نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال لیستی از مدل ها از view به کنترلر

  1. #1

    انتقال لیستی از مدل ها از view به کنترلر

    سلام دوستان

    یک برنامه ازمون دارم مینویسم که سوالات و گزینه ها به صورت داینامیک از بانک خونده میشه و در view نمایش داده میشه
    مشکل من در انتقال لیست مدل ارسالی از view به کنترلر هست
    خیلی وقت گذاشتم اما لیستم را خالی بر میگردونه ممنون میشوم راهنمایی کنید


    Model:

    public class QuestionAnswerViewModel
    {
    public int ID_Ques { get; set; }
    public int num { get; set; }
    public string Question { get; set; }
    public string Q1 { get; set; }
    public string Q2 { get; set; }
    public string Q3 { get; set; }
    public string Q4 { get; set; }
    public string Q5 { get; set; }
    public string Q6 { get; set; }
    public int Selected_user { get; set; }

    }


    azmoon.png2.png3.png5.png

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: انتقال لیستی از مدل ها از view به کنترلر

    سلام.
    یک TOList() به آخر درستور لینک اضافه کنید ببینید حل میشه.
    یعنی اول مقدارتون رو در یک متغییر بگیرید و ToList بکنین.
    بعد بیاین new بگنید و مقدار رو جایگزین کنید

  3. #3

    نقل قول: انتقال لیستی از مدل ها از view به کنترلر

    جایگزین کن azomon رو با
    @using (Html.BeginForm("Azmonedit",...))

    پایین ویو هم که یک submit گذاشتی دیگه؟

  4. #4

    نقل قول: انتقال لیستی از مدل ها از view به کنترلر

    ممنون ذوستان
    مشکل حل شد
    راهش این بود که من به جای اینکه لیستی از مدل را به view پاس بدهم مدلی ساختم که property ان لیستی questionAnswerviewmodelبود و ان را پاس دادم به ویو و بعد از پر شدن رادیو باتن ها ان را مجدد خوندم در کنترلر

  5. #5

    نقل قول: انتقال لیستی از مدل ها از view به کنترلر

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    جایگزین کن azomon رو با
    @using (Html.BeginForm("Azmonedit",...))

    پایین ویو هم که یک submit گذاشتی دیگه؟
    بله اشتباهی عکس را اینجا گذاشتم در سورس برنامه درست رعایت کرده بودم ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. چگونه به مدل موجود در view مقدار دهی شود
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1394, 14:59 عصر
  2. لود چندین مدل در یک view در صورت کلیک بر روی یک دکمه
    نوشته شده توسط shaki_phd در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 تیر 1393, 18:53 عصر
  3. سوال: استفاده از چندین مدل در یک view
    نوشته شده توسط kavayo در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1392, 10:35 صبح
  4. پاس دادن مدل دینامیک به View
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1392, 10:59 صبح
  5. ارسال لیستی از مدل ها
    نوشته شده توسط Wily_Fox در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1392, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •