نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    Question ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

    با چه کدهایی و چه روشی میشه یک فایل رمز دار در C#‎ ایجاد کرد؟ (ترجیحا فایل متنی باشه)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

    سلام خیلی راحت میتونی یه دونه فایل رو رمز نگاری کنی که هر کسی هم بهش دسترسی داشته باشه نمیتونی بخونتش
    اینو رو ببینین
    http://www.codeproject.com/Articles/...ecryption-in-C

  3. #3

    نقل قول: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    سلام خیلی راحت میتونی یه دونه فایل رو رمز نگاری کنی که هر کسی هم بهش دسترسی داشته باشه نمیتونی بخونتش
    اینو رو ببینین
    http://www.codeproject.com/Articles/...ecryption-in-C
    بعدا" خودش می تونه همین فایل رو رمزگشایی کنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

    آیا بدون اینکه رمز رو داشته باشیم فایل قابل حذفه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

    الگوریتم استفاده شده نا امن هست. از این استفاده کنید: rfc2898

    private static Rijndael CreateRijndael(byte[] salt, string password, string pepper)
    {
    string passpepper = password + pepper;
    Rijndael Rij = Rijndael.Create();
    Rij.Padding = System.Security.Cryptography.PaddingMode.ISO10126;
    Rij.Mode = CipherMode.CBC;
    Rfc2898DeriveBytes aesKey = new Rfc2898DeriveBytes(passpepper, salt);
    Rij.Key = aesKey.GetBytes(Rij.KeySize/8);
    Rij.IV = aesKey.GetBytes(Rij.BlockSize/8);
    return Rij;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 07 آذر 1393 در 00:34 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ

    منظور من اینه که زمانی که روی یک فایل در ویندوز دابل کلیک کردیم تا باز یا اجرا بشه یک فرم باز بشه و رمز رو درخواست کنه و اگه رمز درست بود فایل اجرا بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 01:55 صبح
  2. سوال: استفاده از فایل های فشرده رمز دار مثل cab به چه شکله ؟
    نوشته شده توسط Mosafers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 21:01 عصر
  3. باز کردن فایل زیپ رمز دار
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 14:46 عصر
  4. وروذ به بانک اکسس رمز دار با vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1383, 17:32 عصر
  5. چطوری بانک اکسس رمز دار بسازم؟
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •