکردن المنت مورد نظر ؟؟

    سلام
    ممنون از شما دوست عزیز درست حدس زدید
    من با این روش درستش کردم


    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function (){
    $(document).on('click','.com',function (){
    alert('ok');
    });
    });
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. پیدا نکردن جدول مورد نظر در پایگاه داده
    نوشته شده توسط voice.of.silence در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1391, 09:27 صبح
  2. سوال: پیدا نکردن جدول مورد نظر در پایگاه داده
    نوشته شده توسط voice.of.silence در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 09:53 صبح
  3. پیدا کردن سطر مورد نظر در Richtextbox
    نوشته شده توسط niko2008 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 22:54 عصر
  4. اشکال در پیدا نکردن رکورد مورد نظر
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 16:03 عصر
  5. عمل نکردن کوری مورد نظر وقتی به سرور متصل میشویم
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1385, 09:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •