نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در C++‎

  1. #1

    کمک در C++‎

    با سلام خدمت همه دوستان کسی هست توضیحاتی رو راجب کد های زیر بده ؟
    void ins_ch (char y , char x , char color , char ch )
    void _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    ins_ch (10,4,6,'a');
    getch();
    }
    void ins_ch (char y , char x , char color , char ch ) {
    int p;
    register char far *p=(char far *)0xb8000000;
    p=p+(y-1)*160+(x-1)*2;
    *p=ch;
    p++;
    *p=color;
    }

  2. #2

    نقل قول: کمک در C++‎

    اطفا بعد از گذاشتن کد برنامه نویسی آن را مرتب بزارید و آن را بین تگ های برنامه نویسی قرار دهید .
    این برنامه شامل 2 تابع می باشد که عمل ریاضی را انجام می دهد ، چند عدید میگیرد و آن را در عمل ریاضی انجام میشود !
    در خط 12 فرمول اصلی ریاضی می باشد که نمیدونم فرمول چه کاریه

  3. #3

    نقل قول: کمک در C++‎

    دوست عزیز این برنامه در Borland C++‎‎ Builder نوشته شده . استاد ما با استفاده از این توابع ساخت منو رو اموزش داده اما من چیزی نمیدونم میخوام راجبش تحقیق کنم اگه منبع خوب فارسی Borland C++‎‎ Builder سراغ دارید ممنون میشم بگید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:08 عصر
  2. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر
  3. تورو خدا کمک
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 02:22 صبح
  4. کمک چرا اینطوری می شود ...........
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1382, 01:20 صبح
  5. فرم به شکل دلخواه (درخواست کمک)
    نوشته شده توسط mnazari در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •