نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با مقایسه دو text

  1. #1

    مشکل با مقایسه دو text

    سلام
    من میخوام وقتی محتوای داخل text1 برابر کد 92900638B1 حالا یک مسیج باکس ok رو به من نشون بده
    برای همینم اون کد رو داخل یک تکست قرار دادم و با محتوای تکست دیگه مقایسه کردم اما فرمان نشون داده نمیشه
    یعنی کد ها مثل هم میشن اما فرمان if تشخیصش نمیده که بعدش بتونه مسیج ok رو نشونش بده

    مشکل کارم کجاست

    Private Sub Timer1_Timer()
    Text1.Text = Text1.Text + MSComm1.Input
    If Text1.Text + MSComm1.Input = Text2.Text Then
    MsgBox "ok"
    End If

    End Sub

    2.PNG
    آخرین ویرایش به وسیله abbasalifix : یک شنبه 09 آذر 1393 در 14:39 عصر دلیل: اضافه کردن تصویر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    اگه text1 «کد» باشه و mscom1 «نویسی» باشه
    توی تایمر، مقدار text1 میشه «کدنویسی»
    بعد توی if اومدین چک کردین آیا «کدنویسینویسی» برابر text2 هست یا نه؟
    منظورم اینه که مقدار مورد بررسیتون «نویسی» 2 بار آخرش اومده!

    شما Breakpoint بذار روی خط اول کد توی تایمر، بعد ماوس رو ببر روی مقادیر ببین چه چیزایی تو حافظه دارن زندگی میکنن.
    برای دیدن مقادیر چندتایی هم ماوس رو بکش روشون که Select بشن بعد ماوس رو نگه دار رو مقدار سلکت شده تا حاصل رو ببینی.

    البته اونقدر ساده است که شاید تا الان جواب گرفته باشی ولی کدنویسی بدون Breakpoint و اجرای خط به خط ستمه!

  3. #3

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    من همه جوره رو امتحان کردم حتی با متغییر

    اینم این مدلی که شما میگین با عکس ها نشون دادم اما جای تعجب داره !!!
    http://s5.picofile.com/file/8154548084/1.png
    http://s5.picofile.com/file/8154548126/2.png
    http://s5.picofile.com/file/8154548150/3.png
    http://s5.picofile.com/file/8154548200/4.png

  4. #4

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    اگه بتونم یک بار مقدار رو بخونم و داخل یک متغییر ذخیره کنم هم درست میشه اما مشکل اینجاست که مقدار رو میتونم بخونم اما بعد از استوپ کردن برنامه مقدار پاک میشه باید چیکارش کنم که این مقدار داخل یک محیطی باقی بمونه

  5. #5

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    با این عکسایی که گذاشتی فقط یه احتمال میتونم بدم. اینکه MSCom1.Input یه کاراکتر خاصی توش باشه که نه توی TextBox ها قابل نمایشه نه توی Tooltipهای VB موقع Trace کردن!
    شما یه Len از دوتا مقداری که داری با عملگر = مقایسه شون میکنی بگیر. اگر طول متنشون هم برابر بود من دیگه حرفی ندارم؛ خود بیل گیتس باید جوابگو باشه
    باید چیکارش کنم که این مقدار داخل یک محیطی باقی بمونه
    گمونم تنها راهش ذخیره توی فایل روی هارده.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    طول رشته هام باهم یکی نیست !
    چطور میتونم یکی کنمش ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    پروژه کارش چیه؟

    اگه طوری هست که فقط کاراکترهای الفبا (a..z A..Z) و عددی (0..9) رو لازم دارین به حلقه بذارین از اول تا آخر MSComm1.Input و کاراکترهای مورد نیاز رو توی یک متغیر رشته ای بذارین و اضافی ها رو نادیده بگیرین.

    یا با داده های مختلف سعی و خطا کنید ببینید شاید همیشه یکی دو کاراکتر ثابت هستن که اول یا آخر Input اضافه میشن. اگه اینجوری بود با Mid$ درستش کن.

  8. #8

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    ببینید این کد ها کد های کارت های rfid هستن و هر کارتی یک کد خاص خودش رو داره و باید این کد ها ثبت و مقایسه بشن
    الان کدی که من از دستگاه توی کامپیوتر از طریق سریال میگیرم داخل برنامه 10 کاراکتر هست اما برنامه میگه 12 تا هست !
    قضیه چطوریه که 10 تای اون فقط نشون داده میشه ؟ چیکارش کنم که طول رشته رو 2تا کم کنم که عددش هم بهم نریزه

  9. #9

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    ببینید این دوتا کاراکتر اضافی چی هستن؟
    اولشن؟
    آخرشن؟

    Dim MyInput As String
    MyInput = CStr(MSComm1.Input)
    For i = 1 To Len(MyInput)
    MsgBox CStr(Asc(Mid(MyInput, i, 1))) + " : " + Mid(MyInput, i, 1)
    Next

  10. #10

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    مدار و برد و برنامه دستگاه رو عوض کردم جواب میده - الان سه تا کارت رو بهش تعریف کردم درست میشناسه اما اول و آخر کد گرفته شده چند تا کد اضافی دارم چطور میتونم حذفشون کنم ؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    سلام
    ممنونم مهندس که کمک کردین
    پروژه رو راه انداختم
    همه قسمت ها درست شد و درست کار می کنن فقط همین یه تیکه مونده بود که اونم راه افتاد
    الان کارت میزنی عکس هم نشون میده

  12. #12

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    خواهش می کنم.
    تبریک میگم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    نقل قول نوشته شده توسط abbasalifix مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام وقتی محتوای داخل text1 برابر کد 92900638B1 حالا یک مسیج باکس ok رو به من نشون بده
    برای همینم اون کد رو داخل یک تکست قرار دادم و با محتوای تکست دیگه مقایسه کردم اما فرمان نشون داده نمیشه
    یعنی کد ها مثل هم میشن اما فرمان if تشخیصش نمیده که بعدش بتونه مسیج ok رو نشونش بده

    مشکل کارم کجاست

    Private Sub Timer1_Timer()
    Text1.Text = Text1.Text + MSComm1.Input
    If Text1.Text + MSComm1.Input = Text2.Text Then
    MsgBox "ok"
    End If

    End Sub

    2.PNG
    باسلام
    خوشحالم که کارتون راه افتاد
    اینم یه نمونه ساده تر :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: مشکل با مقایسه دو text

    سلام

    از جهت اينكه براي بعدا به مشكلي برنخوريد موارد زير رو در نظر بگيريد

    1 - با دستور text1 = text1 & MSComm1.input يك رشته از بافر دستگاه خونده ميشه و در تكست باكس ذخيره ميشه دفعه بعد نميشه اين دستور رو فراخواني كرد و انتظار داشت همون رشته قبلي رو بده، يكبار كه خونده شد از بافر پاك ميشه حتي اگر خوندنش اينطوري باشه كه با ماوس روش بريد

    2 - معمولا آخر رشته خونده شده شامل كاراكترهاي vbCr و vbLf يا به اختصار vbCrLf (همون كاراكتر Enter و سطر بعد خودمون) هستن كه آخر رشته مياد ولي در ظاهر چيزي ديده نميشه، اما اگر شما محتويات تكست باكس رو نگاه مي‌كنيد مي‌بينيد به صورت خطوط جداگانه ظاهر شده و اين يعني آخر هر خط Enter خورده كه رفته سطر بعد البته اگر چند خط نداريد دليل مي‌تونه اين باشه كه خاصيت MultiLine تكست باكس شما True نيست، ضمنا دليل اينكه ظاهرا 10 كاراكتره اما تعداد رو 12 تا ميده هم همينه

    3 با دستور زير مي‌تونيد vbCrLf رو حذف كنيد و مقايسه رو انجام بديد، عمل حذف در دو مرحله انجام شده چون بعضي مواقع فقط يكي از كاراكترهاي vbCr يا vbLf وجود داره.
    Dim s$
    s = MSComm1.input
    s = Replace(s, vbCr, "")
    s = Replace(s, vbLf, "")
    If s = text2 Then
    '.
    '.
    End If
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در مقایسه دو تاریخ با compareValidator!
    نوشته شده توسط setarh-arjoman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 08:26 صبح
  2. مشکل خیلی بد توی text area گفتگو ها
    نوشته شده توسط mmehdyt در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1385, 18:44 عصر
  3. مشکل اساسی با Full Text Search
    نوشته شده توسط m-hamidi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 18:39 عصر
  4. مشکل در نشان دادن text با این کاراکتر /
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 15:56 عصر
  5. مشکل در مقایسه دو تصویر
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •