نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمرات دانشجو را گرفته و معدل کلاس را حساب کند و نمرات را از بزرگتر به کوچکتر مرتب کند.

  1. #1

    Post نمرات دانشجو را گرفته و معدل کلاس را حساب کند و نمرات را از بزرگتر به کوچکتر مرتب کند.

    سلام به برنامه نویسان سی پلاس پلاس.

    عزیزان کسی سورسی کدی چیزی دارد بزارد.

    من تا آخر هفته مهلت دارم به استاد تحویل بدن.

    من خودم تو این زبان مبتدی هستم.

    خواهش از عزیزان اگه کسی دارد بزارد.دیگرانم استفاده بکنند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Borland.C
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    131

    Lightbulb نقل قول: نمرات دانشجو را گرفته و معدل کلاس را حساب کند و نمرات را از بزرگتر به کوچکتر مرتب کند.

    int num[30] ,tmp[30] ,index=0 ,avg=0 ,t ,i2;
    cout<<"Please enter number of student:";
    cin>>index;
    for(int i=0 ; i<index ; i++)
    {
    cout<<"Please enter:";
    cin>>num[i];
    cout<<endl;
    }
    for(int i=0 ; i<index ; i++) // Avreg
    avg += num[i];
    for(int i=0 ; i<index ; i++) // Sort
    {
    t = 0;
    for(int j=0 ; j<index ; j++)
    {
    if(num[j]>t)
    {
    t = num[j];
    i2= j;
    }
    }
    num[i2] = 0;
    tmp[i] = t;
    }
    cout<<"Avg:"<<avg/index<<endl;
    for(int i=0 ; i<index ; i++)
    cout<<tmp[i]<<endl;
    system("PAUSE");

    البته برنامه به صورت آماتوری نوشتم و می تونستم خیلی بهتر و خلاصه تر هم بنویسم اما استادتون متوجه می شد 100٪
    درکل اگه می خواهید بعدا به مشکل نخورید بهتره سعی کنید برنامه ها رو خودتوتن بنویسید و مشکلاتتون رو بپرسید
    فایل exe هم پیوست کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip avg.zip‏ (126.8 کیلوبایت, 81 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Borland.C : سه شنبه 27 آبان 1393 در 20:47 عصر دلیل: پیوست فایل اجرایی

  3. #3

    نقل قول: نمرات دانشجو را گرفته و معدل کلاس را حساب کند و نمرات را از بزرگتر به کوچکتر مرتب کند.

    تشکر از شما دوست عزیز.زحمت کشیدید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1392, 00:17 صبح
  2. ایده طراحی یک سایت ثبت نمرات دانشجو
    نوشته شده توسط qqq2qqq در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 13:29 عصر
  3. سوال: ورود نمرات دانشجو در سایت انتخاب واحد دانشجویی باید چگونه باشد؟
    نوشته شده توسط mohsen_namad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 15:54 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 08:28 صبح
  5. مشکل ثبت نام چند دانشجو در یک کلاس
    نوشته شده توسط hamidehsadat در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 40
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 14:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •