نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از Tool Tip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    استفاده از Tool Tip

    با سلام
    من در یک برنامه از دیتا گردید استفاده کردم در این برنامه یک آیکون هم در یک پیکچر باکس دارم میخواهم وقتی موس رو روی این آیکون میبرم tooltip پیکچر باکس تمام اطلاعات یک ستون از دیتا گریدم رو نمایش بده
    اطلاعات مورد نظرم در ستون دیتا گرید زیاد نیست 4 تا 5 مورد هست لطفا در صورت اطلاع پاسخ دهید.
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: استفاده از Tool Tip

    سلام . می تونین این کد رو در قسمت MouseHover کنترل PictureBox وارد کنید :



    On Error Resume Next
    Dim toolTip1 As New ToolTip()
    toolTip1.AutoPopDelay = 5000
    toolTip1.InitialDelay = 1000
    toolTip1.ReshowDelay = 500
    toolTip1.ShowAlways = True
    Dim str As String
    For i = 0 To dg1.RowCount
    dg1.CurrentCell = dg1.Rows(i).Cells(0)
    str = str & vbCrLf & dg1.CurrentRow.Cells(0).Value
    Next

    toolTip1.ToolTipTitle = "عنوان توضیحات"
    toolTip1.SetToolTip(PictureBox1, str)



    این Cells 0 شما می تونین تغییر بدین . بستگی به تعداد ستون های دیتا گرید خودتون داره . اولین ستون میشه 0 بعد 1 و 2 ...

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: استفاده از tool tip در textbox
    نوشته شده توسط alinaghiha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:33 عصر
  2. توضیح درباره tool tip !
    نوشته شده توسط mohammad68 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 07:46 صبح
  3. چطوری میشه یک Tool Tip Tex با چند سطر درست کرد؟
    نوشته شده توسط مجتبی سلطان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 31
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 13:00 عصر
  4. تغییر فونت Tool Tip
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1383, 12:41 عصر
  5. ساخت tool tip
    نوشته شده توسط دلفی زاده در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1382, 17:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •