نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Cache

  1. #1

    Cache

    سلام
    می خواهم OutPutCache را طوری پیاده سازی کنم که بتونم مقدار Duration را از طریق فرم برنامه بهش ارسال کنم چکار باید بکنم ؟

    یه راه دیگه برای کش کردن اطلاعات یک Table به غیر از SqlCacheDependency چیه ؟

    آیا میشه از SqlCacheDependency این استفاده کرد یا باید حتما از OutPutCache استفاده کنیم ... کدومش بهتره ؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: Cache

    از این دستورات داخل یک اکشن ریسالت میتونی استفاده کنید و زمان ها دسته خودت میونه



    DateTime lastModified = DateTime.Now; //////// in mqedaro baraye akahrin taqir ke save shude mizani hichvaqt datetime.now nabashe
    if (!String.IsNullOrEmpty(Request.Headers["If-Modified-Since"]))
    {
    CultureInfo provider = CultureInfo.InvariantCulture;
    var lastMod = DateTime.ParseExact(Request.Headers["If-Modified-Since"], "r", provider).ToUniversalTime();
    if (lastMod == lastModified.AddMilliseconds(-lastModified.Millisecond))
    {
    Response.StatusCode = 304;
    Response.StatusDescription = "Not Modified";
    return new EmptyResult();
    }
    }
    Response.ExpiresAbsolute = DateTime.Now.AddDays(30);
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.Pu blic);
    Response.Cache.SetLastModified(lastModified);


    //Response.ContentType = pic.Mime.filetype;
    return harchizi

تاپیک های مشابه

  1. Cache-Server چیست ؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1392, 13:52 عصر
  2. HttpRuntime.Cache و HttpContext.Cache
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 12:20 عصر
  3. Squid cache manager
    نوشته شده توسط امیر زبل در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1382, 20:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •