نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بازیابی اطلاعات دیتابیس در لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200

    بازیابی اطلاعات دیتابیس در لیست باکس

    سلام خدمت دوستان
    من می خواستم رکوردهای بانک اطلاعاتی خود را بر روی یک لیست باکس نمایش بدهم ولی نتوانستم
    اگر زحمتی نیست مرا راهنمایی فرمایید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Arminizer_88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    UAE-Dubai
    پست
    78
    اگه منظورت اینه که فقط دیتا رو بخونی و خیلی ساده توی یه لیست باکس بریزیشون کد زیر رو ببین کمک میکنه یا نه:


    Imports System
    Imports System.Data
    Imports System.Data.OleDb

    Dim dbname As String = "C:\Database.mdb"
    Dim ConnStr As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & dbname & _
    ";Persist Security Info=False"

    Dim dbConn As New OleDbConnection(ConnStr)
    dbConn.Open()

    Dim Sql As String
    Sql = "SELECT * FROM tbl_Users ORDER BY UserID ASC"
    Dim dbCmd As New OleDbCommand(Sql, dbConn)
    Dim dbReader As OleDbDataReader = dbCmd.ExecuteReader

    If dbReader.HasRows Then
    While dbReader.Read
    ListBox1.Items.Add(dbReader.Item("FirstName").ToSt ring)
    End While
    End If

    dbReader.Close()
    dbCmd.Dispose()
    dbConn.Close()
    dbConn.Dispose()


    نمیدونم تونستم کمکن کنم یا نه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200
    Arminizer_88 جان ممنون از زحمتت مفید واقع شد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Arminizer_88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    UAE-Dubai
    پست
    78
    خواهش میکنم.
    موفق باشی .
    اگر توی VB.NET 2005 تازه کار هستی پیشنهاد میکنم کتاب زیر رو بخون:

    Programming Windows Based Application With Visual Basic.NET-Microsoft Press-MCAD-MCSD


    اگر پیداش نکردی بهم بگو برات ایمیلش میکنم حجمش خیلی نیست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200
    بازم از شما ممنون هستم
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط Arminizer_88
    خواهش میکنم.
    موفق باشی .
    اگر توی VB.NET 2005 تازه کار هستی پیشنهاد میکنم کتاب زیر رو بخون:

    Programming Windows Based Application With Visual Basic.NET-Microsoft Press-MCAD-MCSD


    اگر پیداش نکردی بهم بگو برات ایمیلش میکنم حجمش خیلی نیست .

    اگر لطف کنی برایم بفرستی ممنون می شوم
    saeidtf@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله saeid taheri : یک شنبه 05 شهریور 1385 در 22:27 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    سلام
    امکان ایمیل کردنش به من هم هست؟
    اگر بفرستید ممنون می شوم
    hamidk79@yahoo

  7. #7
     Programming Windows Based Application With Visual Basic.NET-Microsoft Press-MCAD-MCSD

    کتابی رو که معرفی کردید ، نسخه 2005 نیست.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •