نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    سلام خدمت دوستان

    یه آموزش کوچولو میخوام برا دوستانی که میخوان یه فایلی رو رو هاستشون آپلود کنن داشته باشم امیدوارم بدرد دوستان بخوره
    البته این اموزش شاید ظاهرا کوچیک باشه ولی کاربردهای زیادی میتونه داشته باشه و شما میتونید حتی از این طریق یک Ftp برا سایتتون ایجاد بکنید و یا اینکه مثلا من خودم دارم رو یه سایت فروشگاهی کار میکنم که کنترل پنل سایتم رو بصورت ویندوزی نوشتم(میدونید که طراحی با واسط Html یکم دردسرش زیاده) و خیلی راحت گروه بندی محصولام رو انجام میدم و اگه نیاز به آپلود تصویر یا متن یا هر فایلی که داشته باشم سه صوته آپلود میشه تو هاست.البته باید آدرس لینکارو تو دیتابس ذخیره کنید
    البته این فقط برای سایتهایی هستش که با ASP.NET طراحی شده

    خب بریم سر اصل مطلب
    ببینید دوستان برای اپلود فایل از یه برنامه ویندوزی به یک سایت شما دوتا کار باید بکنید

    1- ایجاد فرم ویندوزی برای ارسال فایل
    2-ایجاد صفحه وب برای دریافت فایل

    خب اول دومی، دوم اولی

    حتما دوستان با نحوه ایجاد سایت با asp.net آشنایی دارند

    یه پروژه جدید از نوع ASP.Net Empty Web Application ایجاد بکنید.یه صفحه جدید به سایتتون اضافه کنید و اسمش رو بزاری مثلا upload.aspx

    خب حالا تو رویداد PageLoad صفحه ای که ساختید کد زیر رو وارد کنید

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (string f in Request.Files.AllKeys)
    {
    HttpPostedFile file = Request.Files[f];
    string path = Request.QueryString["path"];
    DirectoryInfo ObjSearchDir = new DirectoryInfo(Server.MapPath(path));
    if (!ObjSearchDir.Exists)
    {
    ObjSearchDir.Create();
    }
    file.SaveAs(Server.MapPath(path) + "/" + file.FileName);
    }
    }


    یادتون نره که کتابخانه System.IO using کنید

    کار کد نویسی ما تو سمت سایتمون همیت یه ذره کد بود به همین خوشمزگی میتونید فایل رو دیافت کنید

    یه کار دیگه هم باید بکنید اینه که یه فولدر تو ریشه سایتتون بسازید به نام Files یا هر چی.عکس زیر رو ببینید

    1.jpg

    خب کار ما سمت سرور تموم شد
    بریم سمت ویندوز

    یه پروژه جدید ایجاد کنید از نوع C#‎‎‎‎‎-WindowsApplication

    اسم Form1 رو به UploadForm تغییر بدید و ظاهر فرم رو بصورت زیر طراحی بکنید

    2.jpg

    وارد سورس فرمتون بشید و کتابخونه System.Net رو using کنید

    رو دکمه دکمه انتخاب فایل کلیک کنید و کد زیر رو وارد کنید


    private void btnFileName_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog of = new OpenFileDialog();
    of.Filter = "All Files|*.*";
    if (of.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    txtFileName.Text = of.FileName;
    }


    }


    و کد زیر رو برای دکمه شروع آپلود فایل درج کنید


    if (string.IsNullOrEmpty(txtFileName.Text) || string.IsNullOrEmpty(txtHost.Text) || string.IsNullOrEmpty(txtPath.Text))
    {
    MessageBox.Show(this, "خطا در خالی ماندن فیلدها");
    return;
    }
    try
    {
    WebClient client = new WebClient();
    string uploadWebUrl = txtHost.Text + "/upload.aspx?path=" + "Files" + "\\" + txtPath.Text;
    client.UploadFile(uploadWebUrl, txtFileName.Text);
    MessageBox.Show(this, "آپلود فایل با موفقیت انجام شد");
    }
    catch (Exception err)
    {
    MessageBox.Show(this, "آپلود فایل با خطا مواجه شده است ممکن است بخاطر دلیل زیر باشد\n" + err.Message);
    return;
    }


    خب کار ما تموم شد

    حالا سایتتون رو اجرا کنید میبینید که آدرس بار سایتتون به شکل زیر هستش

    site.jpg

    اصلا لزومی نداره که صفحه upload.aspx رو اینجا ببینید این صفحه باید جزو صفحاتتون باشه چون من بغیر این صفحه ای نداشتم این صفحه رو صفحه StartUp انتخاب کردم مسلما سایت شما میتونه چندین صفحه داشته باشه که یکیش همون upload.aspx هستش

    خب حالا فرم ویندوزیتون رو اجرا کنید و از آدرس بار سایتتون عبارت قبل از upload.aspx رو کپی کنید (این عبارت میتونه هرچیزی باشه.یعنی اینکه میتونه آدرس IP باشه یا آدرس سایت شما باشه یا تو این شگل میبینید که چون لوکال هستش عبارت لوکال هاست بهمراه یه پورتی که براش باز کرده هستش)

    مثال :
    www.mysite.com
    192.168.0.1:1010
    localhost:2025
    یا هرچیزه دیگه


    بعد از کپی کردن اونو تو فرم زیر تو قسمت آدرس هاست وارد کنید .با انتخاب فایل یه فایل از سیستمتون رو انتخاب کنید

    قسمت بعدی آدرس ذخیره سازی فایلهاتون رو سرور هستش.شما تو سایتتون یه فولدر ساختید به نام Files
    آدرسی که اینجا وارد میکنید به اون فولدر Files اضافه میشه و فایلتون تو این آدرس اپلود میشه
    اگه خواستید میتونید این آدرس رو رو تو دیتا بیس هم ذخیر کنید
    شکل زیر رو ببینید

    4.jpg

    بعد از اینکه اطلاعات رو وارد کردید اگه دکمه شروع آپلود رو بزنید فایلتون رو سایت آپلود میشه


    5.jpg

    6.jpg


    امیدوارم بدرد دوستان بخوره

    صلوات یادتون نره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : دوشنبه 26 آبان 1393 در 11:40 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    باتشکر از شما
    در هاستهای لینوکسی هم میشه به زبان php با حجم کمتر کد نویسی اینو پیاده سازی کرد
    <?php
    $uploaddir = 'upload/';
    $fn = $uploaddir . basename($_FILES['file']['name']);
    $fno = $_FILES['file']['tmp_name'];
    $r = move_uploaded_file($fno ,$fn) ;
    if ( $r == true ) {
    print "True" ;
    } else {
    print "False";
    }
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    باتشکر از شما
    در هاستهای لینوکسی هم میشه به زبان php با حجم کمتر کد نویسی اینو پیاده سازی کرد
    <?php
    $uploaddir = 'upload/';
    $fn = $uploaddir . basename($_FILES['file']['name']);
    $fno = $_FILES['file']['tmp_name'];
    $r = move_uploaded_file($fno ,$fn) ;
    if ( $r == true ) {
    print "True" ;
    } else {
    print "False";
    }
    ?>
    بله درسته روشهای مختلفی برای این کار هستش

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    سلام من نمیخوام فایلم رو از سیستم آپلود کنم...
    میخواستم بدونم که میشه عکس ها رو مستقیم از پیکچر باکس ((درون برنامه ویندوزی)) در هاست ذخیره کرد؟
    یعنی دیگه مجبور نباشیم عکس رو ذخیره کنیم و بعد به هاست انتقال بدیم...

  5. #5

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    سلام دوست متشکرم بابت اموزش خوبتون .

  6. #6

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    میشه بگید چجوری میشه این فایل aspx رو روی سایت آپلود کرد جوری که کار کنه؟

  7. #7

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    باتشکر از شما
    در هاستهای لینوکسی هم میشه به زبان php با حجم کمتر کد نویسی اینو پیاده سازی کرد
    <?php
    $uploaddir = 'upload/';
    $fn = $uploaddir . basename($_FILES['file']['name']);
    $fno = $_FILES['file']['tmp_name'];
    $r = move_uploaded_file($fno ,$fn) ;
    if ( $r == true ) {
    print "True" ;
    } else {
    print "False";
    }
    ?>
    من یه وبسرویس php نوشتم که میخوام فایل صوتی رو از برنامه سی شارپی بهش بفرستم و با کدهای php و... آپلود بشه
    ولی php آدرس فایل کلاینت رو نمیفهمه،
    میخواستم بدونم راهی هست php آدرس کلاینت رو بفهمه؟
    یا راهی هست فایل رو بصورت بایت یا ... از سی شارپ بفرستم و php بگیرتش و آپلود کنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%BE%DB%8C
    این تایپیک رو هم بررسی فرمایید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: نحوه آپلود فایل در سایت با برنامه ویندوزی سی شارپ + سورس و آموزش

    سلام خیلی تشکر از اموزش خوبتون
    یک سوال میمونه اونم هر کسی میتونه به ادرس تون فایل بده و سایت اون رو ذخیره میکنه، اگر توکن براش در نظر نگرفتید یا قسمت auth نداره که متوجه بشید نرم افزار شما داره فایل رو میفرسته، به نظرتون منابع سرورتون برای دریافت های پشت سرهم و انواع فایل دچار مشکل نمیشه؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در آپلود فایل در سایت
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1391, 23:38 عصر
  2. سوال: چگونگی آپلود فایل در سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط aminpprog در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 اسفند 1389, 22:34 عصر
  3. سوال: نحوه آپلود فایل در یک دایرکتوری در سرور
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 20:10 عصر
  4. سوال: ارتباط بانک اطلاعاتی سایت و برنامه ویندوزی
    نوشته شده توسط mojtaba hoseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 11:42 صبح
  5. راهنمایی در مورد نحوه آپلود فایل های mdf و ldf بر روی هاست sqlsqq
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 22:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •