نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درج کل اطلاعات دیتاگرید در بانک به صورت یکجا

  1. #1

    درج کل اطلاعات دیتاگرید در بانک به صورت یکجا

    من یک دیتا گرید دارم که به صورت دستی تعدادی رکورد به آن اضافه کردم (با استفاده از linq)
    حالا میخواستم بیاد هر رکورد را درون بانکم ذخیره کنه اینم بگم احتیاج به دریافت آخرین رکورد از بانک را هم داریم و + 1 کنیم که کد هر یک از رکورد ها در دیتا گرید میشود
    ----------------------
    من روشش را نمیدونستم یک کدی نوشتم (با استفاده از linq) ولی ارور ازم میگیره...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: درج کل اطلاعات دیتاگرید در بانک به صورت یکجا...


    var lastRecord=db.table.OrderByDessending(c=>c.id).sel ect(c.fid).first();
    lastRecord++;
    for(int i=0;i<=dataGridView1.Rows.count;i++)
    {
    table tbl=new table{
    id=lastRecord,
    name=dataGridView1.Rows[i].cells["fName"].value.tostring()
    }
    db.table.InsertOnSubmit(tbl);
    lastRecord++;

    }
    db.submitchange();

  3. #3

    نقل قول: درج کل اطلاعات دیتاگرید در بانک به صورت یکجا...

    ارور داد یکم بیشتر در مورد این کد توضیح میدین ؟

  4. #4

    نقل قول: درج کل اطلاعات دیتاگرید در بانک به صورت یکجا...

    ارور من توی این خط هست
    var lastRecord=db.table.OrderByDessending(c=>c.id).sel ect(c.fid).first();
    بیشتر توضیح میدین ؟
    آیا دوستان کدی دیگه دارن ؟
    آخرین ویرایش به وسیله bazikadeh : دوشنبه 03 آذر 1393 در 11:44 صبح

تاپیک های مشابه

  1. ثبت اطلاعات دیتاگرید در بانک
    نوشته شده توسط shadi_bahar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 08:58 صبح
  2. ذخیره کردن اطلاعات دیتاگرید در بانک
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 08:53 صبح
  3. درج کردن اطلاعات از یک بانک به بانک دیگر
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 21:25 عصر
  4. درج کردن اطلاعات از یک بانک به بانک دیگر
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 12:16 عصر
  5. وارد کردن اطلاعات datagrid به بانک به صورت ستونی
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 فروردین 1387, 11:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •