نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ارسال مطلب در بلاگفا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    ارسال مطلب در بلاگفا

    سلام خسته نباشید دوستان تو وبلاگ بلاگفا قسمت ارسال پست چطور میتونم قسمت متن و همینطور ادامه مطلب مقدار دهی کنم؟
    قبلا به این صورت مقدار دهی میکردم
    iframe = WebBrowser2.Document.getElementsByTagName("iframe"  )
    iframe.contentWindow.Document.body.innerHTML = textkholase.Text


    ولی الان انگار بلاگفا تغییراتی اعمال کرده نمیشه
    آخرین ویرایش به وسیله aleas2 : چهارشنبه 28 آبان 1393 در 11:57 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    سلام
    اگر با Inspect Element مرورگرت ادیتور بلاگفا رو بررسی کنی، راحت میتونی ساختارش رو متوجه بشی.

    الان که من بررسی کردم متوجه شدم که داخل اون iframe که آیدیش frameleft هست و شما بهش دسترسی پیدا کردی یه iframe دیگه هم هست با آیدی txtContent_ifr که داخل اون باید متنت رو بریزی.
    یعنی این کد رو باید بنویسی:

    iframe1 = WebBrowser2.Document.getElementsByTagName("iframe" )
    iframe2 = iframe1.contentWindow.Document.getElementsByTagNam e("iframe")
    iframe2.contentWindow.Document.body.innerHTML = textkholase.Text

    vb ندارم تست کنم، ولی فکر کنم درست کار کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    سلام ممنون
    متاسفانه به خط دوم خطا میده
     iframe2 = iframe1.contentWindow.Document.getElementsByTagNam  e("iframe")
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 16 خرداد 1394 در 15:25 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    متن خطا چیه؟
    فاصله بین TagNam e رو پاک کردی؟ باید به صورت TagName نوشته بشه.
    اگر اصلاحش کردی و درستش نشد به این صورت بنویس:
    set iframe2 = iframe1.contentWindow.Document.getElementsByTagNam  e("iframe")

    در غیر اینصورت متن خطا رو بنویس.
    فکر کنم بعد از این همه مدت، توانایی رفع این خطا رو با کمی جستجو داشته باشین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    بله فاصله رو که حذف کردم
    والا چند وقت vb6 برنامه نویسی نکردم ولی با این حال سعی خودمو میکنم نمیدونم چرا مشکل حل نمیشه !

    1.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 16 خرداد 1394 در 15:25 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    اینجا رو هم سر بزنید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2062123


    WebBrowser1.Document.getElementById( "frameleft" ).contentDocument.getElementById( "_txtContent_editor" ).contentDocument.documentElement.innerHTML = Text1.Text

  7. #7

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    چرا از کدهای مربوط به Iframe استفاده میکنین ؟؟
    درست صفحه ارسال مطلب بلاگفا رو باز کنین و تا به راحتی به element هاش دسترسی داشته باشین
    مثلا شما برین تو پنل بلاگفا رو دکمه ارسال مطلب راست کلیک کنین و دکمه open in new tab رو بزنین
    کاری کنین این شکلی باز بشه اینجور به element ها دسترسی دارین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    دلیلش اینه که محتوی ادیتور داخل Iframe نوشته میشه.
    اگر ما بخواییم اون iframe رو به روش شما باز کنیم و داخل بنویسیم دیگه به دکمه ذخیره و بقیه فیلدها دسترسی نداریم! و نمیشه متن رو ذخیره کرد.
    مشکل ایشون رو هم اگر اشتباه نکنم اون موقع با تیم ویور حل کردیم.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 16 خرداد 1394 در 15:26 عصر

  9. #9

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    نه من فکر کردم واسه گرفتن Element موضوع و ... گیر کردین
    روش حل اینه :
    باید مقدار دایو مطلب رو به یک textarea تغییر بدین!
    به این صورت :
    کد HTML:
    webbrowser1.document.GetElementById("آیدی دایوی که ادیتور توش هست").innerHTML="<textarea name=content></textarea>
    بعد دیگه راحت میتونین value اون TextArea رو تغییر بدین
    البته اون content ممکنه الان matn باشه یا چیز دیگه ای
    موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 16 خرداد 1394 در 15:27 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    سلام

    ببینید مشکلی که هست اینه که نمیشه با استفاده از webbrowser1.document.GetElementById به
    id مورد نظر توی Iframe دسترسی پیدا کرد...

    چون Iframe یه محیط مجزا داره و حتی میتونه آدرسش یه سایت دیگه هم باشه...
    بنابراین به دلایل امنیتی نمیشه مستقیم داخلش دسترسی داشت...

    برای رفع مشکل باید ازدستور
    WebBrowser1.Document.getElementById( "frameleft" ).contentDocument.getElementById استفاده کنید

    درضمن تاپیک قدیمی بود بیخیال...

  11. #11

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    با روشی که من گفتم دیگه آی فریمی در کار نیست
    وقتی دایو رو طوری که دلمون میخواد تغییر بدیم دیگه جاوا اسکریپت های بلاگفا نمیتونن textarea رو پیدا کنن که آی فریم بهش وصل کنن
    شما میمونی و یه textarea
    بیخیال..

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    سلام

    نمیشد بیخیال بشم...

    به عکس زیر توجه کنید:





    textarea مربوط به متن ارسالی، داخل فریم شماره 2 هست...


    اگر بخوایم بهش دسترسی داشته باشم باید از .contentDocument.getElementById استفاده کنیم... و بعدش از روش شما استفاده کنیم...


    اگر هم بخوایم که کلا شماره 2 رو به روش شما تغییر بدیم همه چیز بهم میریزه و نمیشه پست ارسال کرد...

    در نتیجه کد نهایی میشه این:

    WebBrowser1.Document.getElementById( "frameleft" ).contentDocument.getElementById( "_txtContent_editor" ).contentDocument.documentElement.innerhtml = Text1.Text

  13. #13

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    باشه منم بیخیال نمیشم و باید بدون سورس ثابت کنم حرفمو
    .
    .
    .
    .
    مثل اینکه بلاگفا خرابه پس من بصورت مثال میگم برات
    اول اینکه باید کاری کنی که تو فریم شماره 1 باز نشه! اگه نتونستی بگو تا بهت بگم چجوری
    این از آی فریم اول
    دوم اینکه باید یه کاری کنی که آی فریم دومی که تو فریم شماره 3 شما هست هم از کار بیوفته :

    کد صفحه ارسال پست بلاگفا این شکلی هست :
    کد HTML:
    <input type="text" name="title">
    <div id="divcontent"><textarea name="content"></textarea></div>
    <input type="text" name="tag">
    <input type="submit" name="submit">
    بلاگفا یه سری کد داره که خط دوم یعنی textarea رو تغییر میده و بجاش آی فریم میذاره . اگه قبول نداری تو صفحه ارسال پست کنترل + یو بزن ببین اصلا چیزی غیر از یه textarea میبینی ؟
    و تو باید به حالت اول برگردونیش به این شکل :
    کد HTML:
    dim aa as string
    aa= "<textarea name=content></textarea>"
    webbrowser1.document.GetElementById("divcontent").innerHTML=aa
    webbrowser1.document.all("content").value="www.pertak.ir"
    یاعلی

  14. #14

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    راستی واسه درج ادامه مطلب هم باید همون کارها رو واسه textarea دوم کنی + اینکه یه input که به این صورت هست :
    کد HTML:
    <input type="hidden" value="0 یا 1">
    مال اینه که بلاگفا بفهمه ادامه مطلب داره یا نه باید مقدارشو برعکس کنی الان بلاگفا قطعه نمیدونم 1 هست باید 0 کنی یا 0 هست باید 1 کنی
    بعد بری کارهایی که واسه اصل مطلب کردی رو واسه textarea دوم کنی

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: ارسال مطلب در بلاگفا

    مشکل مشابه و راه حل برای کسایی که سرچ کردن( میدونم از تاریخ تاپیک خیلی گذشته)

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2316917

تاپیک های مشابه

  1. نام اشیا در صفحه ارسال مطلب بلاگفا
    نوشته شده توسط astaraboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 16:53 عصر
  2. نوشتن یک برنامه ارسال مطلب - وب سرویس
    نوشته شده توسط HADEE_16 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 13:43 عصر
  3. سوال: نحوه ساخت ارسال مطلب با امکانات تغییر رنگ و اندازه مثل این سایت
    نوشته شده توسط anderson در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 02:01 صبح
  4. سوال: ساخت گروه همراه با ارسال مطلب زیر آن گروه
    نوشته شده توسط <body> در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 17:47 عصر
  5. سوال: ارسال مطلب به یک سایت
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 19:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •