نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال از پایگاه داده فروش فرش

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    33
    پست
    17

    سوال از پایگاه داده فروش فرش

    سلام دوستان گرامی

    یه پایگاه داده دارم به شکل زیر



    من این جدول ها رو با یه سری داده پر کردم

    حالا 2تا سوال هست که باید بهشون جواب بدم

    اما بلد نیستم

    امیدوارم شما کمک بفرمایید


    سوال اول: دستوراتی باید بنویسم که کد مشتری رو از ورودی بگیره و مجموع مبلغ فرش های خریداری شده رو حساب کنه اینو تا یه جاهایی نوشتم اما درست کار نمیکنه

    create proc  de
    @code int
    as
    set @code=1
    select c_price from curpet
    join buy
    on buy.c_code=curpet.c_code
    join sell
    on sell.c_code=curpet.c_code
    join customer
    on sell.cu_code=customer.cu_code
    where c_price is not null
    group by customer.cu_code

    print sum(buy_num*c_price)

    exec de


    سوال دوم: کد فروشنده ای رو از ورودی دریافت کنه اگر تاریخ فاکتور وی مربوط به 3 ماه گذشته بود تعداد فرش های خریداری شده از وی را نمایش دهد در غیر این صورت فیلد(t_type) را null کند.

    اینو که بلد نبودم

    پیشاپیش سپاس بابت کمکهای شما
    آخرین ویرایش به وسیله mahllaa : جمعه 30 آبان 1393 در 12:16 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: سوال از پایگاه داده فروش فرش

    چرا buy.buy_num توی select ننوشتی؟ منظورت از درست کار نمی کنه چیه؟خطا میده ؟ یا خروجی اشتباهی میده ؟خروجی چی میده؟
    اینم برای سوال دومت امتحان کن ببینم جواب می ده؟

    create proc de2
    as
    select buy.buy_num from seller
    join buy
    on buy.seller_code=seller.seller_code
    join factor
    on factor.f_ID=buy.f_ID
    where factor.f_date< DATEPART(yyyy, DATEADD(m, -3, getdate()))
    group by seller.seller_code

    print sum(buy_num)

    exec de

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    33
    پست
    17

    نقل قول: سوال از پایگاه داده فروش فرش

    نقل قول نوشته شده توسط ashkufaraz مشاهده تاپیک
    چرا buy.buy_num توی select ننوشتی؟ منظورت از درست کار نمی کنه چیه؟خطا میده ؟ یا خروجی اشتباهی میده ؟خروجی چی میده؟
    اینم برای سوال دومت امتحان کن ببینم جواب می ده؟
    سلام دوست گرامی سپاس بابت جوابتون

    خب بله error میده کدی که من نوشتم،اما به احتمال زیاد اشتباه هم هست اخه باید کد مشتری رو با تک تک کدها مقایسه کنه و اگر فرشی که خریداری شده مربوط به اون مشتری هست تعدادش رو درقیمت ضرب کنه و باهم جمع کنه تا تعداد کل محاسبه بشه و در نهایت چاپ کنه

    این خطای کدی که شما گذاشتین هست
    Msg 128, Level 15, State 1, Procedure de2, Line 11
    The name "buy_num" is not permitted in this context. Valid expressions are constants, constant expressions, and (in some contexts) variables. Column names are not permitted.
    .

    اما این که کدی رو از ورودی نمیگیره

    برای سوال دوم هم من میخوام کد فروشنده رو بگیره از طریق یه متغیر ورودی و با تک تک فروشنده های موجود مقایسه کنه

    میدونم که باید از if استفاده کنم اما نمیدونم چطوری !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: سوال از پایگاه داده فروش فرش

    اسکریپت یتابیس رو قرار بده تا حداقل روی دیتای واقعا کد بنویسیم
    این جوری نمیشه
    فهمید چی به چیه!

  5. #5
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    33
    پست
    17

    نقل قول: سوال از پایگاه داده فروش فرش

    ممنونم،بفرمایید

    USE [master]
    GO
    /****** Object: Database [Farsh] Script Date: 10/27/2014 20:21:41 ******/
    CREATE DATABASE [Farsh] ON PRIMARY
    ( NAME = N'Farsh', FILENAME = N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\Farsh.mdf ' , SIZE = 3072KB , MAXSIZE = UNLIMITED, FILEGROWTH = 1024KB )
    LOG ON
    ( NAME = N'Farsh_log', FILENAME = N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\Farsh_log .ldf' , SIZE = 1024KB , MAXSIZE = 2048GB , FILEGROWTH = 10%)
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET COMPATIBILITY_LEVEL = 100
    GO
    IF (1 = FULLTEXTSERVICEPROPERTY('IsFullTextInstalled'))
    begin
    EXEC [Farsh].[dbo].[sp_fulltext_database] @action = 'enable'
    end
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET ANSI_NULL_DEFAULT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET ANSI_NULLS OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET ANSI_WARNINGS OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET ARITHABORT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET AUTO_CLOSE OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET AUTO_CREATE_STATISTICS ON
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET AUTO_SHRINK OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET AUTO_UPDATE_STATISTICS ON
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET CURSOR_CLOSE_ON_COMMIT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET CURSOR_DEFAULT GLOBAL
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET CONCAT_NULL_YIELDS_NULL OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET NUMERIC_ROUNDABORT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET QUOTED_IDENTIFIER OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET RECURSIVE_TRIGGERS OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET DISABLE_BROKER
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET AUTO_UPDATE_STATISTICS_ASYNC OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET DATE_CORRELATION_OPTIMIZATION OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET TRUSTWORTHY OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET ALLOW_SNAPSHOT_ISOLATION OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET PARAMETERIZATION SIMPLE
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET READ_COMMITTED_SNAPSHOT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET HONOR_BROKER_PRIORITY OFF
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET READ_WRITE
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET RECOVERY FULL
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET MULTI_USER
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET PAGE_VERIFY CHECKSUM
    GO
    ALTER DATABASE [Farsh] SET DB_CHAINING OFF
    GO
    EXEC sys.sp_db_vardecimal_storage_format N'Farsh', N'ON'
    GO
    USE [Farsh]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[factor] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[factor](
    [f_ID] [int] NOT NULL,
    [f_date] [date] NULL,
    [karmozd] [int] NULL,
    [t_type] [varchar](20) NULL,
    CONSTRAINT [PK_factor] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [f_ID] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[customer] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[customer](
    [cu_code] [int] NOT NULL,
    [cu_name] [varchar](20) NULL,
    [cu_addr] [varchar](30) NULL,
    CONSTRAINT [PK_customer] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [cu_code] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[curpet] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[curpet](
    [c_code] [int] NOT NULL,
    [c_color] [varchar](20) NULL,
    [c_price] [int] NULL,
    [c_size] [int] NULL,
    [c_model] [varchar](20) NULL,
    CONSTRAINT [PK_curpet] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [c_code] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[seller] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[seller](
    [seller_code] [int] NOT NULL,
    [seller_name] [varchar](20) NULL,
    [seller_addr] [varchar](30) NULL,
    CONSTRAINT [PK_seller] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [seller_code] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[store] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[store](
    [c_code] [int] NULL,
    [c_num] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[sell] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[sell](
    [sell_ID] [int] NOT NULL,
    [c_code] [int] NULL,
    [cu_code] [int] NULL,
    [f_ID] [int] NULL,
    [sell_num] [int] NULL,
    CONSTRAINT [PK_sell] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [sell_ID] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[buy] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[buy](
    [buy_ID] [int] NOT NULL,
    [f_ID] [int] NULL,
    [c_code] [int] NULL,
    [seller_code] [int] NULL,
    [buy_num] [int] NULL,
    CONSTRAINT [PK_buy] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [buy_ID] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_store_curpet] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[store] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_store_curpet] FOREIGN KEY([c_code])
    REFERENCES [dbo].[curpet] ([c_code])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[store] CHECK CONSTRAINT [FK_store_curpet]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_sell_curpet] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[sell] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_sell_curpet] FOREIGN KEY([c_code])
    REFERENCES [dbo].[curpet] ([c_code])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[sell] CHECK CONSTRAINT [FK_sell_curpet]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_sell_customer] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[sell] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_sell_customer] FOREIGN KEY([cu_code])
    REFERENCES [dbo].[customer] ([cu_code])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[sell] CHECK CONSTRAINT [FK_sell_customer]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_sell_factor] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[sell] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_sell_factor] FOREIGN KEY([f_ID])
    REFERENCES [dbo].[factor] ([f_ID])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[sell] CHECK CONSTRAINT [FK_sell_factor]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_buy_curpet] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[buy] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_buy_curpet] FOREIGN KEY([c_code])
    REFERENCES [dbo].[curpet] ([c_code])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[buy] CHECK CONSTRAINT [FK_buy_curpet]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_buy_factor] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[buy] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_buy_factor] FOREIGN KEY([f_ID])
    REFERENCES [dbo].[factor] ([f_ID])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[buy] CHECK CONSTRAINT [FK_buy_factor]
    GO
    /****** Object: ForeignKey [FK_buy_seller] Script Date: 10/27/2014 20:21:43 ******/
    ALTER TABLE [dbo].[buy] WITH CHECK ADD CONSTRAINT [FK_buy_seller] FOREIGN KEY([seller_code])
    REFERENCES [dbo].[seller] ([seller_code])
    ON UPDATE CASCADE
    ON DELETE CASCADE
    GO
    ALTER TABLE [dbo].[buy] CHECK CONSTRAINT [FK_buy_seller]
    GO
    --
    insert into curpet values (1,'red',1000,6,'500s')
    insert into curpet values (2,'green',2000,9,'600s')
    insert into curpet values (3,'blue',3000,12,'700s')
    --
    insert into customer values (12,'ali','arak')
    insert into customer values (13,'reza','arak')
    insert into customer values (14,'hossein','arak')
    --
    insert into factor values (21,'12-1-2014',500,'cach')
    insert into factor values (22,'12-2-2014',600,'peyment')
    insert into factor values (23,'12-3-2014',700,'cach')
    --
    insert into seller values (31,'ahmad','arak')
    insert into seller values (32,'nima','arak')
    insert into seller values (33,'sina','arak')
    --
    insert into store values (1,100)
    insert into store values (2,100)
    insert into store values (3,100)
    --
    insert into sell values (41,1,12,21,10)
    insert into sell values (42,2,13,22,20)
    insert into sell values (43,3,14,23,30)
    --
    insert into buy values (51,21,1,31,61)
    insert into buy values (52,22,2,32,62)
    insert into buy values (53,23,3,33,63)


  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    84

    نقل قول: سوال از پایگاه داده فروش فرش

    سلام
    سوال یک :

    declare @CustomerCode int
    set @CustomerCode=12


    select a.cu_Code [کد مشترک],sum(IsNULL(a.price,0))[جمع فروش],sum(Karmozd) [جمع کارمزد] , count(*) [تعداد فروش]
    from
    (select *
    ,(select c_price from curpet c where c.c_code=s.c_code ) Price
    ,(select karmozd from Factor f where f.f_id=s.f_id ) Karmozd
    from sell s


    where cu_code=@CustomerCode
    )a
    group by a.cu_Code


    سوال دو هم واضح نیست

تاپیک های مشابه

  1. پایگاه داده فروش فرش
    نوشته شده توسط gmh1993 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1393, 23:20 عصر
  2. سوال:طراحی پایگاه داده
    نوشته شده توسط delphi_programmer_2010 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 11:30 صبح
  3. مبتدی: سوال درباره پایگاه داده
    نوشته شده توسط hadi123456 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 19:58 عصر
  4. مشکل و سوال درباره پایگاه داده
    نوشته شده توسط angel_boy013 در بخش PHP
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 18:09 عصر
  5. یک سوال از پایگاه داده vb
    نوشته شده توسط sima_dotNet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 23:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •