نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تبدیل html to pdf در laravel

  1. #1

    تبدیل html to pdf در laravel

    سلام دوستان. کتابخانه ای سراغ ندارین برای تبدیل html به pdf؟؟؟یکی به اسم wkhtml2pdf پیدا کردم که همش خطا میده و اخرشم نفهمیدم چطوری رفع کنم خطاشو!!اگه یک کتابخانه که راحت باشه و مستندات خوبی ام داشته باشه رو می شناسین لطفا معرفی کنین.بسیار ممنون

  2. #2

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    یکی از پکیج های خیلی خوبی که من دیدم این بوده .
    برای کارای ساده خیلی راحت راه می ندازتتون.

    DOMPDF Wrapper for Laravel 4

  3. #3

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    ممنون دوست عزیز.خیلی هارو امتحان کردم از جمله این package ولی مشکل داره با حروف فارسی(utf8).نوشته که پشتیبانی می کنه ولی...
    راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟؟!!!

  4. #4

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    Tip: UTF-8 support

    In your templates, set the UTF-8 Metatag:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>

    این کار رو هم انجام دادید ؟ اگه آره ، یه نمونه از چیزی که بهتون خروجی میده رو همینجا بزارید.

  5. #5

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    اره،این کارو هم انجام دادم.اصلا هر کلمه فارسی که بنویسم رو نشون نمیده.هیچی نشون نمیده!!!!همون نمونه ساده ای که خودش نوشته من توش یه کلمه فارسی تایپ کنم نمایش نمیده اصلا!!

    $pdf = App::make('dompdf');
    $pdf->loadHTML('<h1>سلام</h1>');
    return $pdf->stream();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    سلام.

    منم تست زدم ، متاسفانه به نتیجه نرسیدم و همین مشکل ( نشون ندادن فونت فارسی ) رو داشتم !
    یه نمونه php پیدا کردم که درست کار میکنه اما یه نفر لازمه که اینو تبدیلش کنه به پکیج که بشه راحت ازش استفاده کرد و الا دردسر داره !

  7. #7

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    من واسه خودمون فونت اختصاصی برای یونی کد درست کردم

    البته ما داریم با tcpdf کار می کنیم

    خواستین فونت نازینین و غیره را براتون تبدیل کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi-563 مشاهده تاپیک
    من واسه خودمون فونت اختصاصی برای یونی کد درست کردم

    البته ما داریم با tcpdf کار می کنیم

    خواستین فونت نازینین و غیره را براتون تبدیل کنم


    سلام .

    ممنون میشم قرار بدید ، خیلی بکار میاد :)

    لطفا طریقه استفاده رو هم با یه مثال کوچیک قرار بدید

    متشکرم .

  9. #9

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    داخل شاخه TOOLS یه ابزار برای تولید فونت های مخوص به خودش داره


    شرمنده دیر جواب دادم، فرصت زیادی برای این فروم ندارم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi-563 مشاهده تاپیک
    داخل شاخه TOOLS یه ابزار برای تولید فونت های مخوص به خودش داره


    شرمنده دیر جواب دادم، فرصت زیادی برای این فروم ندارم

    تو پوشه Tools ؟
    فایل رو ضمیمه نکردید !

  11. #11

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    یه mpdf هست عالیه.میتونید از اینم استفاده کنید

  12. #12

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    نقل قول نوشته شده توسط rahahost مشاهده تاپیک
    تو پوشه Tools ؟
    فایل رو ضمیمه نکردید !
    شرمنده من اکثر توی منزل این فرم را چک می کنم و توی منزل هم دسترسی به پروژه های شرکت ندارم

    اگه براتوان مهمه ایملتون را برام پ.خ کنید براتون در اولن فرصت ارسال می کنم.

    ضمنا قدرتی که tcpdf داره mpdf نداره ما اینو برای پروژه خیلی بزرگ دولتی استفاده کردیم و خلیی تحقیق کردیم که tcpdf رو انتخاب کردیم.

    بازم شرمنده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    سلام دوستان ، ببخشید که تاپیک قدیمی رو دوباره بالا آوردم .

    این مشکل همچنن حل نشده !
    کسی راهه حلی نداره برای استفاده از زبان فارسی برای تبدیل صفحه به pdf ؟

    من از پکیج barryvdh/laravel-dompdf استفاده کردم اما با زبان فاسی مشکل داره !
    چند روش پیشنهادشده رو امتحان کردم ، مثلا :
    قرار دادن کرکتر ست utf-8 درون فایل blade اما فایده نداشت .
    گفته شده بود از فونت هایی که معرفی شده استفاده کنم که کردم و کمی جواب گرفتم اما حروف از هم جدا شده بود و نهایتا بازم نشد ازش استفاده ی درستی کرد !
    کد HTML:
    body { font-family: DejaVu Sans, sans-serif; }
    راهه دیگه ای رو ندیدم که برای ای پکیج معرفی کرده باشن !

    کاری که ن لازم دارم اینه که :
    یه صفحه از وع blade رو برام تبدیل به pdf کنه و خروجی بده ، همین :)

    لاراول 4.2 استفاده میکنم .

    ممنون میشم راهنماییم کنید .

  14. #14

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    با سلام
    گرچه تاپیک قدیمیه اما چون دیدم به نتیجه ای نرسیده گفتم نتیجه رو بزارم.
    دست کم از جستجوهایی که به تاپیک هدایت می شه دست خالی خارج نشن.
    می تونید پکیج زیر رو استفاده کنید. این پکیج باید جواب بده:
    https://github.com/niklasravnsborg/laravel-pdf

  15. #15

    نقل قول: تبدیل html to pdf در laravel

    فکر کنم من دیر به این پست رسیدم . الان پکیج های خوبی برای این کار اومده

تاپیک های مشابه

  1. امکان تبدیل HTML به PDF - ( امکان پرینت گرفتن از GridView به صورت PDF )
    نوشته شده توسط mahmood1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1390, 10:05 صبح
  2. سوال: تبدیل html به pdf بدون استفاده از کامپوننت
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 13:35 عصر
  3. سوال: تبدیل HTML به PDF
    نوشته شده توسط naeeme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 22:43 عصر
  4. مشکل فارسی نویسی در تبدیل Html to Pdf
    نوشته شده توسط joojoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •