نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نقطه اعشاری در 7seg چهار رقمی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار suraty
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    http://narmafzaria.blogfa.com
    پست
    182

    نقطه اعشاری در 7seg چهار رقمی

    سلام دوستان، احتمالا سوال پیش پا افتاده ای پرسیدم. آخه خیلی تازه کارم در طراحی مدار با پروتئوس و کد با کدویژن.
    می خواستم ببینم در یک سون سگمنت چهار رقمی که تنها یک پایه dp داره چه طور میشه نقطه اعشارها که چهار تا هستند را کنترل کرد.
    مثلا من چطور می تونم نقطه اعشاری دوم رو روشن کنم یا سومی و....
    فرضا به پورت شماره صفر d میکروکنترلر atmega16 متصل شده باشند. من وقتی مقدار 1 رو میدم کل چهارتا نقطه ها روشن می شن. چطور بنویسم دومی روشن باقی خاموش باشند.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  2. #2

    نقل قول: نقطه اعشاری در 7seg چهار رقمی

    سلام
    داخل سون سکمنت ها هر سون سگمنت نسبت به دیگری مالتی بلکس شدن کافیست شما یه شمارنده از 0 تا 4 بزاری چون با سرعت زیاد میشماره هر عددی که دوست داشته باشی نمایش می ده یه نگاه به این کد بینداز



    int seg_7(int i, int j)
    {
    PORTA = Segment[i/10];
    PORTC = 0B10000000;
    delay_ms(1);
    PORTC = 0B00000000;

    PORTA = (Segment[i%10])&(0x7f);
    PORTC = 0B01000000;
    delay_ms(1);
    PORTC = 0B00000000;



    PORTA = Segment[j/10];
    PORTC = 0B00100000;
    delay_ms(1);
    PORTC = 0B00000000;

    PORTA = Segment[j%10];
    PORTC= 0B00010000;
    delay_ms(1);
    PORTC = 0B00000000;
    }



تاپیک های مشابه

  1. باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی
    نوشته شده توسط behnam_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1393, 14:22 عصر
  2. چگونه دو رقم اول عدد چهار رقمی چک کنیم
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 06:43 صبح
  3. float128 و اعداد اعشاری با دقت 32 رقمی
    نوشته شده توسط Ananas در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1391, 09:42 صبح
  4. سوال: مشکل با چاپ اعداد متقارن چهار رقمی ؟
    نوشته شده توسط saeedvir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 20:51 عصر
  5. سوال: یک عدد چهار رقمی تصادفی بدون رقم تکراری
    نوشته شده توسط alirezabe در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 21:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •