نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اعمال فونت فارسی در بوت استرپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    35

    اعمال فونت فارسی در بوت استرپ

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    می خواهم فونت فارسی در بوت استرپ اعمال کنم ولی نمی شود
    تقریبا اکثر کارها یی که قابل انجام بود انجام دادم
    از ویرایش کدهای css گرفته تا ویرایش کدهای فایل های less بوت استرپ
    درضمن از طریق customizeبوت استرپ هم اقدام کردم ولی نشد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: اعمال فونت فارسی در بوت استرپ

    از fontface استفاده کردی و جواب نداد؟
    به نظرم یه نسخه از بوت استرپ هست به به اسم bootstrapRTL اونم یه نگاهی بنداز

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amirtc
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Unknown
    پست
    97

    نقل قول: اعمال فونت فارسی در بوت استرپ

    باید به صورت تو در تو استایل بدین به برچسب خاصتون.
    Bootstrap-RTL-master رو هم دانلود کنید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed410
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قوچان. مشهد
    پست
    264

    نقل قول: اعمال فونت فارسی در بوت استرپ

    سلام. اضافه کردن تو بوت فرقی با بقیه شرایط نداره. من وقتی میخوام از بوت استفاده کنم اول boot.min رو استفاده میکنم. بعد boot.rtl.min بعدش یک فایل استایل مینویسم که بقیه موارد رو سفارشی کنم.

  5. #5

    نقل قول: اعمال فونت فارسی در بوت استرپ

    اینو به فایل bootstrap.css یا bootstrap.min.css اضافه کن :

    @font-face {
    font-family: 'yekan';
    src: url('../fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6?8 */ url('../fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3?5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }

    اینم فونت ها :

    http://saeedvaziry.ir/uploads/fonts.rar

تاپیک های مشابه

  1. تغیر فونت پیش فرض در بوت استرپ به tahoma
    نوشته شده توسط alvandlinux در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 11:38 صبح
  2. سوال: بهترین منبع کامل و فارسی برای یادگیری بوت استرپ سراغ دارید؟؟؟
    نوشته شده توسط rezanic در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1393, 03:59 صبح
  3. مشکل فونت فارسی در crystal report
    نوشته شده توسط akram در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 05:38 صبح
  4. فونت فارسی
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •