نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لود کردن یک فرم در یک کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524

    لود کردن یک فرم در یک کنترل

    سلام

    چطور میشه یک فرم رو در یک کنترلی مثل پانل یا پیکچرباکس لود کرد؟
    در vb6.0 با تابع SetParent (API) میشه این کار رو کرد ولی در .Net خطا میده.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    می خواهی چکار کنی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    خیلی ساده :یک پانل در فرم اصلی دارم و می خوام یک فرم دیگه رو داخل این پانل لود کنم. در واقع پانل کار یک MDI فرم رو انجام میده.

    اگر قبلا با تابع ذکر شده کار کرده باشید حتما متوجه میشید.

  4. #4
    سلام دوست عزیز
    دو فرم Form1 و ّForm2 ایجاد کرده و در داخل فرم 1 ، یک دکمه و پنل قرار دهید و در رویداد کلیک دکمه کد زیر را وارد نمایید :

    Dim frm As New Form2
    frm.TopLevel =
    False
    Panel1.Controls.Add(frm)
    Panel1.Controls(frm.Name).Visible =
    True

    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    سلام

    آقای علیرضا مداح من بعد تقریبا 7 ماه پاسخ شما رو دیدم. و بعد از 7 ماه هم مشکل حل شد!
    تشکر!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    دوست عزیز یک سئوال ایا این روش دقیقا مانند اینه که از یک فرم mdi استفاده کنی

    یعنی میشه فرمی که از روش گفته شده لود می شه مثل یک فرم عادی در اون ورود اطلاعات

    گرفتن اطلاعات و ..... رو انجام داد

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •