نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکلات مربوط به NULL بایت ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    Exclamation مشکلات مربوط به NULL بایت ها

    سلام

    همانطور که می دانید مفسر PHP با زبان C نوشته شده و یک ویژگی از این زبان قدرتمند به ارث برده.

    این ویژگی همان NULL Byte هست که در زبان C به معنی آخر رشته می باشد که در واقع یک رشته مجموعه ایی از کاراکتر هایی است که در آرایه قرار دارند و آخر هر رشته به کاراکتر NULL که 0\ می باشد ختم می شود.

    این ویژگی در عملیات مربوط به سیستم فایل وجود دارد. (ممکن از نظر من جایی دیگر هم وجود داشته باشد)

    ولی این یک باگ محسوب نمیشود اما میتونه در قالب هشدار به برنامه نویس هایی که از این مفهوم با خبر نیستند ابلاغ شود.

    مفهوم NULL Byte در C
    برای رفع این نوع مشکل هم میتونین از یک لیست سفید استفاده کنید.

      <?php
    $file = $_GET['file']; // "../../etc/passwd\0"
    if (file_exists('/home/wwwrun/'.$file.'.php')) {
    // file_exists will return true as the file /home/wwwrun/../../etc/passwd exists
    include '/home/wwwrun/'.$file.'.php';
    // the file /etc/passwd will be included
    }
    ?>


    یک نمونه از لیست سفید برای جلوگیری از این حمله :


    <?php
    $file = $_GET['file'];

    // Whitelisting possible values
    switch ($file) {
    case 'main':
    case 'foo':
    case 'bar':
    include '/home/wwwrun/include/'.$file.'.php';
    break;
    default:
    include '/home/wwwrun/include/main.php';
    }
    ?>


    http://php.net/manual/en/security.fi....nullbytes.php
    آخرین ویرایش به وسیله abolfazl-z : یک شنبه 05 بهمن 1393 در 14:23 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکلات مربوط به NULL بایت ها

    این کدی که نوشتین نه راه حل نال بایت هست، نه کدی که درش از روش لیست سفید استفاده شده باشه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: مشکلات مربوط به NULL بایت ها

    نقل قول نوشته شده توسط sara147 مشاهده تاپیک
    این کدی که نوشتین نه راه حل نال بایت هست، نه کدی که درش از روش لیست سفید استفاده شده باشه!
    ممنون بابت توجهتون. درسته من مثالی از لیست سفید نگذاشتم ولی لینک رفرنس را گذاشتم که بیانگر همه چیز هست ولی در هر صورت افزوده شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت روش‌های ثبت رکورد در دلفی مشکلات مربوط به insert
    نوشته شده توسط p_ooya در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 21:52 عصر
  2. حل مشکلات مربوط به SMO
    نوشته شده توسط araz_pashazadeh در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 13:05 عصر
  3. گفتگو: مشکلات مربوط به طراحی نرم افزار چک چیست؟
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 16:59 عصر
  4. بررسی مشکلات مربوط به jMenubar مثل راست چین کردن منو
    نوشته شده توسط megh22 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •