نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

  1. #1

    مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    سلام
    میخوام FirstName را بر اساس حروف الفبا مرتب کنم ولی چون داده های من فارسی هست
    Order by FirstName ASC
    این دستور تاثیری نداره باید چی بنویسم

  2. #2

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    سلام
    شما وقتی دارید رو یک فیلد رشته ای Sort انجام میدین خود SQL Server این مورد رو رفع می کنه.
    در ضمن شما چه Collation رو انتخاب کردید؟
    نوع فیلد رشته ای شما چیه؟ آیا char یا Varchar یا Nvarchar گرفتید؟

  3. #3

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    nvarchar انتخاب کردم

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    خوب از چه Collation دارید استفاده می کنید.؟

  5. #5

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    خوب از چه Collation دارید استفاده می کنید.؟
    ببخشید collection چیه

  6. #6

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    Collation طریقه مرتب کردن و رفتار کردن SQL Server با داده های متنی شما رو مشخص میکنه.
    روی دیتابیس راست کلیک کنید و ببینید چه Collation داره؟
    احتمالا فیلدهای شما هم از Default Database Collation استفاده میکنه

  7. #7

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    با تشکر از شما . collection دیتابیسم SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS بود

  8. #8

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    میشه نمونه داده ای که وقتی سورت انجام میدین رو اینجا قرار بدین؟

  9. #9

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    دوستان من با collation فارسی Persian_100_CI_AI یه مشکلی دارم
    در هنگام sort کردن حرف <آ> (الف با مد یا کلاه) بعد از <ا> (الف معمولی) قرار می‌گیره
    از SQL Express 2012 استفاده می‌کنم
    راه حلی وجود داره؟

  10. #10

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات براساس حروف الفبای فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط navbas مشاهده تاپیک
    دوستان من با collation فارسی Persian_100_CI_AI یه مشکلی دارم
    در هنگام sort کردن حرف <آ> (الف با مد یا کلاه) بعد از <ا> (الف معمولی) قرار می‌گیره
    از SQL Express 2012 استفاده می‌کنم
    راه حلی وجود داره؟
    در C#‎‎‎ با کدی شبیه کد زیر میتونی مرتب سازیتو اصلاح کنی

     public class FarsiComparer : IComparer<string>    {
    public int Compare(string x, string y)
    {
    if (x.ToCharArray()[0] =='آ' && y.ToCharArray()[0] !='آ')
    return -1;
    if (x.ToCharArray()[0] == 'ا' && y.ToCharArray()[0] == 'آ')
    return 1;
    return String.Compare(x, y);
    }
    }

    حالا میتونی برای مرتب سازی از کلاسی که بالا تعریف شده استفاده کنی

    var result = list.OrderBy(f => f, new FarsiComparer());

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن دیتابیس براساس حروف الفبا انگلیسی
    نوشته شده توسط mela12 در بخش MySQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 26 اردیبهشت 1393, 22:07 عصر
  2. سوال: مرتب کردن بر اساس حروف الفبای فارسی
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 09:19 صبح
  3. مرتب کردن بر اساس حروف الفبای فارسی
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 10:09 صبح
  4. مرتب کردن به ترتیب حروف الفبای فارسی
    نوشته شده توسط problem در بخش MySQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 08:45 صبح
  5. Sort کردن حروف الفبای فارسی در DBISAMTable
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 بهمن 1382, 20:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •