نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: یک دکمه برای خاموش و روشن کردن

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    United States of America
    پست
    37

    یک دکمه برای خاموش و روشن کردن

    درود
    میخوام یک دکمه بتونه یه صقحه وب رو رفرش کنه. یعنی auto refresh رو خاموش روشن کنه. من اینو نوشتم ولی واسه 2تا دکمه هست که یکی خاموش میکنه یکی روشن. ولی میخوام اینو بکنم یک دکمه. چجوریه؟
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Timer1.Enabled = True
    Button2.BackColor = Color.Green
    End Sub


    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    Timer1.Enabled = False
    Button2.BackColor = Color.Red
    End Sub



    سپاس

  2. #2

    نقل قول: یک دکمه برای خاموش و روشن کردن

    سلام از این روش استفاده کنید


    روی دکمه کلیک کن بعد از قسمت Properties مقدار اولیه TAG دکمه رو 0 قرار بده بعد این کد رو در دکمه ای که می خوای قرار بده




    If Button1.Tag = 0 Then


    Timer1.Enabled = True
    Button2.BackColor = Color.Green


    Button1.Tag = 1


    ElseIf Button1.Tag = 1 Then


    Timer1.Enabled = False
    Button2.BackColor = Color.Red


    Button1.Tag = 0


    End If



تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: خاموش و روشن کردن caps lock و num lock و scroll lock
    نوشته شده توسط saber187518 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1388, 17:19 عصر
  2. سوال: خاموش و روشن کردن چراغ های روی بورد
    نوشته شده توسط sho sho در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 18:16 عصر
  3. خاموش و روشن کردن سیستم با سی شارپ
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 14:06 عصر
  4. خاموش و روشن کردن لامپ
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 07:13 صبح
  5. خاموش و روشن کردن Num Lock
    نوشته شده توسط MSK در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 11:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •