نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: drag چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    drag چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

    سلام دوستان
    من میخوام از تو ویندوز از داخل یک پوشه چندین فایل رو کشید و داخل یک پنل رها کنم و در نهایت تبدیل بشن به یک فایل PDF
    اگه میشه کمکم کنید ممنون

  2. #2

    نقل قول: درک کردن چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

    مرحله اول :
    this.AllowDrop = true;


    گام دوم :
    this.DragEnter += new DragEventHandler(Form1_DragEnter);
    this.DragDrop += new DragEventHandler(Form1_DragDrop);


    و گام بعد : البته برای تغییر نشانگر ماوس هست اینو تو رویداد Form1_DragEnter میذاریم
    if (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop, false))
    e.Effect = DragDropEffects.All;


    و حالا کد های زیر رو تو رویداد Form1_DragDrop
    string[] fileList = e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop) as string[];
    foreach (string s in fileList)
    {
    textBox1.Text += String.Format("{0}{1}", s, Environment.NewLine);
    }


    این اموزش میاد اسم فایلا رو میریزه تو تکست باکس
    شما ادرسو داری نمایش بده

    ...
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : چهارشنبه 05 آذر 1393 در 14:04 عصر

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: drag چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

    دوست عزیز با تشکر از پاسختون
    من تکست باکس رو تغییر دادم به لیست باکس و چند تا عکس رو کشیدم و رها کردم تو فرمم و مسیرها به شکل زیر مشخص شد
    post-201195-121388128138.png
    حالا چه جوری بگم که این مسیر ها و یااین عکس ها تبدیل بشن به یک فایل PDF و تو درایو C ذخیره بشه ؟؟؟
    این خیلی مهمه اگه میشه کمک کنید
    بازم ممنون

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: درک کردن چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

    نبود یکی بیاد کمک کنه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: drag چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

    از امکانات استیمول ریپورت بهره ببرید.....
    http://admin.stimulsoft.com/Document...dialog_box.htm

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار luckyboy77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    44

    نقل قول: drag چند عکس از ویندوز به داخل برنامه

    سلام دوست گرامی
    برای ساخت PDF میتونید از iTEXT Sharp استفاده کنید.
    سرچ کنید مطالب زیادی پیدا میکنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 09:20 صبح
  2. سوال: کپی کردن متن از محیط ویندوز به داخل برنامه
    نوشته شده توسط gune_baxan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 15:37 عصر
  3. فرا خوانی ماشین حساب ویندوز از داخل برنامه
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 09:53 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 19:28 عصر
  5. اجرای ماشین حساب ویندوز از داخل برنامه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 15:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •