نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بستن یک فرم در فرمی دیگر

  1. #1

    Question بستن یک فرم در فرمی دیگر

    سلام ، توی فرم 1 با زدن یه باتن فرم 2 رو ایجاد میکنم حالا می خوام فرم 2 که باز شد فرم 1 بسته بشه مشکل اینجاست که فرم 2 باز میشه فرم1 بسته نمیشه !

    کاری که کردم داخل تابع formload توی فرم 2 فرم1 رو نمونه سازی کردم و با دستور close فرم 1 رو میبندم ولی بسته نمیشه !!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: بستن یک فرم در فرمی دیگر

    سلام دوست عزیز
    ابتدا یک نمونه از فرم درست کن و بعد اون رو hide کن.

  3. #3

    نقل قول: بستن یک فرم در فرمی دیگر

    ممنون ولی اینکارم کردم نمیشه تو form2_load نمونه سازی میکنم برای مثال :

    form1 a =new form1();
    a.hide();

    end

    ولی باز نمیره !!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: بستن یک فرم در فرمی دیگر

    اینطوری کار نمی کنه
    نمی دونم چرا می خوای اینطوری بنویسی .....وقتی قراره فرم 2 بازشه و توی لود فرمت فرم قبلی رو مخفی یا ببندی همین کد رو توی باتن قرار بده کارتم راه میوفته
    Form2 frm2=new Form2();
    frm.Show();
    this.Hide();

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    1

    نقل قول: بستن یک فرم در فرمی دیگر

    ببخشید من متوجه نمیشم پس چرا مشکلی توی hide شدن فرم اول من پیش نمیاد! یعنی از دستور this.hide(); استفاده کردم و فرم پنهان شد.نمیدونم نشونه ی اینکه فرم اول من فرم اصلی هست یا نه چیه (خیلی خیلی مبتدی)
    namespace AccountingprogPrn{ public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent();}
    همین!حالا از این کدی که گفتید this.close(); توی فرم اول و دوم استفاده کردم (توی خودشون) تا بسته شدن. حالا اگه بخوام توی لود شدن فرم سوم فرم اول بسته بشه چی؟از
    Form frst = new Form1frst.close
    استفاده کردم جواب نداد!

تاپیک های مشابه

  1. Load کردن فرم از فرمی دیگر در Mdi
    نوشته شده توسط Ehsan Zand در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 19:45 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 23:43 عصر
  3. سوال: تغییر مقدار متغیر یک فرم از فرمی دیگر
    نوشته شده توسط ali190 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 21:59 عصر
  4. استفاده از یک فرم در فرمی دیگر
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 00:31 صبح
  5. فراخوانی فرم در فرمی دیگر
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 05:05 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •