نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در برنامه اکیلیپس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    مشکل در برنامه اکیلیپس

    سلام دوستان برنامه نویس امیدوارم خوب و سالم باشین
    من چند روزی میشه با یه مشکل در برنامه اکلیپس برخوردم و اینه که خروجی در محیط کنسول رو بهم نشون نمیده نمیدونم چرا ؟
    مثلا تکه کد معروف :

    public class test{
    public static void main(String args[]){

    System.out.println("Hello World");

    }
    }



    همین طور که همه دوستان اطلاع دارن باید Hello World رو چاپ کنه اما هیچی نشون نمیده فقط ارورها رو نشون میده هیچ خروجی به من نمیده

    ممنون از راهنمایاتون
    به امید موفقیت های بیشتر برای هموطنانم ....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: مشکل در برنامه اکیلیپس

    سلام، خب ارورش رو هم بزارید تا بشه تشخیص داد مشکل چیه :)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: مشکل در برنامه اکیلیپس

    نه احمد جان ارور کدهام منظورم بود اگه کدی ارور داشته باشه ارورش رو مینویسه برام ولی نداشته باشه فقط خروجی مثلا String برام نمیاره

  4. #4
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: مشکل در برنامه اکیلیپس

    مطمئنی کنسول در حالت جاواست ؟ ممکنه در حالت اندرروید یا DDMS یا .... باشه . از توی گزینه های خود کنسول ببین می تونی کنسول را عوض کنی ....

    Write Once, Run Anywhere

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: مشکل در برنامه اکیلیپس

    سلام دوستان
    نه dasssnj عزیز چک کردم prespective جاوا فعاله حتی به اینم شک کردم که شاید مشکل از این باشه DDMS رو حذف کردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: مشکل در برنامه اکیلیپس

    یه سوال دیگه این که من خیلی ابزار روی اکلیپس دارم میخواستم بدونم چطوری میتونم از اینا بکاپ بگیرم یا به طریقی اینا رو بردارم و روی اکلیپس جدیدم نصب کنم که دیگه نیازی نباشه از اینترنت دانلود کنم چون حدس میزنم اکلیپسم خراب شده
    ممنون از پاسختون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با برنامه های پس از نصب دوباره دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 19:08 عصر
  2. مشکل اجرای برنامه به روی IIS
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 17:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •