نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه صدا زدن پروسیجر اوراکل در جاوا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نحوه صدا زدن پروسیجر اوراکل در جاوا

    سلام
    دوستان من با این متد میخوام پروسیجری با نام ISC.IS_PRC_SMS_CHANGE_MAIN_V2 را صدا بزنم اما کار نمیکنه

    public Object readFunction(String SCD_IN, long P_RANDOM_NO, long P_HCHR_CHR) {
    Query query = em
    .createNativeQuery("call ISC.IS_PRC_SMS_CHANGE_MAIN_V2 ( FLG_IN, SCD_IN, P_RANDOM_NO, P_HCHR_CHR, P_ERR_OUT, AST_OUT, P_JANBAZ, P_HAVE_NATIONALID )");
    query.setParameter("FLG_IN2", 2);
    query.setParameter("SCD_IN", SCD_IN);
    query.setParameter("P_RANDOM_NO", P_RANDOM_NO);
    query.setParameter("P_HCHR_CHR", P_HCHR_CHR);

    return query.getSingleResult();
    }

    این ارور رو میده

    node to traverse cannot be null!

    این 4 تا پارامترهای ورودی هستن
    FLG_IN, SCD_IN, P_RANDOM_NO, P_HCHR_CHR
    و این 4 تا هم پارامتر خروجی که پروسیجر return میکنه
    P_ERR_OUT, AST_OUT, P_JANBAZ, P_HAVE_NATIONALID
    مشکل کجاست ؟
    باتشکر از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: نحوه صدا زدن پروسیجر اوراکل در جاوا

    سلام، فکر کنم نحوه صدا زدن پروسیجرتون اشتباهه، اینارو حتما ببینید :

    http://stackoverflow.com/a/3180797/3767784
    http://en.wikibooks.org/wiki/Java_Pe...red_Procedures

    در ضمن از این راه هم برای صدا زدن پروسیجر میتونید استفاده کنید :


    session.doWork(new Work() {
    @Override
    public void execute(Connection connection) throws SQLException {
    CallableStatement statement = connection.prepareCall("{call ...}");
    }
    });


    یعنی استفاده از CallableStatement.

    این لینک ها رو هم ببینید :

    http://www.mkyong.com/jdbc/jdbc-call...meter-example/
    http://www.mkyong.com/jdbc/jdbc-call...meter-example/
    http://www.mkyong.com/jdbc/jdbc-call...ursor-example/
    http://www.javacodegeeks.com/2013/09...n-java-db.html
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad.mo74 : شنبه 15 آذر 1393 در 10:07 صبح

  3. #3
    کاربر جدید آواتار a_r711
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: نحوه صدا زدن پروسیجر اوراکل در جاوا

    سلام قربان شما هیچ اشتباهی در کدتون نیس جز این که در JDBC باید برای پارامترها علامت : رو می گذاشتین
    کدت رو به این صورت تغییر بده درست میشه

    public Object readFunction(String SCD_IN, long P_RANDOM_NO, long P_HCHR_CHR) {
    Query query = em
    .createNativeQuery("call ISC.IS_PRC_SMS_CHANGE_MAIN_V2 ( :FLG_IN, :SCD_IN, :P_RANDOM_NO, :P_HCHR_CHR, :P_ERR_OUT, :AST_OUT, :P_JANBAZ, :P_HAVE_NATIONALID )");

    query.setParameter("FLG_IN2", 2);
    query.setParameter("SCD_IN", SCD_IN);
    query.setParameter("P_RANDOM_NO", P_RANDOM_NO);
    query.setParameter("P_HCHR_CHR", P_HCHR_CHR);

    return query.getSingleResult();
    }




تاپیک های مشابه

  1. نحوه صدا زدن توابع API در دلفی
    نوشته شده توسط darrudi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 11:24 صبح
  2. نحوه صدا زدن ماوس در ++C تحت داس
    نوشته شده توسط arminkamangir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 00:53 صبح
  3. نحوه صدا زدن یک تابع در stored procedure
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 22:34 عصر
  4. نحوه صدا زدن متغییر در لینک
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 14:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •