نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال درباره حافظه اختصاص داده شده به یک Activity

  1. #1

    سوال درباره حافظه اختصاص داده شده به یک Activity

    با سلام به دوستان
    یک سوال دارم که شاید خیلی ابتدایی باشه. فرض کنیم برنامه من دو Activity داره یکی MainActivity که Activity اصلی برنامه هست و دومی SecondActivity که با کلیک کردن روی یک دکمه در MainActivity این Activity دوم باز می شود با کد زیر:


    Intent myIntent=new Intent(MainActivity.this, SecondActivity.class);
    startActivity(myIntent);

    حال سوال من اینه من یکبار روی Button موجود در Activity اصلی کلیک می کنم و Activity دوم باز میشه. حالا دکمه Back رو می زنم و به Activity اصلی برمی گردم حالا دوباره Button را کلیلک می کنم و دوباره Activity دوم باز میشه. حالا سوال من اینه که اینجا چه اتفاقی افتاده؟ آیا دو تا نمونه از Activity دوم ساخته شده و دو فضای متفاوت در حافظه به آن ها اختصاص داده شده؟ یا Activity که دفعه دوم باز میشه همون Activity هست که دفعه اول باز شده؟
    البته به نظر میرسه متفاوت باشن چون وقتی مثلاً داخل Activity دوم یک متنی رو داخل یک EditText می نویسیم و سپس Back رو زده و دوباره به Activity دوم برمیگردیم Activity دوم ریست شده و EditText مجدداً خالیه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: سوال درباره حافظه اختصاص داده شده به یک Activity

    سلام.
    در حالت استاندارد هر بار یک اکتیویتی جدید ایجاد میشه.
    برای تغییر اون یا از android:launchMode داخل تگ Activity در فایل مانیفست استفاده کنید. یا اینکه با پارامتری که به متد startActivity میدید اون رو تغییر بدید.
    این اسلاید رو ببینید کامل توضیح داده بصورت تصویری :
    http://www.slideshare.net/JAX_London/android-android-activity-launch-modes-and-tasks-gonalo-silva


  3. #3

    نقل قول: سوال درباره حافظه اختصاص داده شده به یک Activity

    ممنون از راهنمایی شما
    حالا من میخوام اگر داخل activity دوم بودم و متنی را داخل یک EditText نوشتم و بعد دکمه Back را زدم و به Activity اصلی برگشتم و دوباره Activity دوم را باز کردم متنی که در EditText بود از بین نرفته باشد. متدهای زیر راهم در کلاس مربوط به Activity دوم نوشتم اما نشد . دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل کجاست؟


    	@Override
    protected void onSaveInstanceState(Bundle outState) {
    // TODO Auto-generated method stub
    EditText myEditText=(EditText) findViewById(R.id.editText2);
    outState.putString("MyValue", myEditText.getText().toString());
    super.onSaveInstanceState(outState);
    }

    @Override
    protected void onRestoreInstanceState(Bundle savedInstanceState) {
    // TODO Auto-generated method stub
    EditText myEditText=(EditText) findViewById(R.id.editText2);
    myEditText.setText(savedInstanceState.getString("M yValue"));
    super.onRestoreInstanceState(savedInstanceState);
    }

    }

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره حافظه اختصاص داده شده به یک Activity

    دوستان کسی نمیتونه من راهنمایی کنه؟ بعد از بازگشت از Activity دوم (با دکمه Back) و دوباره باز کردن این Activity چکار کنم که state قبلی خودش رو حفظ کنه مثدا متن EditText ها؟ متدهای onSaveInstanceState و onRestoreInstanceState را هم مطابق آنچه در بالا آوردم Override کردم اما مشکل حل نشد!

    البته الان داخل متدهای onSaveInstanceState و onRestoreInstanceState یک Log گذاشتم و متوجه شدم که اصلا این دو متد اجرا نمی شوند! نمیدونم چرا!
    آخرین ویرایش به وسیله smt1383 : شنبه 01 آذر 1393 در 09:16 صبح

تاپیک های مشابه

  1. آزاد کردن حافظه اختصاص داده شده به آرایه ها
    نوشته شده توسط فهیمه ی در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 23:20 عصر
  2. آزاد کردن فضای اختصاص داده شده به یک آرایه
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 11:27 صبح
  3. سوال: مانیتور کردن حافظه تخصیص داده شده به یک اشاره گر
    نوشته شده توسط bizmit در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1387, 14:15 عصر
  4. حافظه اختصاص داده شده به کامپوننتها
    نوشته شده توسط علی علیرضائی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 آبان 1386, 07:04 صبح
  5. آزاد نشدن حافظه تخصیص داده شده در SQL Server
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •