نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Question گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    سلام دوستان
    مشکلی که من در گزارش ساز استیمول سافت (Stimulsoft) بهش برخوردم (و در ادامه میگم چیه) در حالت عادی که از Visual Studio برنامه رو Run می کنم وجود نداره، فقط وقتی برنامه رو Publish می کنم و روی یه شبکه LAN قرار میدم پیش میاد.
    مشکل اینه که وقتی که Render Mode گزارش رو روی حالت Ajax قرار میدم، گزارش دفعه اول نمایش داده نمیشه و صفحه سفیده و باید چندین بار Refresh کنم تا نمایش داده بشه. البته وقتی می خوام پرینت بگیرم، در حالت پیش نمایش گزارش درست نمایش داده میشه !!!
    ولی وقتی Render Mode گزارش رو روی Render only current page قرار میدم، گزارش همون دفعه اول نمایش داده میشه و نیازی به Refresh نداره، ولی تو پیش نمایش گزارش دیگه گزارش رو نشون نمیده

    لطفاً راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    کسی به این مشکل برنخورده؟؟؟؟؟

  3. #3

    Angry نقل قول: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    نقل قول نوشته شده توسط emad4000 مشاهده تاپیک
    کسی به این مشکل برنخورده؟؟؟؟؟
    سلام من هم این مشکل رو داشتم

  4. #4

    نقل قول: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    نقل قول نوشته شده توسط emad4000 مشاهده تاپیک
    کسی به این مشکل برنخورده؟؟؟؟؟
    دارم هم حلش می کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    نقل قول نوشته شده توسط headria مشاهده تاپیک
    دارم هم حلش می کنم
    پس لطفاً اگه حلش کردین حتماً حتماً خبر بدین
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    به چه صورت databound می کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: گزارش استیمول سافت (Stimulsoft) روی شبکه LAN بعد از سه چهار بار رفرش نمایش داده می شود!!!

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    به چه صورت databound می کنید.

    string connectionString = ...;
    StiReport report = new StiReport();
    report = StiWebReport1.GetReport();
    report.Dictionary.Databases.Clear();
    report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("MyDat abase", connectionString));
    report.Compile();
    report["@Condition"] = ...;
    report.Render();
    StiWebViewer1.Report = report;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1393, 12:40 عصر
  2. سوال: قراردادن پروژه روی شبکه LAN
    نوشته شده توسط M.YasPro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 10:18 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1387, 23:53 عصر
  4. انتقال تماس بر روی شبکه Lan
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 03:09 صبح
  5. تنظیمات SQL روی شبکه LAN
    نوشته شده توسط sm در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1383, 13:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •