نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

    با سلام خدمت دوستان تصور کنید ما یک لیست رشته ای داریم که در داخل اون رشته هایی با اندازه متفاوت به طور نا مرتب قرار دارند حالا می خواهیم لیست جدیدی تشکیل دهیم که در آن عناصر از کوچکتر به بزرگتر مرتب شده باشند ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

  2. #2

    نقل قول: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچتر به بزرگتر

    مرتب سازی بر اساس حروف الفبا یا تعداد کاراکتر !؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

    نه ببینید ما لیستمون این هست مثلا

    abc
    a
    abbx
    ththgf

    حالا می خواهیم به این صورت مرتب بشه
    a
    abc
    abbx
    ththgf

  4. #4

    نقل قول: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    نه ببینید ما لیستمون این هست مثلا

    abc
    a
    abbx
    ththgf

    حالا می خواهیم به این صورت مرتب بشه
    a
    abc
    abbx
    ththgf

            private void BtnSort1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    LstIn1.Sorted = false;

    // مرتب کردن لیست باکس بر اساس تعداد کلمات هر آیتم از زیاد به کم
    // var source = LstIn1.Items.Cast<Object>().ToList();
    // LstIn1.DataSource = source.OrderByDescending(i => i.ToString().Split(' ').Count()).ToList();

    // مرتب کردن لیست باکس بر اساس تعداد کلمات هر آیتم از کم به زیاد
    for (int i = 0; i < LstIn1.Items.Count; i++)
    {
    int min = i;
    for (int j = i; j < LstIn1.Items.Count; j++)
    {
    if (LstIn1.Items[min].ToString().Length > LstIn1.Items[j].ToString().Length)
    {
    min = j;
    }
    }
    LstIn1.Items.Insert(i, LstIn1.Items[min].ToString());
    LstIn1.Items.RemoveAt((min + 1));
    }

    }


    اگر یادتون باشه من و شما از سال 90 دنبال ساخت اسپمر بودیم . جالبته هردومین الان داریم برنامه ای می سازیم که به این کد نیاز داریم . اینبار من کمکتون می کنم . چون قبلاً بهم کمک زیادی کرده بودی . امیدوارم موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

    همچین چیزی !؟
    		static void Main(string[] args)
    {
    List<string> z = new List<string>()
    {
    "abc","a","abb","thkajdfh"
    };
    List<string> y = new List<string>();




    y.AddRange(z.OrderBy(x => x, new Comparer()));
    foreach (var item in y)
    {
    Console.WriteLine(item);
    }
    }
    }


    public class Comparer : IComparer<string>
    {
    public int Compare(string x, string y)
    {
    var ret = x.Length - y.Length;
    if (ret != 0)
    return ret;
    return string.Compare(x, y);
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

    با سپاس از مشارکت دوستان چنین نوشتم

                List<string> moratabsaji = new List<string>();
    moratabsaji.AddRange( hh.OrderBy(x => x.Length));

  7. #7

    نقل قول: مرتب سازی یک لیست رشته ای از کوچکتر به بزرگتر

    اینجوری اگر طول دو تا String برابر باشه خواستتون برآورده نمیشه
    واسه همین من Comparer سفارشی نوشتم :)

تاپیک های مشابه

  1. Sort مرتب سازی رشته
    نوشته شده توسط arashmidos200x در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 13:49 عصر
  2. مرتب سازی در لیست باکس
    نوشته شده توسط هوشمند در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 11:07 صبح
  3. مرتب سازی رشته در اسمبلی
    نوشته شده توسط sharareh در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 00:26 صبح
  4. مرتب سازی تمام لیست ها بر حسب آخرین موضوع یا آخرین پست
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آذر 1382, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •